IRC-Galleria

EI TUU MITÄÄNKeskiviikko 09.09.2009 17:36

Riehutaan koulussa ja täs niinku päästiin jo mut pitäs tehä viel 2 ussan työtä, JES! Ei nyt oikee suju mikään varsinki tän sekopään kaa.

Nii justKeskiviikko 09.09.2009 01:04

Pojista tietoa:

- He ovat kuin vessoja: aina varattuja tai täynnä paskaa.
- He ovat kuin ripsiväri: lähtevät yleensä ensimmäisen tunteenpurkauksen päästä.
- He ovat kuin parkkipaikat: hyvät aina varattuja ja loput on vaikeissa paikoissa tai invoja.

- Vaikka he haukkuisivat sinua, on hyvin suuri mahdollisuus että he vain pitävät sinusta.
- Jos kysyt pojalta että ovatko tunteet samanpuoliset kaveriensa kuuloetäisyydellä, moni poika sanoo että ei, mutta oikeasti tunteet kuohuavat enemmän kuin tytöllä, heitä vain hävettää myöntää se kavereidensa lähellä.

Faktoja:

- Jokainen tyttö varmasti ajattelee edes JOTAIN poikaa, ennenkun käy nukkumaan, vaikka sanoo ystävilleen että ei ole kiinnostunut kenestäkään.
- Vaikka tytöllä on edessä rankka aamu, ja tekisi mieli lintsata koulusta, suurin osa nousee, että näkee jonkun tietyn ihmisen koulussa.
- Useimmat tytöt laittautuvat kauemman kotona kouluun, että tekisivät vaikutuksen johonkun.

- Tytöt etsivät poikaa, joka on kiinnostunut enemmän sisimmästä, kuin ulkokuoresta.
- Pojista, jotka eivät häpeä kulkea käsikädessä kaupungilla, ystäviensä edessä.
- Pojista, jotka voisivat lähteä yöllä kotiisi, jos jokin olisi vinossa.
- Pojista, jotka kuuntelevat.


Lisää tämä päiväkirjaasi, niin huomenna tapahtuu elämäsi yllätys

!!!Maanantai 07.09.2009 00:53

Eilen oli siiisti ilta ja yö annikalla yms. paikoissa :DDD Nukuin ehkä tsägäl 5 h ? :D Nojoo mut kaikkee kivaa tapahtu, mutta illassa oli myös mukavasti DRAAMAA ;) mut sellast se on. Mut kivaa oli, kiiitooos kaikille :)))))))))

JOOTiistai 25.08.2009 19:22

Nähtiin Joulupukki tänään ratikassa <3 Otin kuvankin <3 Ja lähetettiin sen metroon, mut mokattiin<3

?!Tiistai 25.08.2009 00:41

Mikä vittu Hellua vaivaa?

Ens keskiviikkon kouluu 12 h, eikä sitä mitenkää korvata. Sit perjantain ois NASUTUS klo 17.30 eteenpäin ?!? On parempaaki tekemist perjantai illal ! Ei voinu tehä tota sit koulupäivän aikana. Mut ihan sama, en oo menos. Sit viel jonku Ulla Pullan kaa jumalauta johonki teatterii joskus syyskuus illal maksaa saatana 15 € ! HUOH....

[Ei aihetta]Perjantai 07.08.2009 01:31

Haaa meikä sai uuden puhelimen :)))))) Nokia 5800 XpressMusic <3

lkjbhasoipåä'f'Keskiviikko 05.08.2009 22:13

Nyt on ryytyny fiiilis. Oon valvonu melkee 35 h putkee :// Oli siistii Eal ja stadis porukoiden kaa yöl/aamul ;D;D;D Mentii Ean ja Hosun kaa 06.30 stadii ja chillailtii kampis ja käytii vähä ostaa Red Bullii ja kahvii et pysytää hereil D:D: sit shoppailtii jtn.

Ps. Parhaita juttuja lens mut kaikkea ei voi muistaa :)) Mut kivaaaaaa oli, tänks guys! Ainii ja tytöt valvo, pojat (nössykät) nukku vaa eal...kyllä ne naiset vaan kestää paremmin... eiku MITÄ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D EI VITTTTU :DKeskiviikko 29.07.2009 01:42

NAURATTAA NIIN VITUSTI :DDDDDDDDD Ihmettelin ku äiti on alkanu yhtäkkii kyselee kaikkee juomist ja hakiksist ja sanonu et " Älä valehtele, kyl äiti tietää...." Oon olllu iha Woooot mut sit tajusin:D:D::D Se oli lainannu mun kännykkää pari viikkoo ni menin nyt sit kattoo ni siihe kännykkää oli tallentunu KAIKKI mun viestit !!!!!!! EI VITTU SIEL ON KAIKKKKI KEITTOVIESTIT esim. just ennen mökkireissuu " Nita voi hankkii meille 2 litraa viinaa " Ja kaikkii Ean viestei et se on iha jurris ja promille iha vitusti ja kaikki maholliset suunnitelmat ja keittoviestit jonku puolen vuoden ajalt D:DD::DD Eka olin et " EI VITTU" ja nyt naurattaaaa niin perkeleeesti ! :D:D:D:D: OIkeee rysän päältä kiiii minä ja kaverit :D Mut chilleint täs on et se vaa kuittailee, ei mtn rangaistuksii tai puhuttelui :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I JUST LOVE MY MUM !!!!!!!!!!!!!

BeeerliiniiiLauantai 25.07.2009 03:26

Siistiähän siellä oli :D:D nyt ei oikee muista mitä kaikkee tapahtu. Mut shoppailtii, huristeltii U-Bahnilla,chillailtii ja sillee. Aina kaikki tuijotti meit ja turkkilaiset huuteli kaikkee, enm tajuuu ku ei me meijän mielest näytetty niin erilaisilt ku saksalaiset :D Käytii vähä syömäs ja drinksuil, aijaijai Caddy's Dream oli hyvää. Ainii sit valvoin kivasti öitä ku Ea huuteli ja vikis unissaa -.- :D Mut hauskaaa siellä olii!

ÄITEEEEN kootut :

Ollaa ean kaa pesee meikkei vessas yms. Sit ea tiputtaa kamat lavuaarii, alan taputtaa sillee miten noi poitsut aina tekee ni äiti tulee oven taakse: " Are you spanking each other? "

Hississä pientä säätöö ja yritetää saada niit ovii kii ni tää yks ettii ovien sulkunappii ja painaa hälyytysnappii -.-

" Jumalauta jätkät, tulee kohta lekalla päähän!"

" Älkää menkö liian lähelle kaiteita "

17. - 23.7 <3Perjantai 17.07.2009 03:20

Aijai otettii ean kaa kuuma kuva ja sit äänitettii siihe kommenttii ni ei vittu revettii niin saatanasti ku Eal tulee KUUUMAA ääni<3<3<3<<3 paras video :D

10 tunnin pääst Berliinniiin ;) Alkoholijuomat K16 ! haaahaa ;) darrassa takas.