IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

LentokentälläKeskiviikko 29.11.2006 18:30

Vähän yli viisi lähtee kone damiin!

KakkuTorstai 26.10.2006 23:53

Megapitkäksi venynyt synttärilista lähti vihdoin etusivulta. Tilalle tuli synttäri"karuselli" ja kaikkien päivänsankareiden nimimerkkien perässä näkyy kakku.

Mutta, pystyi olee vaikeeta synttärisymbolin ahtaminen noin pieneen tilaan. bashi piirsi ensin kakun, joka oli kyllä enemmän torttu rakettimoottorilla. Seuraavaksi kokeiltiin jotain partyhattua, mutta sehän oli vielä hirveempi (sori Tuomas). Kokeilin piirtää jotain pientä lahjapakettia, mutta sekin oli sangen kamala. bro löysi netistä jonkun pikseligraffakakkuikonin, joka ei kyllä ollut yhtään galtsun tyylinen ja liian isokin. Kutistin sitä vähän leikkelemällä valikoituja osia pois. Mahtui, mutta näytti kamalalta. Lopulta bashi käpisteli siitä paremmin gallerian ulkoasuun sopivan, ja tuli siitä oikeastaan ihan kohtuullinen! <hymy>

kokeilen wappiaMaanantai 18.09.2006 17:17

tää tekstikenttä on sangen pieni...

KaipuuLauantai 26.08.2006 13:53

Kai tän voi vihdoin julkaista kun kiitoskortit (ja 8cm CD) lähti vieraille ;)

Morsiameni ryöstettiin häissäni ja palautuksen ehtona oli säveltää laulu viidessä minuutissa. Vaatimuksena oli myös sisällyttää lauluun sanat: morsian, painitrikoot, iskuporakone, sorvata, ananas. 12 tahtia ehdin saada valmiiksi määräajassa, mutta se riitti.

Lomalla oli aikaa äänitellä juttuja möksällä, ja tuli sitten kehiteltyä tuota keskeneräistä pätkää eteenpäin - lisää sointuja, melodiaa ja sanoja.

Tää on sitten eka biisi ikinä mihin olen laulanut. Isukki soitti trumpettipätkät, Rita (vaimo) lauloi kertosäkeen taustalle jne. Kuulemma kuulostaa ihan kännissä soitetulta, mutta eipä tuota kauaa hiottukaan. Monet ovat sanoneet tätä vähän Leevi and the Leavingsin tyyliseksi.

Kuuntele: http://tuner.bdb.fi/mp3/kaipuu.mp3

Suomen TurkuunLauantai 26.08.2006 13:32

Taidettiin ohittaa Lohja tässä hetki sitten. Galtsun ylläpito on matkalla kohti Caribia kylpylää. Pääsee vesiliukumäkeen! <3

Menin naimisiinMaanantai 03.07.2006 15:53

Kuten kuvastani näkyy.
Heinon Tukusta! Ostin heti laatikolliset kumpiakin. Kyllä nyt maistuu Mansikka margarita roimasti paremmalta!

Loma alkoi..Keskiviikko 28.06.2006 23:43

..nyt!

Pari päivää häihin, tusina nakkii hoidettavana vielä.

Polttarit tänäänLauantai 17.06.2006 11:59

O-ou. Ei mitään hajua mitä ohjelmassa...

HL2Maanantai 06.02.2006 20:02

Tulipa sitten pelutettua Half-Life 2 läpi. Jotakuinkin viikon illat siihen vierähtikin.

Joskus < 18v:nä tuli pelattua tietokonepelejä vaikka kuinka, mutta sen jälkeen ei ole ollut juurikaan aikaa. Rally Trophy taitaakin olla ainoa jonka olen läpi pelannut vuosiin, jos nyt ei yhdessä illassa pelutettua Space Quest III:sta lasketa.

Vielä Half-Lifestä... kieltämättä visuaalisesti upea peli, enkä yhtään ihmettele miten sen tekeminen kesti vuosia ja maksoi törkeenä. Fysiikan mallinnus on aika lystikäs, textuurit ovat tarkkoja, "kentät" on mallinnettu kaikki huolella ja pelillä oli pituutta pelillä on aivan sikana. Negatiivisina puolina on lähinnä "valmis käsis", eli juoni on täysin ennalta määrätty ja pelin läpi pääsemiseksi piti vain ampua kaikki pahikset ja edetä sitä ainoaa reittiä joka oli tarjolla. Minkäänlaisia haarautumismahdollisuuksia ei siis ollut.

Uuden multimediatunkkini GeForce 6600 pyöritti peliä oikein mukavasti vaikka olikin naurettavan halpa noihin kalliimpiin verrattuna.