IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Jaahas, taas kerran on aika katsella taaksepäin ja tutkiskella mitä on vuodessa saatu aikaan. Jospa menisin ensin näihin lopunajan tapahtumiin. Eduskunta tahkoi läpi päättömän tekijänoikeuslain, sitten vuoroon tuli tupakointikielto ravintoloihin. Enää ei saa tehdä edes varmuuskopioita levyistänsä, jos ne on kopiosuojattu ja v.2007 ravintoloiden tuoksuiksi tulee virtsa, hiki ja oksennus. Mikä saavutus! Jos levy menee rikki tammikuun aikana tai jälkeen, pitääkö mennä levy-yhtiöön vai eduskuntaan pyytämään uutta, kun ei ole varmuuskopiota? Ja ravintoloista: kuten eräs tietyllä tavalla hyvin viisas yksilö totesi, jonot tulevat olemaan pidemmät ulos baarista, kuin sinne sisään. Ja taistelut tupakkakoppijonossa tulevat olemaan verisempiä, kuin nakkikioskilla kolmelta yöllä. Kyllä meillä on viisaita päättäjiä!

Sitten omia saavutuksia: onnistuin rämpimään vuoden lukiota eteenpäin. Nyt toivon, että olisin lopettanut ajoissa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, tai tässä tapauksessa pää, joudun todennäköisesti psykologille ja mahdolliseen mielialalääkitykseen, jotta jaksaisin koulun loppuun. Ei hyvä.

Kävin hammaslääkärissä! Tutkimuksen jälkeen tuli hoidon kustannusarvioksi 3000-4500 euroa. Taas jotain mitä voi katua. Nyt on taas hammassärky, kun purin kielikorulla (jo kolmannen kerran tänä vuonna) hampaan rikki ja poski on turvoksissa. Mutta ei ole vielä varaa maksaa noita riistohintoja nukutushoidosta.

Sain 7 lävistystä lisää. Joista on 5 jäljellä. Tammikuun alusta tosin niitä taas kertyy lisää, maanantaina todennäköisesti ainakin yksi. Sain myös suunniteltua 4 tatuointia, jotka 99% varmuudella tulen ottamaan (tosin jonkun, joka osaa piirtää, pitää vielä piirtää ne, vapaaehtoiset ilmoittautukaa pian). Heti lottovoiton jälkeen, kaksi noista kun on sleevejä.

Muutin raakkaani kanssa yhteen, omaan kotiin, jonka itse remontoimme. Eteisestä tuli Barbie-vaaleanpunainen. Eli eipä sekään onnistunut virheettömästi. On tämä silti viihtyisä, viihdyn tässä erittäin hyvin. Varsinkin noiden kahden karvavauvan ja yhden karvattoman vauvan kanssa.

Ja nuo karvavauvat! Siinä on varmaan suurin saavutukseni. Sain kaksi ihanaa pienokaista, jotka piristävät joka päivä.

Ja yksi suuri saavutus lisää: kävimme Englannissa. Ihana matka rakkaani kanssa, 5 päivää Lontoossa ja 4 päivää Manchesterissa. Ja sitten vielä yksi yö Lontoossa Heathrowlla, koska myöhästyimme lennolta. Lisäksi jäin niin pahasti jälkeen koulussa, että matikan kertauskurssi jää käymättä ja kirjoitukset on maaliskuussa.

Lisänä näihin: olen velkaa anopilleni n.300-400 euroa ja rahatilanne ei ole hyvä.

Näyttäisi siis siltä, että en ole saavuttanut mitään oikeasti tänä vuonna. Kippis!

Uuden vuoden lupaukset:
-Hankin jonkun harrastuksen
-Laihdun
-Jatkan jonglöörausta
-Hoidan kirjoitukset kunnolla ja keskityn kouluun
-Menen psykologille, jotta voisin pitää edellämainitun
-Lottoan ahkerasti, jotta pääsisin hammaslääkäriin
-Toteutan itseäni
-Säästän rahaa, jotta pääsen matkailemaan lisää

Ja tämän päätteeksi toivotan oikein hyvää uutta vuotta kaikille, olkoon tämä vuosi taas yhtä merkityksetön, kuin edellinenkin!

Perjantaina tapahtuu...Torstai 24.11.2005 04:36

Tampereella varmaan paljonkin. Mutta ei meidän huushollissa. Jää sitten Hellän avajaiset väliin, meille tulee vauva :) Tai no ei vauva, mutta 1,5v. kummityttö tulee meille yökyläileen :) Pitää antaa lapsen vanhemmille vähän vapaata. Ja kiva saada typsy meille, vakka se varmaan yrittää rääkätä kissoja, menee myöhään nukkuun, herää yöllä ja herää sitten klo 7 aamulla. Mutta ihana se on kuitenkin, rakastan sitä kovasti ja saa tulla rääkkäämään meitä vaihteeksi :)

Joka tapauksessa. Minua ei Hellästä löydä, turha siis kysellä, että olenko menossa. Mutta lauantai on sitten asia erikseen, silloin minut löytää jostain. Baarista kuitenkin. Todennäköisesti Hellästä, jos saadaan Belga mukaan. Jos ei, niin Artturi tai Rusty Angel. Tai joku muu. Örps. Pitäis varmaan mennä nukkumaan...

Synttarit oli elien parhautta.Sunnuntai 20.11.2005 21:05

Olin Artturissa kultani ja yhden tuttavapariskunnan (kuulostaapa vanhalta) kanssa kuuntelemassa hyvaa, ei, loistavaa musiikkia. Ensin siella soitteli Kauhta, joka soittaa progea ja sitten Pieta Sintonen Quartet, joka on kaverini bandi ja soittaa enimmakseen jazzia, mutta paljon muutakin.

Kaksi lonkeroa join, kolmessa tunnissa, joten humala ei paassyt iskemaan, eika sitten krapulakaan. Mukavaa oli, viihtyisaa, savuista ja tunnelmallista. Paikka oli ihan taynna porukkaa, mutta silti siella oli kivaa.

Ach, nyt pitaapi menna toipumaan tasta paivasta, olin muutaman tunnin helvetissa, eli sukulaiset tulivat antamaan rahaa ja lahjoja siita hyvasta, etta olen taas vuotta vanhempi. Outo tapa, mutta kelpaa minulle. Yhta helvettiahan se oli, ensin alkoi tappelut ja sitten minua haukuttiin. Mikas sen mukavampaa. Yrita siina sitten hymyilla, kun pitaa piilotella piilokaljua ja osaa lavistyksista ja silti niista nakyvista saa haukut. Onneksi ei enaa tarvitse, olen vihdoin taysi-ikainen, enka suostu enaa piilottamaan itseani vain siksi, etta sukulaiset eivat hyvaksy minua omana itsenani. Se on heidan ongelmansa.

Vittu, mita angstausta... En jaksa poistaa tuota osaa, mutta ottakaa tama vaikka huumorilla, en oikeasti angstaa nain paljoa... Kai...

Synttäriä!Lauantai 19.11.2005 03:44

Kaikille, joilla on tänään synttärit.

Ja tietysti minulle, vihdoinkin 18... ENpä tiedä mitä tästä pitäisi ajatella.

Väsymys...Maanantai 24.10.2005 17:46

...vie mennessään. Valvottiin eilen neljään saakka, mutta sainpahan uuden lävistyksen :D. Joskus pitäisi nukkuakin. Tai sitten ei.

Väsynyttä...Maanantai 03.10.2005 20:33

Eipä jaksaisi koulua käydä, tosin ens jakso on helpompi. Tänään myöhästyin bussista ja jäi sitten venäjän tunti käymättä. Prkl. Pitäisi jaksaa panostaa lukioon, mutta myös tuohon ylimääräopiskeluun ja tietysti myös töihin.

Huomenna voisi tulla rahaa tilille vähän enemmänkin, saisi vuokran maksettua ajoissa.

Ach, lokakuu.Lauantai 01.10.2005 14:48

Tämän login pitäisi olla jossain näkyvämmällä, en minä muista tähän kirjoitella ja en ole kyllä lukenut kenenkään muun logeja myöskään.

Vihdoin kuu vaihtui, pian saa rahaa ja pääsee syömään muutakin kuin kynsiään. Myös vuosipäivä kullan kanssa ja synttärit lähestyvät... :D

Enpä oikein tiedä...Keskiviikko 28.09.2005 00:38

Tästä logihommasta. Onhan tämä ihan kiva, mutta jaksaako kukaan lukea niitä 12-vuotiaiden "Hei SiiS NiinQ TäÄ On MuN MiELeSt ToSi IhQu!!!" - juttuja?

Hahaa...Sunnuntai 25.09.2005 02:02

Tassa testailen tata testilogia, ei siis mitaan mielenkiintoista luettavaa. Pahoittelen skandinaavisten kirjainten olemattomuutta, olen koneella, jossa on US-layout nappiksessa.
- Vanhemmat »