IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ikkunat paikoillaanLauantai 06.06.2009 20:54

Ikkunoiden kiinnittämisessä paikoilleen oli jonkin verran puuhaa. Appiukon kanssa ihmeteltiin niitä melkein puoli päivää. Vielä enemmän puuhaa olikin verhomuurauksessa olevan ikkuna-aukon siistimisessä ja aukon ylityksessä.

Ratkaisua tohon ikkunaväsäilyongelmaan on tullut mietittyä jo pidemmän aikaa. Olin hommannut puukiukaan taakse lämpöeristeeksi kuitusementtilevyä - vastaavaa millä jotku hullut verhoilivat 60-luvulta lähtien talojaan (Mineriittilevy). Mietittiin broidin kanssa että sehän voisi olla passelia tavaraa. Saneereauslaastilla kiinnitetyistä levyistä tuli ihan passeli lopputulos! Täytyy vielä jyystää nurkat tasaiseksi ja laittaa vesieriste ja kuituvahvikekangas. Oheisessa pikkukuvassa näkyy pukuhuoneen ikkuna paikoilleen laitettuna, kuitusementtilevyt puuttuvat.

Btw, kuvassa suihkunurkka näyttää vähän pieneltä, mutta on se oikeasti ihan iso (standardin mukainen 90 cm). Aattelin vetästä suihkunurkan takaseinään mustaa kaakelia: http://www.pukkila.com/referenssikuvat_iso.php?tuotesarja=Ashanti&nimi=ashanti9 ... trendikkäät mosaiikkikaakelit tai pystysuorat raidat ei oikein inspaa.

Pesuhuoneen seinissä on 1-2 kerrosta vesieristettä. Pian on kaakeloinnin aika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.