IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ChillMaanantai 01.06.2009 02:02

Oltii eile Hietsus viettää päättäjäisii porukal. Oli iha sika hauskaa ja tosi hyvä ilma<3 No siel riehuttii ja nähtii jtn tuttui ja lähettii sit joskus 23-00 aikaa paltsille ku siel oli meijän luokkalaisii, mut siel oli sit jäistä ni lähettii kävelee Ealle :DD Meijän piti kävellä johonki taksiasemalle mut vittu sit lähettiiki kävelee ja käveltii paloheinäst siltamäkee (lähelle puistolaa ja tapulii). Yritettii vaa liftaa kaikkii ohimenevii taksei mut ne vaa meni ohi tai vittuili :DDD No sit onneks loppuvaihees saatii taksi ja se heitti meijät Ealle :DD Kaikki oli taksis vaa :" ahh, aijai, ihanaa " , ku sai levätä ku oltii kävelty ikuisuuuus.Oltii Eal joskus 01.30 :D Oli aika ihanan likaset ja turmellut jalat kaikil, et oli pakko ottaa kuva :DD ehkä joskus kuvamateriaalia tännekki. Mentii sit nukkuu joskus 3 aikoihi ja VITTU nukuin sohval, ja oli kyllä perkeleen epämukavaa. Se oli ihan vino ja ahdas ja jalat ei menny suoraks, saatana nukuin varmaa 2 tuntii. Aamul oli ekaa kertaa kai darra, en oo varma :DD saatto johtuu muustaki.

Tultii meille sit jo 12 aikoihi ja otettii aurinkoo yms. mut sit lähettii Pikkukoskelle :D Saatana mun selkä palo :ss Sit säädettii meillä ja grillailtii vaahtokarkkei : Ea,Annika,Milla,Anni,Sanni,Saara,minä. Oli kivaaa !

En oo vielkää tajunnu et kesäloma on alkanu. Iha sika outoo :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.