IRC-Galleria

Pitkästä aikaaTiistai 06.06.2006 04:50

Kiireistä... Ei ole ehtinyt viettää aikoihin aikaa netissä.
Suunnaton ilo huomata että joku sentään lukee kirjoitusta :)
Olisikin äärimmäisen kurjaa kirjoittaa niin ettei kukaan sitä lue. Kai meissä kaikissa asuu pieni esiintymisen halu...
Toisekseen, on paljon elävämpää kirjoittaa kun aiheesta näkyy myös kommentteja.
Surullista puolestaan on se että kiirettä riittää jatkossakin, joten kirjoitella ei voi kovin usein :(
Ehkä syksymmällä sitten taas kun päivät pitenevät.

Erityisesti ilahdutti huomata että muuan tuttavat lukivat kirjoituksen. Se ainakin sai aikaan sen että asiaa joutuu pohtimaan... Mutta, vaikka ilkeydet ovatkin alaani, en sentään kirjoittaisi henkilökohtaisuuksia kenestäkään. Kenenkään loukkaaminen ei ole tarkoituksenmukaista.
Tietysti jokaisen suotavaa pohtia antaako itsestään aiheen tyhmänä pitämiselle. Jos käyttäytyy kuin idiootti, kaikki pitävät varmasti idioottina.

Tietty kenelläkään ei ole ensisijaista oikeutta määrittää tyhmyyttä, kuten yksinkertaisempikin tajuaa. Tyhmyys määrittyy sosiaalisen ympäristön perusteella. Eikä tyhmyys ole tietääkseni mitattava suure. Näin ollen sen määrittäminen tarkkaan ja täsmällisesti on melko mahdotonta.

Mutta mikä saa jonkun reagoimaan yleismaalliseen kirjoitukseen henkilökohtaisesti? Yritin toki "lietsoa" jonkinasteista väittelyä aiheesta, mutta visusti varoen sen saavan rasistisia piirteitä. Vielä enemmän varoin kenenkään henkilöivän mitään itseensä. Miksi hiivatissa joku sitten kirjoittaa takaisin tyyliin "en ole tyhmä" omalla kuvallaan? Jos tämä olisi suuremman julkisuusarvon kirjoitus, saisin siis varmaan kasan kirjepommeja ja muutaman miljoonan vastausta "en ole tyhmä". Pelottavaa. Todella.

Piti kirjoittamani katkeruudesta vaan en kyllä enää jaksa. Sen sijaan voisi kirjoittaa sosiaalisesta verkostosta. Vaan ei jaksa sitäkään :) Voi vain todeta että mikään ei ole miltä näyttää. Ja kirjoitan tätä usein töissä ollessani, mikäli joku esimies lukee tätä, sanottakoon etten juo yleensä viskiä vaikka niin sanoisinkin!!! Enkä edes tupakoi enää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.