IRC-Galleria

uuuuTiistai 31.03.2009 01:14

Ostin uuden siistin bilepaidan ;)) jejeje

:/Lauantai 28.03.2009 14:50

Kävin kampaajal, oon nyt iha junnun näköne :((

Kaikkia varmasti kiinnostaa :DTiistai 17.03.2009 12:13

Tajusin vast tänää et se "korvalöydös" on korvatulehdus, antibiooteis luki :DD Mut en tajuu miks se lääkäri sano vaa kokoaja korvalöydös?? :DD shelevä

niin mun tuuria -.-Maanantai 16.03.2009 20:18

Oli kyl selvästi perjantai 13.päivä viime pe. Meijän piti mennä porukal Nosturii mut tulin sit kuumeesee ja se vaa paheni ja paheni -.- En tietenkää sit päässy sinne.

Oli täs joku 3-4 päivää semmone melkee 40 asteen kuume :DD Menin sit tänää lääkärii ja mul oli vaa joku virusperänen tauti ja KORVALÖYDÖS :DD Sain antibioottii ja jtn sika vahvaa yskänlääkettä. Apteekis otettii oikee resepti yskänlääkkeest takas, ettei pysty kopsaa sitä reseptii ja hankkii sitä lisää :DD 95% alkoholii ja aiheuttaa sydämen rytmihäiriöö useesti :D Vedän viel päälle antibiottii ja särkylääkkeit ni oon pilvis ;)

juhuuuu !Keskiviikko 11.03.2009 19:58

Leville 11.04-18.04 !

:DDDD


kuva: [jempo]

vkloppuMaanantai 09.03.2009 14:09

En muistanu kirjottaa viikonlopust mitää mut oltii pe katsul yöt ja stadis yms ja sit illal pelattii Spppppiiirr ja sit tilattii pizzaa ja ihana Jyrki haki ne meille ;)) Sit höntyiltii la- aamul ja pelailtii sillonki viel vähä spiiiriirriitisisiitim. Sit La illal mentii puksuu ja johonki räkälähesee !! Sit ku oltii lähtemäs ni Annika, Hosu, Katju ja Milla alkaa juosta täysii ku 54B tuleee ja Ean kaa kävellää chillisti ja aatellaa et NO mennää seuraavaa. Sit mennää siihe pysäkille ja tsekkaillaa vähä et millon tulee seuraava bussi... Noh, se oliki sit vika bussi D:D:D: Revetää vaa Ean kaa ja nauretaa siin pari minsaa ja lähetää sit kävelee meille :p Käveltiin läpi pimeiden metsien ja moottoriteiden reunojen, jäässä liukasteltiin ja tyhjillä kaduilla seikkailtiiin :D Sit jossai Ogelis ootettii 52:st ja mentii sil maunulaa ja sielt sit 63 meille :D Meni semmonen reipas tunti. NO OKEI MUT JEEES.

:))))))))))))))Perjantai 27.02.2009 17:32

Tänäää kaikkki tulee katsullle ja katotaa leffaa ja yms yms ! Ja Ea tulee meille yöks :PP Sit lähetää huomen aamul laskettelee ean ja nellyn kaa! VIHDOIN ! :D oon odottanu tätä. Siit on joku 1½ vuotta ku viimeks olin laskettelee :ss

Alias Tiistai 17.02.2009 00:31

Hosu: No se on...VESI..VESI.. Mitä toi lampun valo on?

:DDDDDDDDDDD vastaus oli sähkö. Arvaa dissattiiko hosuuuu MAUAHHAHAHAHAHAHA !

Maailma on kääntynyt upsidedown !Torstai 12.02.2009 20:13

Oltiin Ean kanssa HOSULLA!!! Miettikääää!! :DD Läppä siel oli hirveesti kissoi ja ne jökötti siel olkkaris iha jäisinä :DD Pari karvistakin tavattiin :D oioi ne oli söpöjä ruttiksia !

parasta !Sunnuntai 08.02.2009 17:09

Oltiii Annikal yötä minä, Ea ja Hosu :PPP Oli kyl iha sika kivaaa. Alkuillast bailattii Annikal D:D:D: Kuumissa, sekä hippitunnelmissa :DD Sit lähettii ulos minä, Ea, Hosu, Annika, Katsu, Milla, Anni, Sanni, Saara yms :DDDD Haluttii Ean ja Annikan kaa laskee mäkee ja sit aateltii et ku ei oo pulkkaa ja liukureit tarpeeks ni otettii muovipussit ja tehtii sinne kulmii reiät ja vedettii ne vaipoiks ja laskettii perseelleee mäkee alas!!! :DDDD SE OLI MAGEETA ja liuku hyvin ! :D Riehuttii sit ulkona ja mentii takas Annikalle ja ku Annikan veljen porukat oli lähteny ni aletiii bilettää :D:D:D Oltiiii huutokaraokeee ja katottii jotai leffaaaki hetki :D Sit ku muut oli lähteny ni alettii pikkutunneilla väsää pizzaa :DD Tuli kyl iha sika hyväää! Eka Annikan kaa esitettii hosulle musavideoit ABBAn biiseist ja hosu oli iha -.- :DDDDDDD Sit alettii kattoo Mamma Mia :DDD oltii kaikki iha kuumina siihe sulhasee<3 Leffan jälkee taas rakennettii siskonpeti ja jtn siinä vielä hömpöteltiiiin ja joskus 4 jälkee mentii kai nukkuu? Sit Annikan veli ja sen kaverit tulee joskus aaamul ja oltii kaikki iha -.- ja puolunes :D Aaamul chilllenbyyyy ja tehtii taas pizzaaa :D:D:D Katotttii vähä aikaa Voiceee ja Paholainen pukeutuu pradaan mut sit piti lähtee ://// Mut oli tosi kivaaa, joskus uusiks!!