IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kamera toimiiPerjantai 26.10.2007 22:45

Kehitin myös ekaa kertaa filmin ite!

Jesh, sain sen!Perjantai 26.10.2007 01:17

eBaysta reilu 200 egellä seuraavaa:
* Canon A-1
* PowerWinder
* 28mm kakkula
* 24mm kakkula
* 70-210mm f/4.0 kakkula
* extenderi edelliseen
* jotain jatkoputkia
* jotain random filttereitä
* salama
* lankalaukaisin
* kameralaukku

Postissa on jotainTorstai 25.10.2007 21:10

Siellä toivottavasti on Canon A-1 ja läjä optiikkaa ja muuta höhää!

PunttisohjelmaKeskiviikko 26.09.2007 00:46

Tuohon vuoden jäsenyyteen kuuluu punttisohjelman laatiminen 4 kertaa vuodessa. Aloitettiin nyt tuollasella kestävyyteen painottuvalla. Jos pattia kasvattelis sitte vuodenvaihteen jälkeen..

Liityttiin kuntoklubiinTorstai 13.09.2007 23:05

Oltiin rohkeita kun Teddy & Katrikin oli! Noei, on tätä ny jahkailtu jo aika pitkään.

Tossa korttelin vastakkaisessa nurkassa on kiva pieni punttis, jossa on myös (Ritalle) jotain ohjattua liikuntaa. Vuosidiilihän sinne käytännössä piti ottaa, mutta mahdollisen irtisanomisen ehdot oli silti kohtuulliset.

Saattaa olla että valittelen taas seuraavan viikon kun joka paikkaa kolottaa. En ole hesaan muuton jälkeen käyny kuin kerran punttiksella.

Päivitettiin levyjärjestelmäKeskiviikko 12.09.2007 13:00

Nyt riittää potkua kauas tulevaisuuteen. Tässä on nyt tehty viime aikoina aika paljon optailuja softan ja raudan suhteen. Valitettavasti ei näy käyttäjille mitenkään ihmeemmin... paitsi aina smoothisti toimivana galtsuna. Kiitokset Mkv :lle asentajasedän kanssa konehuoneella säätämisestä. Itse käväisin siellä myös, mutta olin jo puoli kahdelta jo himassa.

Nyt aion käydä aamupalalla Successissa. Stadin paras kahvila mielestäni. On tuossa nurkan takana Korkeavuorenkadulla.

SählyäPerjantai 07.09.2007 11:28

Olin pitkästä aikaa pelaamassa sählyä. Reidet, perse, selkä ja niska ovat ihan saakelin kipeät. Tuollanen pyrähtelu kun eroaa aika paljon vaikkapa lenkkeilystä tai punttiksesta.

Tällä kertaa olin Sulakelaisten kanssa pelaamassa. Edellinen kerta oli eQ Pankin duunarien kanssa joskus ehkä 4 vuotta sitten.

Puuh, päivitetty onKeskiviikko 05.09.2007 15:16

Snadisti kooma.

Ei menny ihan 100% niinku olin suunnitellu, mutta mitään major failurea ei tapahtunut.
Päivitän PostgreSQL:n versiosta 8.1 versioon 8.2. Major versioiden välillä päivittäminen vaatii aina dump & restoren, sillä datafilejen layoutti muuttuu. Uusi versio tuo helpotusta vacuumiin, eli MVCC:n http://en.wikipedia.org/wiki/Multiversion_concurrency_control tuottamien vanhojen riviversioiden siivoamiseen. Pahimmillaan tuo on jyystänyt kellon ympäri ja aiheuttaa erinäisiä lieveilmiöitä. Pahin on tietysti ankara levy-IO, joka hidastaa tietokannan toimintaa. Vacuum-optauksen lisäksi uudessa versiossa on optattu buffercachen lukitusta hienovaraisemmaksi, eli moniprosessorikoneet keskittyvät enemmän datanmurskaukseen kuin lukituksen odotteluun.

Teoriassa päivityksen voisi suorittaa onlinenäkin, mutta se on käytännössä niin työläs prosessi ettei sitä kukaan ajattele kuin... teoriassa. Galtsun käyttäjistä puolet kirjautuu päivittäin sisään, joten valitettavan moni joutuu kohtaamaan käyttökatkoilmoituksen. Pahoittelen katkoa ja yritän olla nopea! ;)

Lähiaikoina päivitetään myös rautaa, mutta siitä tulee lyhyempi katkos.

Rita haluaa kissanTiistai 04.09.2007 23:54

Mitä tehdä?