IRC-Galleria

tork

tork

Välkky Nietosruusu

näin se meneeMaanantai 12.05.2008 14:19



onhan se niin että mies on tyhmempi kuin apina ja että hän ryyppää enemmän kuin nainen, mutta miten se oikeuttaa naista sanomaan asiasta yhtään mitään, eikö totta?

1. jos mies juo olutta niin mitä se naiselle kuuluu?

2. jos mies juttelee toisen naisen kanssa tarvitseeko siitä olla mustasukkainen?

3. jos mies ei vastaa sinulle puhelimeen tarkoittaako se että hän on vieraissa?!?!?

4. jos mies on kanta kuppilassa niin miksi hänet täytyy nolata ja hakea pois sieltä, hän kyllä tulee kotiin kunhan kerkee

5. jos mies on kavereiden kanssa viettämässä iltaa _MIKSI_ pitää soittaa joka saatanan tunnin välein: "miten menee" tiedätte ihan hyin että hyvin menee.. "mitä teette" no vittuako se teille kuuluu, poikien juttuja!!!

6. miksi te edes kysytte?!

tämä blogi on kirjoitettu humalassa älkää suuttuko (kaikki on faktaa ja vaivaa minua)

mutta juu tämähän on päivä kirja niin kerrotaampa päivän tapahtumista.

Olimme rakkaan äitini kanssa matkalla kotiin kunnes syylari petti ja menimme huolto asemalle laittamaan sinne lisää vettä (tätä edeltäen olimme äidin kanssa haukkuneet isä-puoleni pystyyn) no saimme syylariin vettä ja matka jatkui rattoisasti :)

no pääsimme kotiin ja pyysimme tämän mulkun kantamaan kamoja sisään, nii tämä pelle seisoi tyhmän näköisenä oven pielessä ja sanoi pitävänsä ovea auki.
eikös siitä sitten koko kylää taas kuullut kuinka hän ei pitänyt äidille ovea auki ja vedin homoa turpaan.. no kannoimme pellen kanssa kamat sisää ja se rupes jotain uikuttaan siinä ja vedin homa turpaan ihan vaan ku tuli sellanen olo..

sitten menin koneelle niin eikös huora huuda että alhaalla on vielä tavaraa, avasin brenkun ja sanoin että meen nyt röökille. no huora siinä yritti estellä raahasin sen vessaan ja laitoin kylmäks..

no pelle tuli sisään ja kysy mitä .... tapahtu niin vastasin että vedin huoraa turpaan ja laitoin kylmään suihkuun ku rupes vikisee.. menin röökille

sitte homo syöksyy parvekkeelle ja ilmottaa että tapoin ... ja dumppasin sen siitä alas ku rupes vituttaa, just raahannu huoran kamat ylös ja saa brenku nii kyl se vähä ottaa otsaan ottaa..

sit menin sisää laitoin kahvi tulee ja kirjotin tän blg..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.