IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)
..JAIKS.. Ei siis tosissaan montaa päivää enää.. Tämä, huominen ja maanantaina lähtö..Eli siis kahden päivän päästä tähän aikaan odottelen tuolla Helsinki-Vantaa-lentokentällä ensimmäistä lentoa Müncheniin ja sieltä sitten toinen Pariisiin.. Ihana päästä jonnekin, jonnekin pitkälle.. Siellä kun en ole koskaan käyny, tai siis on paljon paikkoja missä haluaisi käydä mutta sitä ei vaan ole tullut lähdettyä.. Nyt siis uusi paikka taas ja uudet kujeet.. Jokseenkin on sellanen tunne et vois olla jo maanantai, pääsis lähtee.. Mutta sitten toisaalta, on jotain vähän selvittämättömiä asioita täällä päässä niin ne ois kiva saada selviks.. Mutta minnekäs ne täältä häviäis..

Pitäis siivota ja pakata.. Mutta on vaan niin poikki, hih, eilen alkoi loma... Kaks ja puol viikkoa ei Prismaa... JÄJ!!! Joo ja en tosissaan sinne meinaa astua.. Tai no se kyl nyt sit taas riippuu.. Viikon päästä ehkä pakko.. Mut sit nyt onneks viikko erossa kaikesta siellä, ja samoin sit se toinenkin viikko.. Mummin luokke chillailee, ja lyömään aivot ihan kokonaan narikkaan.. Siellä jos jossain sielu ja hermot oikeesti lepää..

Mutta kai se on pakko alkaa vaan laittaa vaatetta päälle ja alkaa siivoomaan.. Tuo Tugetsikin ilmestyy jossain vaiheessa tänne..

Adios Amigos!

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 03:19

oikein paljon onnea mun rakkaalle 20 vuotta täyttävälle miehelleni!! ollaan nyt sit vanhoja yhdessä.. :P

[Ei aihetta]Maanantai 11.06.2007 23:48

Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me


if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body
so give it to me give it to me give it to me..::PaRtYpArTyPaRtYpArTy::..
(pakko päästävä)

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 02:18

Beware Paris, Tuge and Tsiba are coming.. Lock all doors and shut the windows.. :)

Gwen Stefani - 4 in the morningMaanantai 04.06.2007 02:56

I give you everything that I am
I'm handin' over everything that I've got
Cause I wanna have a really true love
Don't ever wanna have to go and give you up
Stay up till Four In The Morning and the tears are pouring
and I want to make it worth the fight
What have we been doing for all this time?
Baby if we're gonna do it, come on do it right

[Ei aihetta]Lauantai 02.06.2007 13:55

ONNEA JA MENESTYSTÄ KAIKILLE VALMISTUNEILLE, YLIOPPILAILLE, PERUSKOULUN PÄÄTTÄNEILLE JA MUILLE KESÄLOMANSA ALOITTANEILLE!!!

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 23:34

päivä tammersterissä.. oli kiva päivä, tosi erilainen.. ei tarttenu hengaa tääl stadis vaan.. pääs vaihtaa hetkeks maisemaa ja se piristi, jotenki oli sit taas kiva tulla tänne hulinan keskelle.. meil oli nuorten kokous, pääsin meikattavaks, siitä kuva myöhemmin.. ja sit illalla, no en tiiä.. varmaan oon vaan kotona.. ja huomenna! nään mun lapset!!! vähän on ollu ikävä niitä, lähen niiden mukaan kevätretkelle.. jipjei!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 18:09


Together we belong
Together we are strong enough
For the days I have with you
All the happy and the sad
And all the ways I drive you mad
In the days I have with you
The silent anger when we fight
The way the words
don't come out right
The way we hold on
so strong in the night
It always ends up right with you

huohPerjantai 25.05.2007 16:51

niin kuin sanoinkin niin vikat päivät tulee olee tosi vaikeita..ei eilen ollu vielä mitään ongelmaa..huomasin vaan että piti jotenki etäisyyttä lapsiin ja yritin pysytellä hieman etäällä ettei se lähtö sit lopulta tuntuis kovin pahalta..mutta sitten koitti tämä päivä..aamu meni tosi hyvin, oli hieman kiire havainnointitehtävän teossa, että sain sen lapsen äidille ja myöskin sitten oli aamupala ja muut puuhat..sitten tuli sellanen kohta että ehdin istahtaa alas ja katsella lapsia, tuli tosi haikea olo ja siinä meinas kyyneleet tulla..no sitten meni hetki niin kaksi lasta toi mulle kortin, ja taas oli hetki kun oli tulla kyyneleet..molemmilla kerroilla sain pidäteltyä..sitten saliin lauleskelemaan ja takas ryhmään syömään..lapset lauloivat mulle laulun ja antoivat oikein ison ryhmähalin ja siinäkin oli tulla kyyneleet, mutta sain pidettyä sisällä..no sitten lapset levolle ja kävin jokaisen lapsen luona toivottamassa kauniita päiväunia..noin kahentoista jälkeen ohjaajani sanoi muutaman sanan ja siinä ne sitten tuli..kyyneleet vaan tippu silmistä ja ne vaan jatku ja jatku..no se sitten lähti siitä ja jäin yhden lapsen kanssa siihen eteiseen ja mä vaan itkin..tossa noin puol yhen aikoihin se toinen opiskelija teki lähtöä niin sanoin sitten että mä lähen kanssa että en viitsi olla yhtään pidempään, ku ei tää itku meinaa loppua..siinä sitten viimeset heipat ja halit kaikille ja menoks..no ei muuta kuin metrikselle ja koko se matka jennin kanssa itkettiin, metromatkallakin vielä..

kiitoksia tuo kyseinen päiväkoti ja varsinkin ne ihmiset siellä että teitte tästä harjoittelusta niin helpon ja ihanan!!! parempaa paikkaa ei olisi voinutkaan toivoa..

nyt ei muuta kuin yrittää palata takaisin siihen normaaliin arkeen, siihen missä ei aamulla matkustetakaan tuntia että pääsee päiväkotiin..ikävä tulee, se on varma..

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 16:04

on se kiva kärsiä allergiasta ilman että sitä on testattu mitenkään..tänään oli pakko jäädä pois päiväkodista, oon ihan tukossa ja aamulla soitettuani niin sen jälkeen ei sit lähteny ääntäkään..nyt sitten vaan vaatteet niskaan ja hakee allergialääkkeitä apteekista ja viemään tuota havainnointitehtävää päiväkodille.