IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 21:51

perjantai 29.2. tyttöjen kanssa katsomaan kaunotarta ja hirviötä kaupungin teatteriin.. jeij :)

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 15:05

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille ystäville, tutuille ja tuntemattomillekin! <3

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2008 18:15

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
So are you

vein tän sappsulta.. :PPerjantai 01.02.2008 00:45

ADHD testi


Jos saat:
alle 10 - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi on normaalia luokkaa
10-15 - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hieman normaalia huonompia
yli 15 - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hyvin alhaiset. saatat kärsiä adhd:sta


(x)Minun on vaikea olla järjestelmällinen.
(\)Kun minulle annetaan tehtävä, viivyttelen enkä ala heti sitä tekemään.
(\)Minulla on paljon projekteja meneillään, mutta en tunnu saavan niistä montakaan valmiiksi.
(x)Teen päätöksiä ja toimin niiden mukaan impulsiivisesti- kuten rahan tuhlaaminen, seksuaaliseen suhteeseen ajautuminen jonkun kanssa, uusiin aktiviteetteihin sukeltaminen ja suunnitelmien muuttaminen.
(x)Tylsistyn helposti.
yhteensä: 4/5

(x)Vaikka kuinka yrittäisin, en tunnu saavuttavan tavoitteitani.
(x)Olen usein muissa maailmoissa kun ihmiset keskustelevat, vaivun omiin ajatuksiini.
(x)Keskityn johonkin tekemääni asiaan niin intensiivisesti, että en pidä taukoa enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun tai tekemään mitään muuta.
(x)Teen liikaa myös asioita jotka eivät ole hyväksi minulle, kuten pakkomielteinen shoppailu, liiallinen juominen, liiallinen työskentely, tai liiallinen syöminen.
(x)Turhaannun helposti ja tulen kärsimättömäksi kun asiat tapahtuvat liian hitaasti.
yhteensä: 5/5

(x)Itsetuntoni ei ole yhtä hyvä kuin muiden tuntemieni ihmisten.
( )Tarvitsen runsaasti stimulaatiota; toiminta elokuvia ja tietokonepelejä, uusia ostoksia, eläväisten ystävien seuraa, nopeaa autolla ajoa tai extreme- lajien harrastamista.
(x)Sanon tai teen usein asioita ennenkuin ehdin ajatella sen tarkemmin, ja joskus joudun vaikeuksiin sen takia.
(x)Teen asiat mieluummin omalla tavallani kuin seuraan sääntöjä tai muiden ohjeita.
(x)Huomaan usein naputtelevani kynälläni, heiluttelevani jalkojani, tai teen jotain muuta purkaakseni ylimääräistä hermostunutta energiaa.
yhteensä:4/5

(x)Tunnen oloni usein yhtäkkiä masentuneeksi kun olen erossa muista ihmisistä, projekteista tai asioista joiden kanssa haluan olla tekemisissä.
(x)Näen itseni eri tavalla kuin miten muut näkevät minut. Yllätyn usein kun joku suuttuu minulle, vaikka olisin itse tehnyt jotain mikä saa heidät suuttumaan.
(x)Vaikka olenkin usein huolissani vaarallisista asioista joita voisi sattua minulle, minulla on tapana olla huolimaton ja tapaturma-altis.
(x)Vaikka minulla on paljon pelkoja, ihmiset sanoisivat minun olevan riskien ottaja.
(x)Teen paljon huolimattomuusvirheitä.
yhteensä: 5/5

18 pistettä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 01:53

matkailu kuulemma avartaa!! :)

Heippa hei, suomen tyttö on kotona!Perjantai 25.01.2008 02:42

niin ne 10 päivää meni ja takaisin piti tulla.. viel olis voinu kyl jäädä.. mutta kai se joskus on kotiinkin pakko tulla.. :)

tiistai 22.1.
aamulla kun joskus heräsi niin katottiin vielä yks leffa, ja käväsin vielä koneella ja katsoin että kaikki tavarat on pakattu.. puol kolmen aikaan otettiin bussi ja suunnistettiin downtownille päin.. annina kävi pankissa ja sitten hyattille.. mikko otti laukun respaan odottamaan, että viedään michaelille sen kahvi(mies, joka niin rakastaa juhlamokkaa).. No, sitten ei auttanu muu kuin ottaa taksi kentälle, 46 dollaria.. mutta se on loppupeleissä suhteellisen vähän, kun miettii et ajettiin puol tuntia, ja alkutaksa oli 2,5$.. :)

no kentälle sitten ku päästiin, ja oltiin checkkaamassa mun laukkua niin selvisi että mun lento on myöhässä, ja että täytyy buukkaa uudet lennot.. no ei siinä sitten minkään, annina soitti sen puhelun mun puolesta ja uudet lennot järjesty.. en olisikaan kotona siihen aikaan ku pitäisi olla.. lopulta sitten saatiin laukku menee ruumaan ja mulle uudet liput käsiin, jonka jälkeen koitti se kivuliain hetki.. piti sanoa anninalle heippa.. hoidettiin se nopeasti ja mä jäin kentälle itkeskeleen.. turvatarkastuksesta läpi portille odottaa lennon lähtöä, koska ei ollut tietoa siitä että paljon lento myöhästyy.. lopulta sellanen tätönen kuulutti että ihmisiä saadaan koneeseen sisälle 7.30pm ja että kaikki ne joilla on jatkolentoja, ottakaa yhteys tiskille.. noh ei muuta kuin siihen tiskille, ja se sitten anto mulle taas uudet liput, jonka jälkeen se sitten kysy pari kysymystä mun laukusta, kun siihen piti saada uudet tagit että menee oikeille lennoille.. tähän asti siis kaikki okei.. 8.30pm meiän kone vihdoin pääsi lähtemään kohti chicagoa..

chicagossa oltiin sitten joskus 9.40pm, ennen laskeutumista kapteeni kuulutti että heathrow:n lento lähtee vasta 10.50pm kun piti lähteä 10.20pm, eli puoli tuntia lisäaikaa vaihtaa porttia.. :) se oli vaan plussaa mulle.. kerkesin hyvin käydä vessassa ja sellasessa pikkukaupassa ostaa jotain syötävää kun en ollu koko päivänä mitään syöny, joten voitte kuvitella että hieman nälkä oli.. no sitten joskus 10.30pm alettiin ottaa ihmisiä koneeseen ja mun kohdalla tulikin joku ongelma, että en oliskaan siinä koneessa, siirryin sitten siihen sivummalle toisen tätösen hoidettavaks joka tarkisti koneelta sitten.. ja kaikki olikin ok.. pääsin vihdoin koneeseen joka lentää edes vähän lähemmäksi kotia.. koneessa sitten selvisi että kahden istuttava paikka olikin kokonaan mulle, olin että jeij.. ja mikä parasta, jokaisella oli näyttö siinä edessä istuvan selkänojassa.. sai pelata pelejä, kattoa leffoja tai jotain sarjoja.. radiokin löyty.. melko nopee nousun jälkeen tarjoiltiin lämmin ruoka.. jonka jälkeen aloin kattoo yhtä leffaa, daddy day camp.. mutta lopulta päädyin siihen että alan nukkuu.. en ees tiiä kauan olin nukkunu, mutta kun heräsin niin ikkunoista syöksi joku tuhat volttii valoo sisään, eli oli jo aamu(ottakaa huomioon chicagon ja lontoon välillä 6 tuntia aikaeroa).. sitten tarjoiltiin aamupala, ja pikkuhiljaa kapteeni kuuluttikin että aletaan lähestyä lontoota.. laskeutuminen viivästy kun ei meillä ollu paikkaa, eli jouduttiin kiertelee siellä yläilmoissa.. :) viimeinkin laskeutuminen, kello oli jotain yli puolen päivän.. ei muuta ku puhelin auki ja heti tuli läjä viestejä ja puhelu äitiltä että missä oon..

ke 23.1.
vihdoinkin siis heathrow:lla, ei muuta kun vaihtaa terminaalia bussilla, ja sitten ettii oikee portti.. turvatarkastuksen läpi siihen aulaan odottaa et taulusta näkee oman portin, se kun näky 40 min ennen ku kone lähtee.. 3.30pm tuli sitten portin numero ja ei muuta kun sinne talsii.. no neljän aikohin alettiin vasta ottaa ihmisiä sisään, eli siis tämäkin kone lähti myöhässä.. no joskus siinä 4.30pm oli nousu, ja hesassa sitten 9.30pm.. koneessa taas lämmin ruoka.. tämäkin lento meni torkkuessa.. :)

viimeinkin sitten silloin 9.30pm kone laskeutu.. puhelin auki ja soitto roopelle, laskeuduttiin muuten sitten vasta äsken.. ei muuta ku odottaa et laukku tulee.. ne tuliki aika nopeesti, mutta tittididii mun laukku ei sit tullukaan.. ei muuta ku siihen tiskille selvittää.. otti tiedot ylös ja sanoi että täältä soitetaan kun laukku on tullut.. jes.. eli ei se mun tuuri sitten loppunukaan noihin lennonmuutoksiin pelkästään.. vaan että laukkukin oli kateissa.. jeij.. no ei sitten muuta ku pihalle sieltä ja pojat siinä aulassa katto vähän pitkään että hetkinen missä sun laukku.. olin et varmaan lontoossa.. :) kymmenen kieppeillä olin sitten vihdoinkin ihan kotona.. söin ja kävin koneella.. puolenyön aikaan nukkumaan, kun seuraavana päivänä töihin..muistatteko kun laitoin sen mun paluuaikataulun..

22/23.1.2008
17.45-19.25 kansas city-chicago
20.05-09.45 chicago-heathrow
11.20-16.20 heathrow-hki

se nyt sit lopulta olikin tällänen:
22/23.1.2008
20.30-21.40 kansas city-chicago
22.50-12.20 chicago-heathrow
16.30-21.30 heatrow-hki

ei ollu ihan sitä reilua 14 tuntia.. tais olla vähän enempi.. ihan vaan viis tuntii lisää siihen.. :)

kiva olla kotona takas, ja heti töihin.. onneks heti viikonloppuvapaa.. :) mutta sitten onki putki töitä..

nyt ei muuta kuin nukkumaan.. :) nati nati

heipi hei kaikki!Tiistai 22.01.2008 04:48

näin se tääkin loma lähenee loppuaan.. huomenna kotiin, ei millään tahtois mutta kai se on pakko.. voin kertoo et on suorastaan ihan perseestä että joudun lähtemään ja jättämään tän yhen tänne.. ois niin paljon kivempi ku tultais samaa matkaa kotiin.. huomenna siis kotiin, keskiviikkona tosin oon vast oikeesti kotona.. torstaina töihin, lupaan oon ihan pihalla.. :)

eilen siis oltiin independencellä ostoksilla, ja ostelin vaikka mitä.. käytiin denny's:ssä syömässä.. ja kun ruth ja russell oli tuonu meiät kotiin niin jouduttiin perään soittamaan että jos mitenkään voitais olla niillä yötä kun täällä haisi ihan kaasulle.. no mentiin sitten sinne yöksi..

tänään aamulla ne heitti meiät sitten takas tänne anninalle, ja hetki tässä ollen niin lähettiin plazalle, käveltiin pitkin poikin katuja.. tein vielä viimesiä ostoksia.. ja paljon kyl tarttu käteen.. :) ja toivon että saan ne vielä laukkuun mahtumaan.. toivottavasti.. en halua ottaa toista laukkua anninalta..

mutta tässä taas tältä erää.. keskiviikkona neljän jälkeen immeiset voi taas soitella ja laittaa viestiä mulle.. oon suomessa niihin aikoihin, jos lennot on ajoissa ja ehdin kaikille.. :)

ja riseläiset: torstaina nähää!!

heippa hei!Sunnuntai 20.01.2008 11:01

näin ne päivät vaan menee eteenpäin.. ei oo kuin kolme päivää niin sit pitää jo lähteä tulee takas päin.. käytiin alkuviikosta tossa viereisessä ruokakaupassa, sunfreshissä.. ja voi kun olisitte nähny.. mä menin ihan sekasin siellä, siel oli vaik mitä ja montaa eri laatua ja makua.. :) no toissapäivänä käytiin sit wal-martissa, en tiiä johtuko siitä että oisin ollu väsyny tai muuten vaan poikki mutta ei oikee tarttunu mitään mukaan.. parit dvd:t ja cd:t, pari ripsaria ja paljon karkkia.. :) ei oikee ollu mun päivä.. nyt oonki viettäny sit tälläsen lököpäivän, taas kerran.. no oon mä tehny jotain hyödyllistäkin, siivosin täällä.. tuolla tosin odottais noi tiskit vielä.. ehkä mä jossain vaiheessa..

huomenna uudestaan independenceen shoppailee.. maanantaina hengaillaan ja nautitaan viimesestä kokonaisesta päivästä.. ja tiistaina se sitten koittaa.. nääh en aattele sitä vielä.. tässä on vielä päiviä jäljellä..

no mutta palajan sitten taas astialle kun siltä tuntuu..

[Ei aihetta]Tiistai 15.01.2008 06:58

hei kaikki immeiset siellä meren toisella puolen!!

olen siis päässyt perille asti, ja olen ihan kunnossa.. lennot meni tosi hyvin.. ehdin kaikille ja joillekin jäi vielä luppoaikaakin.. :) puhelin ei tosissaan toimi täällä.. pitää olla joku 3G-puhelin.. joten ei tule laitettua viestiä täältä.. tai jossain vaiheessa, ku lainaan anninan puhelinta.. mutta muuten ei musta kuulla mitään.. ellen sitten tänne kirjota tai sähköpostia laita.. mutta kaikki kunnossa, ihana nähdä annina pitkästä aikaa.. en oikeestaan vieläkään usko että oon täällä.. eikä kyllä toi anninakaan usko että oon täällä oikeesti.. oon tavannu niin paljon ihmisiä, joille annina on kertonu musta.. ennen kaikkea kun lauantaina saavuin tänne niin oli lievä paniikki päällä kun ei puhelin toimi, ei mitään hajua mihiin mennä eikä yhtään dollareita.. :) että jep jep.. mutta onneks sitten sain ostettua lipun ja sitten olinkin jo hyattilla.. annina ku näki mut istumassa siellä aulassa, tai se ku kumpiki tajus et hei ollaan yhessä taas niin juoksi toisiaan kohti ja halattiin(ja tottakai itkettiin).. noh jouduin nyt kuitenkin odottamaan anninaa että se pääsee töistä mutta kyllä se aika meni nopee ku istuin 48.kerroksessa skies-ravintolassa(se pyörii ympyrää, ja yks kierros kestää 1,5 tuntia) oli ihan mieletön näkymä.. siis ei luoja.. tosi upea..
eilen ja tänään ollaan kierrelty täällä ympäriinsä, eilen käytiin independencen kauppakeskuksessa ja syömässä cheesecake factoryssa.. voih gosh että olin täynnä.. tänään syötiin mcCormick&schmick:ssä.. uih eilen käytiin charlotte russessa, kauppa independencellä, ostin ihan mielettömän upeen takin.. :) ja tänään matkaan tarttui pari kirjaa.. jeij..

mutta en jaksa jaaritella enempää, joten mä painun tästä nyt tekemään muita hommia.. :)

pitäkää te siellä kivaa, niin mä pidän täällä..

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2008 06:49

olkoot tämä viimeinen päiväkirjamerkintä pitkiin aikoihin.. tai no ei ehkä ihan kamalan pitkiin.. mutta ainakin viimeinen useampaan päivään.. nyt sitten ei auta muu kuin sulkea tuo laukku, pukea päälle ja ennen kaikkea sulkea tää masiina.. sitten könkkää tonne alas, ja sitten kohti kenttää, tai ensin kahvin kautta ja sitten kentälle.. onneksi siellä on tuttuja, atte ja kata, jotka matkaavat viereiseltä portilta thaikkuihin... :) ihan kiva sinänsä, niin ei tartte heti aamusta pistää nappei korvaan ja keskittyy musiikkiin..

tämän yön nukutut tunnit on 0, saanpahan sitten koneessa unta paremmin.. :)

adios amigos! tämä tyttö lähtee amerikan maalle :) näemme sitten 23.päivä jos jaksan kotoa mihkään liikkua:)

riseläiset: pitäkää pulju pystyssä :D

muut immeiset: toivottavasti on ees pikkasen ikävä, niin ku mullaki teitä..

kohta nährään!!