IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 21:53

Se on hauskaa, kun ei tallin ympäristö ole kuorrutettu mudalla, niinkuin jossain muualla.
Se ei ole hauskaa, että Veikon pakki nyt kerää kaasua ihmeellisen paljon. Taidan sittenkin luopua Hippolaxista ja palata tarjoamaan pellavat ja porkkanat ihan sellaisinaan. Raivostuttavaa vaan ostaa montaa eri säkkiä, kun sitä mellaakin varmaan pitäisi olla. Kun ei se pelkkä pellava enää maistu..
Tekivät R:n kanssa reilun tunnin lenksun. Minä käytin sillä aikaa maailman ihmettä, eli tallipesukonetta. Kevyesti luksusta...
Yhdessa R:n kanssa sitten sitä vatsajuttua ihmeteltiin ja todettiin myös, että vasen polvi kerää nestettä. Ja kun ensi viikon puolessavälissä saisi alkuperäisen ohjeen mukaan alkaa ravailla.
Eikä tietkään ole olleet kovia eikä ole menty muuta kuin maastossa. Lenkkien olisi varmaan pitänyt olla lyhyempiä, mutta kun ei sen onneton pötsi anna lupaa likiseisomiselle. Eikä päännuppikaan.
Taidan pyytää AimoAkupunktiota antamaan jonkun hoitosetin. Mäkun en sitä pierunappia ankarasta etsimisestä huolimatta löytänyt,
Vatsa on vasemmalta ok mutta oikealta pinkeä. Hieromisen jälkeen alkoi vatsaäänet kuulua vähän paremmin. Nyt ei kilissyt, mutta eipä paljon muutakaan ääntä ollut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.