IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

huoh..Lauantai 13.05.2006 01:32

noh..tuossa taustalla on telkkari päällä josta tulee...hmm..baaria..ja sitten myspacestä kuunnellaan el niklasta..siinä bändi jota voi kuunnella vaikka kuinka pitkään..tai ainaki näitä biisejä mitkä siellä on..ja aamulla sitten pitäisi viideltä herätä kun tuula ja mika tulevat noutamaan minut kuudelta tosta alhaalta..ja siinä seiskan jälkeen sitten laiva kohti tallinnaa..pääsee vähän rentoutumaan ja irti prismasta..pääsee hierontaan..oih..
tullaan sitten sieltä sunnuntai-iltana..tai yhdeksän jälkeen on laiva satamassa..ja sitten ehkä joskus kymmenen aikaan olen äitillä..
niin ja mun parhaalla isoveljelläkin oli eilen syndet..unohdin ihan kokonaan..koko päivä meni siivotessa kontulassa..niin olin jopa kontulassa yötä..mutta nyt sitten vielä kuuntelee nää el niklaksen biisit vielä kerran uudestaan ja sitten kattoo tää baari loppuun ja sit kattoo kamat ja sit kyl joutaa jo nukkuu..

mutta kirjotetaan taas sitten mitä tuo viikonloppu toi tullessaan..tai siis kirjotetaan sitten vasta maanantaina..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.