IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

madonrei`än pääLauantai 01.09.2007 00:20

nyt kaikki on selkeää. madonreikä on loppu ja olen takaisin oma itseni. kiitos laput!

vaikkuaMaanantai 12.03.2007 10:02

nyt ne räkävaikut tuli pois mun korvasta, mitkä pitkään siellä harmitusta aiheutti. siistii!

lenzuTiistai 06.03.2007 15:49

voi ja ai. kurkkuun särkee, mutta lääkäri sanoi että töihin on mentävä. taidan tehdä tänään tauluja, joitain ideoita tuli päähän kun makasin sängyssä. miksi aikuisille ihmisille tulee korvatulehdus? ei sellanen käy. päivän väri on myrkynvihreä. ei voi muuta sanoa että ihmisiä on aikamoisia kaikennäkösiä, töissä. aivot nyrjähti ei pysty enää...

ihan jees.Keskiviikko 14.02.2007 16:32

auringon noustessa huurteiselle taivaalle, taloudellinen tilanteeni saa taas värähtelyä. Se lämmittää kylmää lihastani, joka on verenkierron kannalta korvaamaton. päivän yleisväri on hieman kellertävän oranssi, eli ihan jees. jäykät hahmot päivittäiseltä sorviltani ovat haalistuneet, tilalle on tullut gebardin notkeita, poskia punoittavia arkihötöilyjä. Tehokkuus ei kärsi, vaikka polvet saavat positiivista ihottumaa lattiasta.

hmph.Tiistai 13.02.2007 10:18

aamu mammu möö, hm. partakone on latauksessa koska oikealta tuppaa reuhkaa sieraimeen asti. aiheuttaa refleksinomaisen kutitusaivastuksen. pirteitä ovat kovin ilmat ja tädit. kimeä ääni kaikuu vaaleanpunaisilla seinillä. itse unohdin juoda vettä. kausi alkoi taas. aikataulu on teko, joka saisi möykyn pois mahan pohjasta, laittaisi pakkasen ohimolleni. naapurit tunnistaa minut kuutamosta. puhelimeni on nyt laavaa. pehmeä kainalo aivojen väärällä puolella.

maanantai aamuna...Maanantai 29.01.2007 23:08

aamu, kummituslamppu, voi ei onkse kello jo noi paljo! pese hampaasi muista ottaa laukku. nyt pitääkin jo juosta. miksi se näin meni? äh älä ruoski ittees, chill. meet seuraaval dösäl. voi työt! ai ai aivot nyrjähtää, liikaa kysymyksia, liikaa asioita, turbo, kahvi loppu, osaa, kyl sä hoidat, ole ystävällinen ja ääretön. hyi. en taida arvostaa itseäni tarpeeksi. hah. pääsinpäs sieltä livahtamaan ja ihan luvan kanssa. kämppis vei mut uudelle työhuoneellemme, se on hieno! sain avaimen ja vietiin vähän kamaa sinne. laitoin postia universumin päättäjille, he vievät minut pois tästä rinkulasta, joka on suklainen ja piikikäs. china kaupasta sai maukkaan aterian, älä ikinä osta grass jelly drink:iä. oli ehkä infernaalisin makukokemus, mutta tulipa maistettua. valmistin ruoan wokissa. toinen tiskas. uus pesukone, vanha ullakolle kuumottamaan nurkkaa. nyt on vaatteet pesuaineettomia. ah, snooker-kausi on ihana! nukahdan sohvalle. you can´t follow me!

tänään tapahtui ja nii..Maanantai 15.01.2007 23:47

töissä, vaaleanpunainen hohtaa ohimolla kuin biljardipöydän verka kasvoihin. pääsen joskus 15 pois ja en enää muista missä olin. koti, aika unohtuu. laitoin A4 kokoa olevia lappuja seinälle askarteluteipillä, toivon että ne vievät minut pois madonreiästä jonne olen juuttunut. Ei! koita herätä viimeinen freimi menee jo. ideat kiirivät tajuntaan vasta kun olen unimaan ja sängyn välissä. tein hyvää ruokaa, yksi riiseistä on taitanu mennä poskiontelita pitkin aivoihin. aivastan sen pois kun täytän 35v. silloin voin hengähtää. nyt kuitti.
« Uudemmat - Vanhemmat »