IRC-Galleria

Sietämätöntä laiskuuttaMaanantai 15.05.2006 22:17

Täällä taas. Olen todella laiska. Ei jaksa tehdä mitään asiallista hommaa, kuten esimerkiksi opintoihin liittyviä tehtäviä. Hieman laskuja kyllä maksoin mutta sitten loppui rahat ja sekin huvi piti lopettaa. Ei mene vahvasti! Päätin siis ottaa viskin näin maanantain kunniaksi. Se on kyllä hyvää. Oikeastaan ihan jo viskin vuoksi on mukavaa elää ja olla vapaa! Taas tämä kuulostaa alkoholistin puheelta. Pitäisikö minun huolestua itsestäni? En taida viitsiä =)

Jahka kehoni jokaista lihasta lopettaa särkemästä, alan taas treenaamaan. Kumpikaan jalka ei ole paketissa ja pahin allergia-aika on jo ohi! Se tietää kestovoimaa ja ehkä jopa kevyttä laihtumista. Jospa sitä hankkisi vielä omenaviinietikkaa =)
Tänään kuitenkin koskee vielä liikaa tehokkaaseen treenaamiseen, joten täytyy jättää huomiseen. Eikä kyllä edes huvita... Jos olisin rikas niin tietäisin tosiaan mitä tehdä mutta köyhän huvit ovat luetut...

Jos jotain positiivista pitää mainita niin sain eilen muutaman juomalasin jotka veli on itse tehnyt. Tunne arvoa, ja tietenkin, lasi on suurinta kauneutta ja taidetta.

Ja, pakkoa sanoa, tänäänkin vituttaa! Tämän voinee luokitella jo krooniseksi! Kuten tunnettu sanonta sanoo, sitä saa mitä tilaa joten ei auta kuin kärsiä. Oma tyhmyys se on mikä painaa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.