IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 12:43

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.
1. Olen hoitanut eläimiä n. 3-vuotiaasta lähtien
2. Kasvatan rottia yhteistyössä yhden virallisen kasvattajan sekä kahden kasvattajan, joilla ei ole vielä kasvattajanimiä kanssa.
3. Tällä hetkellä suuntaan opintojani kohti eläinlääketieteellistä, mahdollinen välipysäkkini on Koulutuskeskus Salpaus, jonne hain eläintenhoitajalinjalle, saan tietää pääsinkö ensi kuussa.
4. Näyttelytän rottiani ja hiiriäni säännöllisesti, niin pet-luokassa kuin virallisessa. Pet-luokassa arvostellaan eläimen lemmikkiominaisuuksia ja hoitoa ja eläimistäni melkein jokaisella alkaa olla titteleitä pet-luokasta, yksi on jo Silver Pet ja valmistuu seuraavasta A:sta Gold Petiksi. Parilla muulla on yhdestä kiinni SiPet. Enpä oikein usko, että huonolla hoidolla olisin saanut tuon nipun A-arvosteluja..
5. Minä päästän kärsivän lemmikin ajoissa pois. En jätä niitä nurkkaan häkkiin, vaan vien lopetettavaksi ellei mitään ole tehtävissä.
6. En ole koskaan jättänyt lemmikkejäni ilman hoitajaa edes viikonlopuksi, hankin aina jonkun hoitamaan eläimiä minun ollessani matkoilla.
7. Rottani syövät kuivaruokana kasvattajan suosittelemaa sekoitusta, jossa on mm. heppapellettiä, heppamysliä, koirannappulaa ja muutamia muita aineksia. Tässä on ravintoaineet kohdallaan ottaen huomioon rottien tarpeet.
8. Kasvavat rotat saavat meillä tuoreruokaa joka päivä, aikuiset n.2-3 kertaa viikossa, josta vähintään yksi kerta viikossa on lihaa.
9. Luen eläimistä jatkuvasti lisää, sillä uutta tietoa ruokinnasta, hoidosta ja sairauksista tulee koko ajan tutkimusten edistyessä ja lajien kehittyessä.
10. Rakastan eläimiäni enemmän, kuin mitään muuta.
11. En ole liian pihi viedäkseni rottaa eläinlääkäriin. Vaikka rotta onkin halpa eläin, ei se tarkoita, että jos rotta sairastuu se jätetään kuolemaan ja ostetaan uusi.
12. Kissani ovat kaikki kilttejä, kiiltäväturkkisia, leikkisiä, sopusuhtaisia ja oikean painoisia. Yksikään ei ole ali- tai ylipainoinen.
13. Kilpikonnani on ylisosiaalinen, sopusuhtainen ja viettää oikein mukavia päiviä suuressa terraariossa ja rakastaa lämpölampun alla kellimistä. Syötän myös kilpikonnalle oikeanlaista ravintoa, unohtamatta paastoamista.
14. Hiiristäni myönnän kyllä yhden olevan ylipainoinen, Eris on väriltään sable, joten hänellä on Ay-geeni, joka aiheuttaa kauniin punaisen värin lisäksi vakavaa liikalihavuutta. Erisin ruokavaliota tarkkaillaan säännöllisesti ja muokataan sen mukaan, kun paino muuttuu. Eris on alkanut jo kiinteytymään, säännöllisen liikunnan avulla.
15. Minä olen tarjonnut kodin monille rescue-eläimille, mukaanlukien kolme kissaani, kaksi edesmennyttä luonani pidempään asustellutta rottaa ja kolme erään eläinrääkkääjän rottaa, jotka lopetettiin hyvin pian mycon, veripattien, kasvainten ja loisten takia.
16. Osaan ottaa vastaan tietoa ja apua eläinten hoidossa ja mielelläni juttelenkin virallisten kasvattajien ohjeistusta, sekä otan mielelläni vastaan tuomareilta tulevan kritiikin, jonka avulla pystyn hoitamaan eläimiäni entistäkin paremmin.

Tätä listaa voisin todennäköisesti jatkaa vielä luettelemalla kirjat, jotka on tällä hetkellä lukemisen alla, sekä artikkelit, joita olen kirjoittanut mm. Rattukseen, sekä kaikki eläinteni näyttelyarvostelut. Jos jollakulla vielä on epäilyksiä siitä, miten hoidan eläimiäni, voin mielelläni ottaa vastaan eläintensuojeluvirkailijan, joka saa tulla tarkistamaan eläimieni olot. Ikävä kyllä en voi eläintensuojeluvalvojaa itse paikalle soittaa, sillä sen jälkeen SEY voisi syyttää minua heidän aikansa haaskaamisesta.

Kas vaan...Perjantai 11.05.2007 00:26

Ihanko tosi, että lisäsin sinut mustalle listalle? No ohhoh, olipa ihme. Jos vielä muut tiedätte-kyllä-kenen kaverit tulette vakoilemaan kommenttejani ja kyttäämään kuviani, joudutte myös listalle.

Ylläpidolle:
miksi minä rahtaan Teille rahaa, kun saan vastapalvelukseksi vain mekaanisia palveluita, enkä saa edes rauhaa häiriköinniltä, kun sitä pyydän? taidanpa jättää nuo vip-ominaisuudet ottamatta uudestaan ja käyttää ainoastaan gallerian ilmaispalveluja tästä lähtien, sillä miksi minä tuottaisin Teille tuloja, kun en saa vastineeksi juuri mitään?

Ja sitten Te eläinrääkkääjät, tunnistatte itsenne varmasti:
-Kanit tarvitsevat jatkuvasti tuoretta heinää
-Rotille ei heinää suositella, sillä se kuitenkin pölyää ja rotat tykkäävät tunkea korsia esim. nenäänsä
-Best Friend, Osku ja muut markettiruuat eivät ole suositeltavaa ruokaa rotille, eivätkä tietääkseni muillekaan jyrsijöille, eikä myöskään kaneille. Ne on tehty enimmäkseen miellyttämään omistajan silmää, halvoista raaka-aineista ja eri lajien ravintotarpeiden keskiarvojen mukaan. Lisäksi ne sisältävät väriaineita, joiden on tutkimuksissa todettu lisäävän kasvainten riskiä pieneläimillä.
-Jos on jotain sanottavaa, saa tulla väittelemään asioista päin naamaa, eli voitte lopettaa tuon galleriahäiriköinnin.
-Ja sinä, joka aiot tästä lähtienkin käydä rottanäyttelyissä: siitä vaan. Minua ei häiritse, eikä kiinnosta. Voit jättää pistävät katseesi ja halveksuvat ilmeesi ensi kerralla kotiin, minulla on yleensä muutakin tekemistä näyttelyissä, kuin tuijotella muita pahalla.
-Toisin, kuin Teillä, minulla eläimet ovat perheenjäseniä. Rakkaita, ihania otuksia, joiden hoidosta hankin jatkuvasti lisää tietoa (koskaan ei voi tietää liikaa). Kun Teille ne ilmeisesti ovat vain eläimiä, jotain mitä tuijottaa kaltereiden läpi, menkää mieluummin eläintarhaan tuijottelemaan. Niitä eläimiä ette sentään vahingoita hoitamattomuudella ja tietämättömyydellä, niillä kun on osaavat hoitajat.

Kaikille, jotka ovat syystä tai toisesta Mustalla listallani:
-Minä en sentään ole rikkonut lakeja, en ole koskaan maininnut Teitä nimeltä, nimimerkiltä tai tunnistettavasti kuvaillut. En myöskään ole Teistä sanonut itsestänne mitään, minä en ole mennyt henkilökohtaisuuksiin, toisin kuin pari teistä. Jos jatkatte vielä tätä häiriköivää toimintaanne, haukkumista kanavien ja yhteisöjen sivuilla, huorittelua ja kiroilua, vien asian eteenpäin.

Kiitos ja kumarrus, minusta tämä asia oli nyt tässä. Sinä, tämän kaiken aloittaja, sanoit, että tämä pitäisi lopettaa ja meidän pitäisi antaa toistemme olla. Miksi siis jatkat?

Huiskun vauvatSunnuntai 06.05.2007 14:01

4 pienen pientä vauvaa, todella surkeita rääpäleitä. Mutta hyvät maitomasut kaikilla ja Huisku hoitaa vauvoja hyvin, ainakin toistaiseksi.

3 vauvoista on punasilmäisiä ja 1 mustasilmäinen. Saa nyt nähdä mitä sieltä tulee, tulisipa nyt edes 1 black eyed bone, mielellään naaras.

Perhetapahtumia :)Sunnuntai 06.05.2007 13:42

Eilinen näyttely ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, ei ainakaan pet-luokka. Mutta virallisesta napsahti paras koestandardi :)

Ja sitten, onnellinen rottaperheemme kasvoi. Kaksi suloista Kimurantti-lasta liittyi tyttöihin, ag/eubk ja ag/hd. Lisäksi tuli ihana, pörröinen rex-lapsi, Yestas Madyn, mi/eubk. Myös poikaperhe kasvoi kikkuralapsella, mi/eubk-poika Sanders Frost Pearl'llä :)

Ja sitten tänä aamuna, kävin kurkkaamassa hiirulipesää, Huisku on synnyttänyt! Myöhemmin tänään yritän päästä laskemaan lapset :)

A-poikue raottelee simmujaan <3Torstai 03.05.2007 00:01

Rakkauslapset avasivat tänään yksi kerrallaan silmänsä. Ja minä olin paikalla todistamassa <3 En tiedä onko mitään suloisempaa, kuin pieni, karvainen rakkauspakkaus, joka kurkkii maailmaa ensimmäistä kertaa :) Istuskelee kädelläsi ja pyörittelee päätään. Sydämeni jäi vauvojen luo <3

Vauvat 1vk!Torstai 26.04.2007 23:35

En olisi ikinä uskonut, että maailmassa voi olla jotain niin kaunista ja suloista, kuin pienet rottavauvat... Ja ei uskoisi, että näiden valloittavien nakkien syntymisestä on jo viikko! Karsiminen ei ole tässä poikueessa ollut tarpeen, sillä poikasia tuli 9 ja kaikilla on ollut masut täynnä maitoa jatkuvasti ja emo senkun häärää ja häärää.

Vauvat punnittiin uudelleen, syntymäpaino oli kahdeksan gramman tienoilla ja nyt vauvat painavat jo yli 20g! Äkkiä ne kasvavat... Toivotaan nyt, että loppuaikana menee kaikki hyvin ja Mustis jaksaa.

Itselleni olen nyt alustavasti varannut poikueesta yhden pojan (joko huskyn tai euroberkkiksen) ja yhden tytön, jonka sijoitan äidilleni Kimurantti Äm-Irkin berkkislapsen kanssa. Kyllä tämä on ihanaa!

Hamletista tuli isä!Torstai 19.04.2007 23:23

Kolmisen viikkoa sitten Hamlet kävi kyläilemässä sakanaisen luona, jossa Hampu sai ensimmäisen tyttökaverinsa, Neiti Mustan. Molemmat ovat Agility Championeita ja Silver Pettejä, joten ainakin yhteistä riittää :)

Neiti Musta, eli Mustis oli asusteli muutaman päivän Hamletin kanssa dunassa viettäen romanttisia hetkiä ja tämä kyläily tuotti tänään tulosta.

Tänään Mustis oli pyöräyttänyt maailmaan YHDEKSÄN suuren suurta poikasta. Vauvat olivat perineet Hamletilta ison koon ja ruokahalun myös :) Ihanaa, että Hamlet sai jälkikasvua.

Eli isot onnittelut pikku perheelle!

AgiCh SiPet Caterpillar <3 AgiCh SiPet Neiti Musta

Kuvia piakkoin, käyn illalla ottamassa.

Perjantai 13. päivä...Perjantai 13.04.2007 21:55

On menossa positiivisempaan suuntaan. Aamu alkoi sillä, että Lepakon synnytys oli käynnistynyt. Ainakin ensimmäiset 3 poikasta Lepakko tappoi ja osittain söi, mikä oli ikävä merkki (Lepakko olisi voinut tappaa kaikki). Olin paniikissa, mutta en halunnut häiritä tuoretta äitiä ja odottelin erittäin kärsimättömästi 2 tuntia, jotta mamma saisi omaa rauhaa. Sitten puoli kuudelta katsomassa pesää, Lepakko tuli kiltisti pois vauvojen päältä ja meni mielellään kuljetusboksiin siksi aikaa, kun minä tutkailin vauvoja. Kuusi potraa vauvaa, kieriskelemässä ja heiluttelemassa tassujansa nenän edessä tekee ihmeitä! Masut olivat täynnä maitoa, vauvat piipittivät ja sulattivat sydämeni...

Kuvia vauva-kansiossa! Huomenna lisäinfoa, kun selvittelen sukupuolia ja värejä.
Huomenna lähtee lopetettavaksi kolme rottaa, jotka ovat olleet uudessa kodissaan n. kuukauden. Kaksi tytöistä on n. puolivuotiaita, mutta molemmilla on karsea myco ja toisella ilmeisesti suolistokasvain (epäilisin, että paksusuolessa). Kasvain on vielä pieni, mutta vuoto peräpäästä kertoo sen tekevän jo tuhoja. Yksi tytöistä on kaiketi n. 1,5-vuotias ja hänellä on kamala veripatti korvassa. Kaikki ovat n. 2-3-kuisen rotan kokoisia. Eläinlääkäriin ei ollut varaa viedä, missään tapauksessa. Halvemmallahan saa uudet eläimet! Eläimet eivät ole leluja. Jokaisella on omanlaiset tarpeet ja ruokatottumukset ja lähestulkoon kaikki eläimet tarvitsevat kontaktia, hellyyttä, rakkautta.

Edellisessä kodissaan heitä ei ruokittu oikein, tytöt eivät varmaan koskaan olleet nähneet lihaa ja kuivamuonana oli ollut joku kamala markettisekoitus (eli värjättyjä maissilastuja ja vähän kauraa). Kaikki kamalan pelokkaita, eivät uskaltaneet tulla aluksi edes haistelemaan kättä. Heitä ei oltu varmaan ikinä käsitelty ja kuulemani mukaan tämä loistava lemmikinomistaja ei ollut ulkoiluttanut tyttöjä ollenkaan, miltä sinusta tuntuisi elää ikäsi jossain 100x60x50 häkissä? Joka muuten on ehdottomasti liian pieni rotille. Tyttöjen kynsiä ei oltu leikattu, onneksi ne olivat kulumalla (ja varmasti myös katkeilemalla) pysyneet kohtalaisina. Häkin kuivikkeena varmaan ollut kutterinpurua, liian pölyistä. Ja häkkiäkään ei kuulemma oltu yleensä usein siivottu.

Mycoplasman laukaisijoiksi riittäisi näistä pelkkä purukin, jos ei ole hyvä vastustuskyky geeneissä. Sen lisäksi ammoniakki, joka tulee pesemättömässä häkissä rotan virtsasta ja se, että häkki oli aina lattialla, jossa varmasti oli pölyä, kissankarvoja ja vetoa, ei ole ihmekään, että kaikki rohisevat ja pumppaavat.

Todella harmi, vanhin tytöistä oli todella kaunis agouti, ei silver-tikkausta ja tasainen väri (ei tummentumista alhaalta ylöspäin kyljillä, kuten monilla) ja muutenkin oikeen nätin värinen. En ole ulkomuototuomari, läheskään, mutta omalla kokemuksella tuo oli oikein hyvä. Muista en laita kuvauksia, jotta näiden edellinen omistaja ei olisi tunnistettavissa edes rottien perusteella.

Onneksi nämä tytöt saivat elää hetken onnellista elämää uuden omistajan luona, joka antoi oikeanlaista kuivamuonaa ja reippaasti tuoreruokaa ja kävi juttelemassa ja totuttamassa tyttöjä ihmisiin.

Jos tunnistat itsesi tästä, voit väittää, että olen väärässä. Voit sanoa, että en tiedä mistään mitään ja että sinä olet tehnyt kaiken oikein. Mutta jospa odottelet tähän kommentteja rottakasvattajilta ja pitkän linjan omistajilta ja luet ne huolella, niin alat ehkä ymmärtää, että eläimesi eivät olleet hyvissä oloissa. Harmi, että et kuunnellut, kun yritin asiallisesti kertoa rottien hoidosta, vaan pistit minut mustalle listalle. Tarkoitukseni ei ole haukkua, mutta jos pystyisit näkemään rottasi minun (tai kenen tahansa muun rotanomistajan) silmin, näkisit pahimman painajaisesi. Muille rotanomistajille: kommentteja? lisättävää? tässä olevat jutut ovat vain omien kokemusteni (ja aikas perusteellisen rottalukemisen) perusteella kirjoitettuja. Ja todellakin, kannattaa kommentoida mitä olette mieltä tällaisesta kohtelusta, koska näidenkin rottien edellinen omistaja saattaa lukea tätä ja voi olla, että monet muut, jotka eivät ole syystä tai toisesta saaneet/etsineet tarpeeksi tietoa rottiensa hoitoon lukevat tätä. Kiitos. Ja niille jotka etsivät tietoa rottiensa oikein hoitamiseen, Suomen kesyrottayhdistyksen sivut ovat erittäin hyvä paikka aloittaa. SKeY:n sivut löytyvät osoitteesta http://www.kesyrottayhdistys.fi