IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 14:42

onneks ei sada yhtää .. vittu ei löylypäivil kuulu sataa !! onneks illal ei pitäs sataa mut silti kaik paika o iha märkii

tytti pääsi sosteriin ! :)Torstai 30.07.2009 21:14

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 02:46

vittu lainasi kirjastost koirakirjoi ja lueskeli niit tosa ni tul kauhee halipula :D paijaili sit jadee hetke ja sit sil men hermo ja se koit syäd mu :<<

sit mää testaili siihe kaikkee mitä lui siit kirjast, mm sidoin sen kuonon kylpytakin narul &lt;pusu&gt; ei sitä tie koska sitäki taitoo tarvii ko sil menee hermo muhu ja se koittaa taas kerra syöd mu .. ?

ny se ääliö NUOLEE luutas tuol ja tuijottaa mua, aika pelottavaa.. :D &lt;sydän&gt;

10 hyvää syytä juoda oluttaMaanantai 27.07.2009 15:15

1. Kohtuullinen oluen kulutus suojelee elimistöä helikobakteerilta, joka aiheuttaa mahatulehduksia sekä maha- ja pohjukaissuolihaavoja.

2. London Gollege yliopiston mukaan riski saada kaljamaha ei ole suoranaisesti yhteydessä oluen kulutuksen määrään.

3. Oluessa on luonnostaan paljon pii-mineraalia, joka auttaa vahvistamaan luustoa ja auttaa suojelemaan osteoporoosilta. Piitä muodostuu oluen valmistuksessa käytetystä viljasta ja se imeytyy elimistölle helpossa muodossa varsin tehokkaasti.

4. Brittitutkimuksessa, joka tehtiin 5000 miehelle todettiin, että pari tuoppia olutta päivässä vähensi merkittävästi kakkostyypin diabeteksen riskiä.

5. Olut sisältää polyfenoleita, jotka vähentävät ”pahan” LDL-kolesterolin määrää kehossa. Portugalilaiset tutkijat löysivät oluesta myös polyfenolimuotoja, jotka ovat kaikista polyfenoleista tehokkaimpia taistelussa rintasyöpää vastaan, joten muista ottaa myös vaimo mukaan oluselle.

6. Oluessa on paljon B6-vitamiinia, mikä estää homokysteiinin muodostumista elimistöön. Homokysteiini on eräs aminohappolaji, joka on yhdistetty sydänkohtauksen riskiin. Oluessa oleva etanoli, eli alkoholi auttaa myös ohentamaan verta ja lisää hyvien HDL-kolesterolien määrää elimistössä.

7. Suomalaistutkijat huomasivat, että miehillä jotka juovat pullon olutta päivässä munuaiskivien riski väheni jopa 40 prosenttia. Tutkijat uskovat tämän johtuvan oluen diureettisesta (virtsan eritystä lisäävä) vaikutuksesta, mikä auttaa huuhtelemaan munuaisia.

8. Keskiverto tuoppi sisältää 20 prosenttia päivän kuitutarpeesta, mikä auttaa alentamaan kolesterolia. Oluessa on myös paljon B-vitamiineja ja noin 200 kilokaloria, mikä on vähemmän kuin täytetyssä uuniperunassa.

9. Saksalaistutkimuksen mukaan yli 50-vuotiailla, jotka nauttivat yhdestä kolmeen pientä olutta päivässä oli 42 prosenttia pienempi riski sairastua dementiaan kuin absolutisteilla. Riski kuitenkin nousi mikäli olutta nautti liian paljon.

10. Kanadalaistutkimuksen mukaan tummat oluet sisältävät antioksidantteja, jotka puolittavat ikään liittyvän silmäsairauden, kaihin riskiä.

--

lähdetäänk ottamaa?? :) vitsi oon saanu tänää jo vaik mitä aikaseks:o kävin lenkittääs koiran ja kaupas ja ja ja en sit oikee mitää muut mut vaik kui pal enemmä ko normist :D jos ny suihkuu

vittu mikä oloLauantai 25.07.2009 22:35

jos hengis selviin ni sit juon kyl seuraavaks vast ens vkl =) emmätiä jos tänää ottai muutama korjaava

[Ei aihetta]Perjantai 24.07.2009 01:33

jos olis huome yheksää saak töis .. :) vittu

[Ei aihetta]Maanantai 20.07.2009 02:08

mikähä helvetti tota elukkaa vaivaa O__O sil o kaik lelu ain iha paskan ja nyttekki sil ol kaks päivää semne vinkuankka ja ny se söi se pyrstö irti?? mää mene vararikkoo tuan takia

[Ei aihetta]Maanantai 20.07.2009 01:16

jjjoo joskus kymmene aikaa aamust pääsi nukkuu ilta alko iha kohtalaisest ja sillee ol iha mukavaa raumal jne mut päätty sit vähä vähemmä häävist. ei kai sil ny sit mittää voi, ei oo hirveest mun ongelma oikeestaa

heräsin puol kuus, koht vois men takas nukkuu &lt;virne&gt;

hirveet shittiiSunnuntai 19.07.2009 00:30