IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Peking ti:13-ke:14.6.2006Torstai 15.06.2006 07:50

Keskiviikkona suuntasimme huvipuistoon, joka oli kyllä suuri ja siellä oli mahtava vuoristorata ja aivan megasuuri ja märkä tukkijoki, mutta muuten jäi kyllä kakkoseksi suomalisille huvipuistoille. On jäänyt kiinalaisilta vähän kaikki paikat jostain vuosikymmenien takaa kunnostamatta ja uudistamatta ja nyt on sitten kiire päivittää tilanne olympialaisiin mennessä. Huvipuistossakin oli rakentamiset käynnissä, aikovat laajentaa. Päivä oli aivan tuskaisen kuuma! Ainakin 42 astetta eikä tuullut niin yhtään! Menimme megatukkijokeenkin vain vilvoitellaksemme ja litimärät vatteetkin kuivuivat 15 minuutissa auringossa! Tukkijoen vesiryöpyt olivat muuten 10 metriä korkeita, lensivät talon katon yli!!!! Tästä on todisteita kameralla. Näette sitten. Lupasin jo ties kuinka monetta kertaa olla valittamatta Suomen kesässä.

Illalla päätimme vierailla Punaisessa Teatterissa, joka osoittautui kyllä rahan arvoiseksi, vaikka olikin myös suomalaisittain kallis spektaakkeli, halvimmat paikat 18 euroa. Minä sain opiskelijana 9 euroon. Show kertoi Kungfun legendoista ja siinä oli taidokkaita akrobatianäytöksiä, miekkoja ja keppejä, tiilten halkomista, tanssia, lohikäärmeitä, tulta ja rumpuja, aivan mahtavat 3 tuntia!!! Videolle tallentaminen oli ankarasti kiellettyä, mutta pakko siitä oli muistoksi kotiin palasia ottaa, että saa sitten ystävätkin pienen maistiaisen. Akku tosin loppui kesken lystin, mutta aika paljon sai talteen silti, tosin livenäytöstä ei tietenkään voita mikään.

Tänään torstaina suuntaamme Tian’anmenin (=Taivaallisen rauhan) puistoon ja kiellettyyn kaupunkiin sekä shoppailemaan. Tai no, saa nyt nähdä mihin eksytään, kaikki on avoinna!
Kuulemisiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.