IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Suomi on 5-6 miljoonan populaatio joka ei kykene kaupunkeja ei voi olla euroopan mitassa olemassa ja keskittymistä tapahtuu..

Ja yhteiskunta on kykenemätön toimimaan millään tavalla tai minkään sen poliitisen hallinolisen järjestelyn kautta niin me selviytysimme tästä ?

Suomi pitäsi aina uudelleen asuttaa niin pienempiin kyliin tulee perheitä ja jotta keskittyminen on ekologisesti ja sosiaalisesti mahdolista ?

Pitäsi kehittää todella nykyiseen nähden moninkertainen monimuotoisempi opetujärjestelmä ja jota ei ole tehty..

Ja jokainen yritys siihen on kumottu ja aina vain vallitsevan taloustilanteen muutuessa..

Nykyinen virkamiesjärjestelmä ja jopa siis..

Hallinto virkamisekoneisto ja nyt oleva...

Hallitus epäonistuu siintä syystä sen toimet on aina realiteettien vastaisia julkishallinnollisia imagoon julkisuus kuvan pohjautuvia toimia....

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Minun aikana ei kyenneet vataamaan resursien jaosta niin sitä voisi pitää järkevänä talouden tai yhteiskunan toiminan kannalta katsoen..

Haaskasi resurseja toimintoihin joihin sisältyi minun monen miin kohtalo ja elämä syrjäytetty moneen kertaa joka kerta kun pääsin jalloilleni..

Tuli uusi musertava käänne ja väärä päätös eteeni....

Lapsuus aikana jona elin suvun ja perheen keskuudessa oli tasapainoisempaa kuin olin koulussa jossa en menestynyt ?


Hallinto ja virkamiesjärjestelmä ei toiminut millään sillä tavalla sitä voisi pitää tehokkaana ja toimivana



Laitostaminen joka tarkoitti kokonaisen sukupolven ajan sinne sijoiteltiin Lapsia ja Nuoria...

Ja joiden ihmisoikeutta ja sitä ihmisarvoista kohtelua ei voitu valvoa eikä toteutaa eikä edes kontroloida..



Anteeksipyyntö ei riitä korvaa eikä korjaa mitään minun elämässäni minä sanon verotta tililleni 30 vuoden työmeihen kekipalkka rahaa..

Saa olla säästöjä silti tulee etuisuuksia muuhun en usko muu ei auta eikä riitä uudelleen järjetelyyn minun tatomallani tavalla..

Minä en enän henkilökohtaisesti tule olemaan kuin itselleni riitävä ja siis oleva elävä ja kun ei ole mitään muuta kuin minun elämäni jäljellä..

Minulla ei ole enään kohtalon yhteyttä kukaan ei minusta vaimostani siis kohta välitä kuin ja lakisääteisesti...

Ja ne muut vieraantuu etääntyy sille mitään mahda tai voi tehdä enään...

Sosiaalinen verkko harvenee taloudellisesti en voi enään siis no vain olla elää ja vaalia siis ylläpitää ihmisuhteita ?

Pitäsi olla 40 euron omavastuulla 399 matkaa raaheen palvelujen äärelle ja puhumattakaan opiskelusta jota ei kustaneta enään millään tavalla ....

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Kela lopetti koulutukset ja kuntoutukset kun täytin 40 vuotta...

Mielentreveyspalveluissa kysytään oletteko te lääkityksen vaiko sen siis hoidon terepian tarpeessa jos ette ole mitää ei sieltäkään heru..



Sama hallinollinen polliittinen keskittäminen on jatkunut jo 59 vuotta ja se alkoi sotien jälkeisinä aikoina toimia vain niin kuin se on toiminut.....

Hajottanut ihmisyhteisöjä tuhonnut sosiaalisia verkostoja pilannut monen elämän ja kohtalon tässä maassa jota en enään arvosta sitä ei ole...



Jos hallinto maksaa 20 euroa tunti voin jo vaikka hyvinä päivinä seisoa tämä siis päässäni kunnan kaupungin liikeympyrässä ja kanavoida...



Työtön puutarha pihdeillä leikkaa rikkaruohoja jokku huutaa kovaäänisiin tuottavuus tehostuu talous hyvässä iskussa ja kunnossa..

Tuotamme tuottava kanavointia tälle siis kosmiselle tietoisuudellemme....





Olen multiuniversumin kosminen näytelmä tästä maasta ja ajasta tehkää se todeksi aina uudelleen.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.