IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KaipuuLauantai 26.08.2006 13:53

Kai tän voi vihdoin julkaista kun kiitoskortit (ja 8cm CD) lähti vieraille ;)

Morsiameni ryöstettiin häissäni ja palautuksen ehtona oli säveltää laulu viidessä minuutissa. Vaatimuksena oli myös sisällyttää lauluun sanat: morsian, painitrikoot, iskuporakone, sorvata, ananas. 12 tahtia ehdin saada valmiiksi määräajassa, mutta se riitti.

Lomalla oli aikaa äänitellä juttuja möksällä, ja tuli sitten kehiteltyä tuota keskeneräistä pätkää eteenpäin - lisää sointuja, melodiaa ja sanoja.

Tää on sitten eka biisi ikinä mihin olen laulanut. Isukki soitti trumpettipätkät, Rita (vaimo) lauloi kertosäkeen taustalle jne. Kuulemma kuulostaa ihan kännissä soitetulta, mutta eipä tuota kauaa hiottukaan. Monet ovat sanoneet tätä vähän Leevi and the Leavingsin tyyliseksi.

Kuuntele: http://tuner.bdb.fi/mp3/kaipuu.mp3

Suomen TurkuunLauantai 26.08.2006 13:32

Taidettiin ohittaa Lohja tässä hetki sitten. Galtsun ylläpito on matkalla kohti Caribia kylpylää. Pääsee vesiliukumäkeen! <3

Menin naimisiinMaanantai 03.07.2006 15:53

Kuten kuvastani näkyy.
Heinon Tukusta! Ostin heti laatikolliset kumpiakin. Kyllä nyt maistuu Mansikka margarita roimasti paremmalta!

Loma alkoi..Keskiviikko 28.06.2006 23:43

..nyt!

Pari päivää häihin, tusina nakkii hoidettavana vielä.

Polttarit tänäänLauantai 17.06.2006 11:59

O-ou. Ei mitään hajua mitä ohjelmassa...

HL2Maanantai 06.02.2006 20:02

Tulipa sitten pelutettua Half-Life 2 läpi. Jotakuinkin viikon illat siihen vierähtikin.

Joskus < 18v:nä tuli pelattua tietokonepelejä vaikka kuinka, mutta sen jälkeen ei ole ollut juurikaan aikaa. Rally Trophy taitaakin olla ainoa jonka olen läpi pelannut vuosiin, jos nyt ei yhdessä illassa pelutettua Space Quest III:sta lasketa.

Vielä Half-Lifestä... kieltämättä visuaalisesti upea peli, enkä yhtään ihmettele miten sen tekeminen kesti vuosia ja maksoi törkeenä. Fysiikan mallinnus on aika lystikäs, textuurit ovat tarkkoja, "kentät" on mallinnettu kaikki huolella ja pelillä oli pituutta pelillä on aivan sikana. Negatiivisina puolina on lähinnä "valmis käsis", eli juoni on täysin ennalta määrätty ja pelin läpi pääsemiseksi piti vain ampua kaikki pahikset ja edetä sitä ainoaa reittiä joka oli tarjolla. Minkäänlaisia haarautumismahdollisuuksia ei siis ollut.

Uuden multimediatunkkini GeForce 6600 pyöritti peliä oikein mukavasti vaikka olikin naurettavan halpa noihin kalliimpiin verrattuna.

Uusi multimediaPCMaanantai 16.01.2006 23:22

Hankin pitkästä aikaa uuden PC:n. Tuo vanha 500MHz PenaIII alkaakin olla jo aika vanha, mutta suurimmat motiivit koneen päivitykseen ovat kapistuksen satunnainen kyykkäily ja melko äänekäs virtalähde ja ceeputuuletin.

Uusi kokoonpano on jotakuinkin sellainen kuin Athlon64 ja halpa geforce passiivijäähyllä. Kotelona on joku Antecin musta loota jota kehuttiin hyväksi ja hiljaiseksi.

Ainakin uudesta koneesta tuli hiljainen ja viileä! "SmartPower" virtalähde tosin pitää välillä rasittavaa, joskin hiljaista 5,3kHz ininää, mutta tuntuu kuin korvissa soisi. En vielä oikein tiedä onko kyseessä vika vai ominaisuus.

Lisäksi tässäkin setissä on jotain stabiiliusongelmia. Firefoxi ja winamppi ovat kaatuneet pari kertaa ihan satunnaisesti. Memtest86 löysi muutaman passin jälkeen satunnaisia vikoja muistipiireistä ja lopulta kaatui itsekin. Vaihdoin piirit päittäin ja ajelin parikymmentä tuntia putkeen memtestiä. 50 kierrosta jyystettyään löysi yhden virheen. En kyllä tiedä missä vika on. Atk sux. :-/

BakersissaPerjantai 23.12.2005 00:38

Oltiin Ritan kanssa Johanneksenkirkossa kuuntelemassa Polyteknikkojen kuoroa. Puolensataa teekkaria moniäänisellä laululla kuulosti varsin mainiolta. Harmi ettei ollut kameraa mukana :-/

Tultiin sitten Bakers'iin seurustelemaan Ritan duuni-/koulukavereiden kanssa. Olutvalikoima on sangen kehno, mutta on täällä sentään wlan. jee \o/

FlunssaTiistai 20.12.2005 01:16

Voi tuska. Mulla tuntuu olevan flunssaa muutaman kuukauden välein. Alkoi perjantaina ja jouduin skippaamaan mazan & co. keikan. En päässy sitte testaamaan uutta übersalamaakaan. >:(

Ehkä tää tästä...