IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Työmatkan optaustaMaanantai 13.09.2010 13:01

Vauhdilla pyöräillen mun 10,5 kilsan työmatka kestää 25 minuuttia. Tietty sen jälkeen on hiki ja paree pistäytyä suihkussa. Ruuhka ei juuri vaikuta kestoon. Kohta vaan tulee räntää ja 10m/s tuulta. En ole ihan niin HC.

Julkisilla matka sen sijaan kestää vähintään 45 minuuttia, ruuhka-aikana jopa yli tunnin. Aika naurettavaa! Etenkin nyt kun bussi #42 ei aja erottajalle vaan jää Elielinaukiolle.

Vaihtoehto bussi: Kävelyä bussipysäkille 700m, menee vajaa 10 minsaa. Sen jälkeen ruuhkabussiin, joka jumittaa manskulla puoli ikuisuutta. Kesken matkan voi vaihtaa sporaan, mutta ne tuntuu liikkuvan vieläkin hitaammin. Ja sitten vielä kävely elielinaukiolta (10min) tai kybä-sporan pysäkiltä.

Vaihtoehto juna: Pari kilsaa kävelyä Kantsuun (~23min), junallla ytimeen (~13min) ja kävely Korkeavuorenkadulle (~10min). Junan odottelun kanssa tää vie jotain 50 minsaa.

Mietin nyt tällaista vaihtoehtoa:Taittopyörä Biltemasta 199€. Jos sillä korvaisi kävelyt junavaihtoehdossa niin matka veisi ehkä 5 + 13 + 5 minsaa. Mulle jäis päivässä tunti enemmän aikaa tehdä järkeviä asioita.

Junissa ilmeisesti jopa suhtaudutaan kohtuullisen suopeasti taittopyöriin: http://www.vr.fi/fin/palvelut/palvelut_junissa/polkupyorien_ja_suksien_kuljetus.shtml#a4

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.