IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

SYRJÄYTYMISEN JA SYRJÄYTTÄMISEN MONET SIIS NE OIREET ON ALLA KUVATUT SYYT JA SEURAUKSET..

JA JOIHIN EI HALUTA VAIKUTTAA LÄHTÖKOHTAISESTI SIIS NO OIKEALLA TAVALLA !

Elämänpiirini oli sidottu kotiini minulla oli tarve vaikuttaa asioihini ja siis yhteikuntaan ja rajoitettu elämäntilani loi paineen ja syyn miksi..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Nuori tarvitsee oikean henkilön jolla oikeat aikeet autaa ja tahtoa nähdä maailma nuoren kannalta katsoen tehdä oikeat arviot asioista ?

Minä ensin korjasin seinän discotilasta luvatta 1980 luvun alussa muut olivat sen rikkoneet kirjailin sen täyteen seinäkirjoituksia ?

Tätä ei nähty muuna kuin pienenä ilkivaltana..

Nuori näki ainoa tien jatkaa sitä vielä 10 vuotta olisi kaikesta riippumatta oikea vastaus tähänkin siis syyhyn ja seurauksen...



Syy oli tähän minua ei neuvottu kotona eikä kylällä siintä miten ja siis no millä tavalla voin järjestää elämääni ja asioitani jotta en syrjäydy..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Vähiten minua on neuvottu hallinon ja systeemin toimesta käsin sieltä ei heurunut mitään tietoa joka olisi voinut muuttaa kaiken..

Psykologit ja Psykiatrit lääkärit ei ole neuvoneet minua millään tavalla ja mitään ohjausta neuvontaa ei ole koskaan tehty..

Ja niin ollen nyt voisin sen muistaa olevan niin syyttää siintäkin itseäni...

Tätä syytä ei ole voinut näin siis edes käsittää koska mitään merkitsevää neuvonpitoa ei ole tapahtunut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.