IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

tämäkin päivä..Maanantai 27.02.2006 17:56

menin sitten nukkumaan vasta tän päivän puolella..oli pakko tihrustaa sitä mitalijuhlaa kauppatorilta yöllä..vaikka tiesi että aamulla pakko nousta aikasin..tuli sit nukuttua joku neljä tuntia..mutta hyvin niillä pärjätään..
eli aamulla sitten nousin jo klo7 kun puolelta lähti bussi töihin..oli tosi kylmä..mutta tuntu et oli kiva päästä töihin,olinhan sentään pukeutumisessa..eli kivaa oli..pääsin tossa kaks tuntii sitten eli kahdelta..ja siitä lähtien sitten istunu koneella..annina kylläkin soitti että lähdenkö sen kanssa käymään iikkea-kaupassa kun se pääsee töistä..niin nyt sit mennää siellä käymään..ihan kivakin..kun ei olla sillee mitään hirveesti tehty..
suomi sitten otti ja hävisi olympia-kullan..mutta parempi tuo hopeakin kuin ei mitään..ja pelashan pojat todella kovan turnauksen..nollapelejä kuitenkin viis kappaletta ja maaleja tehny ihan mielettömästi..eli kiitos leijonat kovasta panoksesta..seuraavalla kerralla sitten..
mutta nyt siis odottelen annista..ja sit sen jälkeen ois tarkotus tulla kotiin..vähän siivoo..ja laittaa paikkoi kuntoon..kun tulee muutto taas tossa kuukauden päästä..tulee pesäero helin kanssa..
yksin taas kotona..heli ja jami äitinsä kanssa HESY:llä käymässä ja tulee sit joskus..mutta kyllä sen kanssa sit täytyy vielä ennen muuttoa viettää aikaa..
mutta nyt tekee muita hommia..en kuitenkaa ihan tietokonehiiri oo.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.