IRC-Galleria

Tämä on lyhytMaanantai 22.05.2006 03:17

Hoh. Ainakin viikko töitä eikä juurikaan lepoa..
Joten tuli vaan mieleen että voikohan Helvettiin saada ehdollisen tuomion? Tai määräaikaisen ehdottoman??? Esimerkiksi vuosi ja kolme kuukautta Helvettiä ja sitten mahdollisuus pääsät paratiisiin???
Entäs jos esimerkiksi enkeli lentää ylinopeutta?? Tuleeko kolmesta huomautuksesta ehdollinen Helvetti? Mene ja tiedä. Tai jos enkeli käyttäytyy muutoin epäenkelimäisesti, voiko siitä saada jonkinlaisen Helvettituomion. Ja vielä, saako harpulla soittaa heviä???

Ja, mikäli Vanhan Testamentin opit pätevät myös tuonpuoleisessa, ei paratiisi kovin kivalta kuulosta. En epäile Yläkerran oPpien oikeutta, vaan luulen että meitä on JOHDETTU HARHAAN!!!

Mitä muuta? Lordi voitti! Upeaa!!! Tuli uskomaton fiilis viisuja katsoessa!!! Ja se että voittaja voitti hyvällä musiikilla ja asenteella + kunnon showlla on hienoa hienompaa. Tuomitsijat menkööt saunan taakse odottamaan... Ehkä parin viikon odotus saa järjen palaamaan. Mitä hiton syntiä on pukeutua monsteriksi? Ei kai Pelle Hermannia kukaan pitänyt Satanistina, vaikkei oma naama näkynytkään?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.