IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Gallerian thumbeihin parempi laatuLauantai 26.11.2005 00:55

Kuvaputkinäytöllä gallerian thumbit ovat näyttäneet ihan hyvältä, mutta nyt kun niitä on tullut katseltua TöFTillä vähän pidempään, pakkausartifaktit ovat alkaneet häiritsemään. Testailun tuloksena 83% laatu on juuri oivallinen aikaisemman 70% sijaan. Kovin korkeaa laatua thumbeihin ei voi laittaa, koska niissä on periaatteessa paljon enemmän pieniä yksityiskohtia kuin isoissa kuvissa, ja tiedoston koko karkaa helposti käsistä. Lisäksi thumbeihin laitetaan nyt jonkin verran USMia eli Unsharp Maskia .. toisin sanoen terävöitystä. Mielestäni katselukokemus on nyt roimasti parempi :)

Asiasta kolmanteen.. Rita meni tuonne naapuriin viettämään "tyttöjen iltaa". Kävin sitten punttiksella ja kaupassa ostamassa pari bisseä. Välissä poikkesin punttiksella ja nyt kyllä maistuu kylmä Ruddles County niin mahdottoman hyvältä!

Tulipa porattua kommentointiaTorstai 24.11.2005 19:02

Nyt kanavien ja galluppien kommentointi hoidetaan käyttämällä functions_comment.inc:n palveluja, joka taas perustuu commentstream extensioniin. Gallupeissa on estetty linkkien levittäminen ja mukana on myös samat floodiestot yms kuin muuallakin.

Saas nähdä kerkeiskö vielä hoitaa nuo pari kommentteihin liittyvää bugia..

Test & Test

Pitkä musta nahkatakkiTiistai 22.11.2005 11:14

Joku blackmetalmies varmaan osasisi kertoa mistä moinen kannattaisi ostaa. Hankin sellaisen useita vuosia sitten Helsingistä RedSkins Shopista, mutta kyseistä putiikkia ei ole ollut enää aikoihin. Silloinkin olisi pitänyt sijoittaa siihen enempi fyrkkaa. Nahka on turhan ohutta ja ompeleet vain yksinkertaiset, joten rotsi alkaa olla jo todella pahasti rapistunut.
IRC-Galleria näkyi Game Overissa muutaman sekunnin, ja product placement oli mielestäni jopa varsin onnistunut - ei hyppinyt silmille. Mutta nyt näin jotain aivan muuta.

Elokuvan nimi oli Cellular. 90% leffasta keskittyi Nokian puhelimeen puhumiseen. Nainen kidnapattiin ja vietiin missälie olevan talon ullakolle, jossa oli rikkinäinen puhelin. Naputtamalla pulsseja eukko sai yhteyden satunnaiseen puhelinnumeroon, johon oltiinkin sitten yhteydessä melkein koko leffan ajan. Täyttä hömppää.

Pari vuotta vanhempi Phone Booth oli samankaltainen leffa, mutta mielestäni paljon nokkelampi. Koko elokuva oli kuvattu samassa paikassa, puhelinkopissa.

Bussien lämmitysTorstai 10.11.2005 11:27

Mikä kumma siinä on, kun talven lähestyessä bussikuskit nostavat lämmityksen yli hellelukemien. Usein kuskit vieläpä keksivät mitä eriskummallisempia selityksiä jos heiltä ystävällisesti pyytää lämmityksen rajoittamista - "Ei tää toimi", "Tää on vaan tällanen", "Emmäosaa", "Grrr!". Onhan se varmasti kiva ajaa bussia keveissä kledjuissa, mutta talvipakkasesta toppatakeissa bussiin tulleita asiakkaita paahtaminen epäilemättä nyppi. Etenkin jos bussi on seisomapaikkoja myöten täynnä. Toistaiseksi ulkona on vielä melko lämmintä, mutta odotan kauhulla tammikuuta...

FootestMaanantai 07.11.2005 13:08

Bartest

TestingSunnuntai 06.11.2005 11:13

Päiväkirjan navigointikoodia on muutettu rajusti. Selkeämpää yms, toivottavasti toimii.

Testing 321Keskiviikko 26.10.2005 20:34

Foo Bar Baz

Testing 123Keskiviikko 26.10.2005 18:24

Päivittelin tuotantoon blogimerkinnän kaverilistanäkyvyyteen liittyviä juttuja. Vieläköhän tää toimii kuten ennenkin.

Uhhuh tätä roskan määrää.Tiistai 25.10.2005 20:50

Testiryhmää laajennettiin kaikkiin irkkaajiin, ja täytyy kyllä myöntää että ei irkkaajat juuri sen "fiksumpaa" porukkaa ole kuin muutkaan IRC-Gallerian käyttäjät :p

Mutta ehkä tuo roskan suhteellinen osuus laskee jahka kaikki hmm.. reilu 65 000 käyttäjää ovat saaneet tuotettua oman pienen kirjallisen tuotoksensa kuten "OMG Mikävittu tää on :----DDDD ROFL!!"

Seuraan mielenkiinnolla :)