IRC-Galleria

hmm'Maanantai 25.06.2007 21:25

ihanin päivä taas pitkään aikaan.
menin töihin, matkalla rupes sataa golf-pallon kokosii rakeita. pääsin perille ja olin ihan ryönässä. pääsin sisälle ja aurinko rupes nauraan mulle. niin epäreiluu.

tuli ihan sikana postii. kaadoin rullakon mun jalalle ja sattu niin vitusti. jalka turpos ja asiaa ei auttanut yhtään että työnantaja vahingossa astu mun jalalle.

työt loppu ja ku lähin,rupes sataa vettä. just ennen eno pihaa aurinko rupes paistaan.
menin sisälle ja oli hirvee nälkä. jääkaappi tyhjä ja eno tulee kasin aikkaa kotii ja unohtaa käy kaupassa niinko enneki.
löysin pakkasesta leipaa, annoin sen sulaa pöyvällä tunnin. halusin leivänkannikasta lämpösen ja laitoin sen mikroon puoleksi minuutiksi. kävin koiran kanssa pihalla kusella, ja ku pääsin sisälle niin keittiöstä kuulu että 'pam' ja mikro aukes ja tuli sellanen kiva savupilvi ulos.
nooo. lautanen pamahti paskaks ja leivästä oli vaan hajut jäljellä. (ajastin ei ollut ottanu sitä puolen minuutin aikaa vaan lämmitti täpöl sitä kannikkaa viis minsaa.)

tuuletan tässä parhaillaan kämppää ja täällä haisee ällöltä. mulla on nälkä, en jaksa ajaa lähimpään kauppaan hakee ruokaa koska mä räjäytän varmaan senki.

ehkä elämä näyttää paremmalta huomenna.

ainii. ja tiikeri-kisumirri oli puklannu eteiseen.

niin ja se lautanen oli mummun antiikki astiastoo, se tykkää varmaan toosi hyvää taas.

:<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.