IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Testing 321Keskiviikko 26.10.2005 20:34

Foo Bar Baz

Testing 123Keskiviikko 26.10.2005 18:24

Päivittelin tuotantoon blogimerkinnän kaverilistanäkyvyyteen liittyviä juttuja. Vieläköhän tää toimii kuten ennenkin.

Uhhuh tätä roskan määrää.Tiistai 25.10.2005 20:50

Testiryhmää laajennettiin kaikkiin irkkaajiin, ja täytyy kyllä myöntää että ei irkkaajat juuri sen "fiksumpaa" porukkaa ole kuin muutkaan IRC-Gallerian käyttäjät :p

Mutta ehkä tuo roskan suhteellinen osuus laskee jahka kaikki hmm.. reilu 65 000 käyttäjää ovat saaneet tuotettua oman pienen kirjallisen tuotoksensa kuten "OMG Mikävittu tää on :----DDDD ROFL!!"

Seuraan mielenkiinnolla :)
... ja laitetaan IRC-Gallerian rekisteröitymisprosessiin henkilötunnuksen kysely. Galleria ei henkilötunnuksella varsinaisesti mitään tee, mutta se on ehkä hivenen varmemi tapa käyttäjän iän kyselyyn. Tunnuksen loppuosaa ei toki tallenneta mihinkään, siitä katsotaan vain tarkistussumma ja sukupuoli.

Mitä tulee ajankohtaiseen kakkoseen - tuubaahan se oli. Toimittaja selvästikin arvioi onnistumistaan aiheutetun kohun määrällä, eikä suinkaan aiheen objektiivisella käsittelyllä.
"Tiedätkö millaisia kuvia lapsestasi on netissä?"

Juorujen mukaan sisältää myös sitaatin Äm-Irk -videosta. Toimittaja oli kyllä ihan fiksun oloinen ja näytti tutustuneen aiheeseen laajemminkin, mutta ei sitä koskaan tiedä minkälaisen skandaalijutun ovat lopulta saaneet väännettyä.

Hohoo, koodasin sen!Keskiviikko 12.10.2005 20:12

Nimittäin toiminnallisuuden että uusista blogikommenteista tulee ilmoitusta samalla tavalla kuin kuvakommenteistakin. Tässä nyt on vierähtänyt vähän pidempään kun samalla on tullut väännettyä koko kommentointisysteemi yleiskäyttöisempään ja helpommin ylläpidettävään muotoon.

Mutta ei kyllä uskalla enää tähän aikaan laittaa tuotantoon. Kuitenkin joku jälleen fukkaantuu ja hajoilen koko illan. Ehkä huomenna sitten...

Tänään tuli fukattua kaikkiMaanantai 10.10.2005 23:28

Laitoin tuotantoon vähän uutta tauhkaa ja sen jälkeen selvittelinkin koko päivän (09:00 -> 18:30) kun mikään ei toiminut, galleria jumitti ja käyttäjät lenteli ulos. Testannut olin, mutta ei selvästikään riittänyt.

AARRRGGGH!!

Melkoista makroilua...Tiistai 04.10.2005 19:47

... on tuo PHP-extensioneiden kirjoittelu C:llä. Tosin samanlaista sotkua joku JNI-api Javalle taitaa olla.

Tuntuvat nuo C:llä väsäillyt funktiot kuitenkin olevana tuhannesti nopeampia kuin PHP:lla kodatut versiot. Lisäksi C on (noita makroja lukuunottamatta) roimasti miellyttävämpää kirjoittaa.

DarraPerjantai 30.09.2005 15:07

join vain puolikkaita tuoppeja ja meinaan kuolla...

On tultava siihen tulokseen että...Perjantai 30.09.2005 01:12

... Ardbeg on ehdottomasti parasta Islay-viskiä. Savun makua on runsaasti ja muutenkin nyanssit ovat kohdallaan.

Maza lähti hakemaan bussipysäkiltä tämänhetkistä eukkoaan. Toivon mukaan saapuu piakkoin takaisin tänne Gallowsiin.

Ilmeisesti jaffa sai överit läpsystään becoos se karkasi poikkeuksellisen kovaa kyytiä laukkuun piiloon.