IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Öinen maisema luonon keskellä lumen ja jään maisema kylmää ja pimeää on talvinen yöaika olla ulkona luonossa........


Vaikka tämä ei ole muuta kuin luonon ja säätilan muutoksen ja teknisen välineen saatavuuden jo aiheuttama syy ja seuraus..

Ja digikamerat näkee kohta sen kaiken mitä ihmissilmä ei näe..

Huurua ja heikastumia joita ei silmä näe katoaa lyhyellä ajalla purkautuu vai onko kyse muusta ilmiöstä kuin säätila on....


Valopallon ei joka kuvassa ole esillä vaihtaa paikka tai katoaa toisista no kuvista kuvausväli voi olla lyhyt joka puolella erikokoisina..

Huuru ja jääkiteet esiinty erillisinäkin?

En ryhdy selityksiin yleensä digikameran ohjelmat on tuo joitakin asioita eritavalla esille huuru ilmestyy aika nopeasti ja katoaa..

Huurua jota silmä ei näe ja noita ikään kuin palloja joiden luoma mielikuva on kuin jokin kohta tähtitaivasta jossa on ....


Tätä tapahtuu joku ryhtyy hakemaan syytä kameran linsistä tai jopa siis heijastumista..

Yhtä hyvin syy voi olla monen yhtäaikaisen ilmiön tapahtuman summa ja en yritä siintä syystä tätä selittää..

Huuru tai yökuvan kameran havaitsemat joko heijastumat tai nuo valopallot jos ne ei ole heijastumia joita ei silmä näe...


Jossakin vaiheessa käytetty väline johtaa ihmiset alkaa löytää välineen siis kautta uusia mahdollisuuksia...

Ja joka johtaa asiasta yritetään tehdä ei toivottua siis puuhastelua asioiden kanssa joissa tarjotaan jopa mielenterveysapua..

Ja riippumatta siintä mistä on kyse siintä tulee marginaali tekninen väline on avannut monia siis uusia mahdollisuksia...

Ja joita ei haluta nähdä järkevänä puuhasteluna vallan hallinon ja jopa siis talouden kontrollit toimivat ihmisiä vastaan siintä syystä?

Voi olla huurua joka näkyi vain kameran avulla hetken verran ja katosi pois purkautui maasta esille kamera näkee tämän ?


Talousjärjestelmä markkinoi välineitä joissa toimintoja joita ei ole nyt siis silti voitu poistaa häiriöinä ohjelman toiminnasta ?

Sama tapahtuu tiede ja tutkimus kehittää olevaa välinettä jolla havaitaan jopa avaruusohjelmissa mahdollisuus uusiin tieteellisiin havaintoihin ?

Voi johtua kamerasta tämä katosi seuraavan kuvan myötä voi olla kamera sen vain näki mitä ihmisislmä ei näe syy on ?


Väline ja uudet välineet voi aina yhdistää vanhoihin välineisiin uudella ja toimivalla tavalla löytää uutta..

Ja juuri aina siintä missä sitä ei ole ajateltu olevan niin ollen löydettävissä..

Huurua ja heikastumia joita ei silmä näe katoaa lyhyellä ajalla purkautuu vai onko kyse muusta ilmiöstä kuin säätila on....


Jokainen oivallus voi johtaa sitä on ensinnäkin käsitelty puuhasteluna ja joka on nähty henkilön mielenterveyden ongelmina ei oivalluksena...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.