IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ja seuraava seinäTorstai 01.07.2010 01:25



Tommonen siitä nyt tuli. Skrabaamiseen meni kaks ja puoli kuukautta, maalaamiseen viis tuntia reilu kahdelta henkilöltä. Vuorilautojen ja räystään otsalaudan maalaamiseen meni tietty vielä vähän lisää.

Tein tosin vähän muutakin nysväystä kun telineet kerran oli pydessä. Rälläköin kattopellin päädystä ruosteet pois ja paikkasin ruosteenestopohjamaalilla. Lisäksi jyystin ikkunankarmien ulkopuolen ja ulkopokan alle jäävän osan puhtaaksi maalista ja maalasin pellavaöljymaalilla. Olivat hieman karseessa kondiksessa. Ulkopokat puuttuu vielä kun karmit täytyy maalata vielä toiseen kertaan. Ja Artun huoneen ikkunankarmi (yläkerta) on vielä operoimatta.

Seuraavan seinän pinta onkin vähän heikommassa kunnossa:

Seinä on lounaan puoleinen, joten saa runsaasti auringonpaahdetta. Maalin voi suunnilleen puhaltaa irti. Tää seinä on aivan pakko skrabaa kunnolla puhtaaksi, sillä ei tuollasen päälle voi missään tapauksessa maalata. Lateksimaali lähtee isoina riekaleina irti.



Ikkunoiden vuorilaudat, karmit ja pokat taas on maalattu alkydimaalilla, joka irtoaa käpristyvinä lastuina. On nää nykyajan muovimaalit niin kivoja kun saa käyttää koko kesän skrabailuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.