IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 01:52

Keskiviikoksi ja torstaiksi luvattu lumisadetta!!!Vihdoinkin, ihanaa.
Tänään oli rankka päivä. Haettiin ensin viikka kuorma heinää paratiisipaikasta. Sitten otin V:n naruun ja lähdettiin käppäilemään ympäriinsä. Kasvihuoneella alkoi hirveä höösääminen kun vastaan tuli pari sauvakävelijää. Samaan syssyyn vielä joku urpo pamauti pari rakettia.
V hyppi ja pomppi kuin duracel pupu koko puolen tunnin kävelylenkin. Kun oli niin paineissaan, päästiin liukkaalle kentälle riehumaan. Veti siellä kiitoa ja pukkilaukkaa reilun vartin. Kenkäkin lensi kaaressa. Onneksi sen sain pelastettua ja R tuli viskin houkuttamana lyömään sen kiinni vielä iltapäivällä.
Oli kyllä ihan sekopää hevonen tänään. Voikun R pääsisi tällä vkolla pari kertaa ja tulisi sitä lunta, niin voisivat ottaa kunnon hiittilenkin. Tulisi taas järkiinsä. Eilenkin oli maneesissa illalla aivan kierroksissa. Paitsi, että laukka ei nouse... Tai nousee, mutta ihme könää enkä saa sitä pysymään ympyröillä.
Noh, tajusin illalla että huomenna on rakettipvä ja hevosen sisällä ennen kuutta eikä ratsastus ole hirveän järkevää illalla. Ja mä tietysti töissä pvän. Kävin sitten vielä mustissa kumppareissa ja farkuissa hetken aikaa keventelmässä. Tai aika kului huomaamatta, joten tunnin verran tuli vielä tehtyä hommia.
Käynnissä ja ravissa V on nyt kiva ja antaa periksi edestäkin. On kevyt mutta jäntevä käteen.
Mutta se laukka vaan on ongelma....
Saipa poika ainakin liikettä yhdelle päivälle. Olikin illalla varsin väsy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.