IRC-Galleria

Harha vai eiPerjantai 26.05.2006 02:23

No niin taas.
Minäkin voin erehtyä. Se on mahdollista mutta epätodennäköistä. Taannoin luulin erehtyneeni ja pidin itseäni jopa suorastaan tyhmänä koska olin toiminut hyvässä uskossa ja luulin että todellakin tein virheen. No, tässä viikko pari sitten sain kuulla uutisen. Jos olisin toiminut toisin, se olisi ollut todella huono uutinen. Minut olisi dumpattu oikein viimeisen päälle!!! Mutta, nyt kyseessä oli oikea ilouutinen!!! Asiat olivat menneet pilkulleen kuten aavistin. Tulin iloiseksi "huonoista uutisista" =D

No, tämä antoi minulle tietty myös ylimääräistä lohtua, sillä vähän aikaa sitten tein siirron jota kaduin niin saatanasti! Silloinkin minulla oli epäilykseni ja voi hyvinkin olla että en erehtynyt nytkään. Toivossa on hyvä elää.

Jotkut ihmiset ovat sietämättömän tyhmiä. Ehkä se on perinnöllistä geneettisessä mielessä; osaltaan jopa varmasti onkin; mutta enemmän uskon kulttuurin vaikutukseen asiassa. Ja tyhmäksi tultuaan on taatusti vaikeaa päästä tyhmyydestään eroon!!! Ehkäpä koko ihminen turtuu tyhmyyteensä siinä määrin että siitä ei eroon voi enää päästäkkään. Aivot varmaan lakkauttavat pysyväisluontoisesti osat (n.95%) joille ei ole käyttöä ajattelun ja päättelyn osalta.
Taannoin olin tekemisissä tyhmän ihmisen kanssa mutta ei siitä tullut hittojakaan.
Tietenkin on luonnollista että ihmiset jaetaan muihinkin tasoihin kuin tyhmiin ja epätyhmiin. Luulisin että on paljonkin välimuotoja ja sijoitan itseni jonnekkin keskitason lähistölle. On paljon minua viisaampia ja paljon tyhmempiä. Sitten tyhmien alla on oma luokkansa, sietämättömän tyhmät. Em. henkilö jonka kanssa olin tekemisissä, kuului tähän luokkaan. Huomasin ettei kannata puhua, sanoa eikä tehdä mitään, toinen ei kuitenkaan ymmärrä. Niin kuin ei ymmärrä mitään muutakaan!
Pari esimerkkiä tekisi hyvää mutta silloin ko. henkilö ja hänen sosiaalinen verkostonsa voisi tunnistaa itsensä enkä halua loukata ketään. tyydyn siis selittämään sekavia ja vaikuttamaan tyhmältä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.