IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

heipi hei kaikki!Tiistai 22.01.2008 04:48

näin se tääkin loma lähenee loppuaan.. huomenna kotiin, ei millään tahtois mutta kai se on pakko.. voin kertoo et on suorastaan ihan perseestä että joudun lähtemään ja jättämään tän yhen tänne.. ois niin paljon kivempi ku tultais samaa matkaa kotiin.. huomenna siis kotiin, keskiviikkona tosin oon vast oikeesti kotona.. torstaina töihin, lupaan oon ihan pihalla.. :)

eilen siis oltiin independencellä ostoksilla, ja ostelin vaikka mitä.. käytiin denny's:ssä syömässä.. ja kun ruth ja russell oli tuonu meiät kotiin niin jouduttiin perään soittamaan että jos mitenkään voitais olla niillä yötä kun täällä haisi ihan kaasulle.. no mentiin sitten sinne yöksi..

tänään aamulla ne heitti meiät sitten takas tänne anninalle, ja hetki tässä ollen niin lähettiin plazalle, käveltiin pitkin poikin katuja.. tein vielä viimesiä ostoksia.. ja paljon kyl tarttu käteen.. :) ja toivon että saan ne vielä laukkuun mahtumaan.. toivottavasti.. en halua ottaa toista laukkua anninalta..

mutta tässä taas tältä erää.. keskiviikkona neljän jälkeen immeiset voi taas soitella ja laittaa viestiä mulle.. oon suomessa niihin aikoihin, jos lennot on ajoissa ja ehdin kaikille.. :)

ja riseläiset: torstaina nähää!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.