IRC-Galleria

tp8

tp8

toteaa kentän olevan turha

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Elelemistä Helsingissä.Keskiviikko 26.10.2005 01:52

Niin, rahaa kuluu ja matkustus maksaa. Kaukosuhteet ovat kalliita. Nytkin olen viime keskiviikosta asti oleillut maamme pääkaupungissa tyttöystäväni (http://irc.fi/shantar) luona.

Tavalliseen elämään Seinäjoella tottuneena yleisen liikenteen kahden euron helsingin sisäinen lippu tuntuu ryöstöltä siinä mielessä, että harvoin sitä enää keskustaan tullessa tarvii mihinkään käyttää. Ja kun on viimein aika lähteä keskustasta pois onkin jo usein ostettava uusi lippu. Niin kukapa sitä keskustaan alle puoleksi tunniksi tulisi oleilemaan.

Toinen asia liittyen yleiseen liikenteeseen on juuri noiden lippujen kesto. Usein tulee törmättyä kertalippuihin, jotka kestävät vain tunnin. Tänään kuitenkin oli yhtä juhlaa kuluttaa 2e lippuun jolla sai matkata myöhästelevissä kulkuneuvoissa jopa tunnin ja 20 minuuttia. Kuitenkin tulee kaivattua sarjalippuperiaatetta, jottei aina tarvisi ostaa uutta kertalippua.

Jottai tämä ei kuitenkaan menisi liian pitkäksi jatkanen tätä joskus muulloin. Toisaalta tulee myös mieleen kuka tätä oikeasti lukisi?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.