IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uus PS3Sunnuntai 23.12.2007 16:12

Tää on jo vähä vanha juttu, mutta en ole ehtinyt vielä kirjoittelemaan.

Möin vanhan 60GB mallin Teddylle ja hommasin tilalle uuden 40GB mallin. Teknisesti transaktio meni vähä erikoisesti ja Teddy on mulle vielä vähän auki! (vink vink)

Uusi malli on todellakin roimasti hiljaisempi. Kyllä tuosta ääntä lähtee, eli ei se mikään mykkä ole, mutta vieno humina ei ole millään tapaa rasittava. Mittarin mukaan tehoa kuluu jotakuinkin se 130W. Hassua ettei CELLissä ja graffapiirissä ole juurikaan virransäästöominaisuuksia. Idlenä tai proteiineja laskostaessa kulutus on melkein sama.

Sain myös vihdoin SingStarin. Kiva peli tai mikälie nyt onkaan. SingStoressa tosin on vain noin 40 biisiä ladattavana. Ihan käsittämätöntä miksi niiden määrässä nihkeillään. Olisivat iskeneet sinne koko tarjonnan PS2:n SingStarien biisejä. Kai niitä kuitenkin tulee myöhemmin lisää. Hinta on erittäin kohtuullinen ~1,5 egee per biisi.

Ai niin, mulla on ylimääräinen 2,5" 40GB SATA-levy. Tarvitsija voi ilmoittautua. Voin kaupustella muodolliseen hintaan. Hommasin pleikkaan nimittäin 160GB levyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.