IRC-Galleria

:))))))))))))))Perjantai 27.02.2009 17:32

Tänäää kaikkki tulee katsullle ja katotaa leffaa ja yms yms ! Ja Ea tulee meille yöks :PP Sit lähetää huomen aamul laskettelee ean ja nellyn kaa! VIHDOIN ! :D oon odottanu tätä. Siit on joku 1½ vuotta ku viimeks olin laskettelee :ss

Alias Tiistai 17.02.2009 00:31

Hosu: No se on...VESI..VESI.. Mitä toi lampun valo on?

:DDDDDDDDDDD vastaus oli sähkö. Arvaa dissattiiko hosuuuu MAUAHHAHAHAHAHAHA !

Maailma on kääntynyt upsidedown !Torstai 12.02.2009 20:13

Oltiin Ean kanssa HOSULLA!!! Miettikääää!! :DD Läppä siel oli hirveesti kissoi ja ne jökötti siel olkkaris iha jäisinä :DD Pari karvistakin tavattiin :D oioi ne oli söpöjä ruttiksia !

parasta !Sunnuntai 08.02.2009 17:09

Oltiii Annikal yötä minä, Ea ja Hosu :PPP Oli kyl iha sika kivaaa. Alkuillast bailattii Annikal D:D:D: Kuumissa, sekä hippitunnelmissa :DD Sit lähettii ulos minä, Ea, Hosu, Annika, Katsu, Milla, Anni, Sanni, Saara yms :DDDD Haluttii Ean ja Annikan kaa laskee mäkee ja sit aateltii et ku ei oo pulkkaa ja liukureit tarpeeks ni otettii muovipussit ja tehtii sinne kulmii reiät ja vedettii ne vaipoiks ja laskettii perseelleee mäkee alas!!! :DDDD SE OLI MAGEETA ja liuku hyvin ! :D Riehuttii sit ulkona ja mentii takas Annikalle ja ku Annikan veljen porukat oli lähteny ni aletiii bilettää :D:D:D Oltiiii huutokaraokeee ja katottii jotai leffaaaki hetki :D Sit ku muut oli lähteny ni alettii pikkutunneilla väsää pizzaa :DD Tuli kyl iha sika hyväää! Eka Annikan kaa esitettii hosulle musavideoit ABBAn biiseist ja hosu oli iha -.- :DDDDDDD Sit alettii kattoo Mamma Mia :DDD oltii kaikki iha kuumina siihe sulhasee<3 Leffan jälkee taas rakennettii siskonpeti ja jtn siinä vielä hömpöteltiiiin ja joskus 4 jälkee mentii kai nukkuu? Sit Annikan veli ja sen kaverit tulee joskus aaamul ja oltii kaikki iha -.- ja puolunes :D Aaamul chilllenbyyyy ja tehtii taas pizzaaa :D:D:D Katotttii vähä aikaa Voiceee ja Paholainen pukeutuu pradaan mut sit piti lähtee ://// Mut oli tosi kivaaa, joskus uusiks!!

[Ei aihetta]Torstai 05.02.2009 18:40

MUT ANTTI ON VALLANNUT MUN HUONEEEN !!!


"Pitäskö liittyä semmosii Matti ja Teppo yhteisöihi? " " Ja 'tykkään lukea' " " Kirjallisuudenystävä ja tykkäään runoista !"*haahhahahahahahihiaihhahahah* ÖÖÖÖ?? Eaaaa??

ENS VKL !!!Sunnuntai 01.02.2009 16:06

Uuuuu en jaksa odottaaaa ;DDDD Ens viikonlopust parasta <3

sipsuttelijaTiistai 27.01.2009 20:11

Olin tänää lääkäris Forumis ja sen jälkee nähtii siel suutari ni iskettii mun kengät sinne korjattavaks :D Sipsuttelin sit siel Forumis sukilla :'DDD omg. Sain uuden paidan ja korvikset ;)) jeje

HOSU TAKAS ÄIKÄNTUNNEILLE!Lauantai 24.01.2009 22:24

hospens sanoo:
ahaa
hospens sanoo:
noa nyt tommille huud
hospens sanoo:
sintaa tapansa t se ymmärätä ja para
hospens sanoo:
oeki unoha
hospens sanoo:
tää koen sekoo

hähääTiistai 13.01.2009 00:47

Huomen 10.15 kouluuuu ! 2 h Kujist ja sit vierailee Helluu ; ) Chilli päivä, EIKÖ? :D

PS. Metro Station - Shake it <3

KIVALauantai 10.01.2009 19:22

Ku lähetää Ean kaa katsult ni ihmeteltii ku oli vähä pimeet, no sit soitan äidille et oon tulos sinne ni se sanoo et on sähkökatkos. No sit huomataa Ean kaa et katuvalot ei oo pääl eikä myöskää liikennevalot ja ässäki on iha pimeenä ja kaikki autot kääntyy sielt pois.Sit ku meen äidille hakee tavaroit ni kiva ettii pimeestä huoneesta tavaroita, viel sen jälkee ku on just kattonu Orpokodin! ÄRSYTTI ja (vähän jännitti :D) Sit joodun roudaa kaikkkii kamoi isälle -.- paino ihan sikan ja meen huviksee vaa'alle kattoo et paljo ne paino ni semmoset chillit 10 kilooo... vähä on nyt niska jäykkänä ku kantaa tommosia saatana tuhat kilsaa!!