IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Sanan muodoille sarkastiselle tavalle esittää asioita on jo syynsä mitä tuli siis luohualle taloudessa elikenojen tuotannon tilalle ei mitään.

Ei tuoteta kasvispohjaista maitoa tai lihan korviketta ei ole työpaikkoja ei ole mitään tilalle antaa..

Sama mikä tapahtui 1980 luvulla tapahtuu nyt uudelleen..

Työttömien ihmisoikeuden arvon kautta käänetty huomio on lain ja assetuksen antama oikeus pakotaa ihmisiä elämään köyhyydessä...

Tekemään lahjojenssa vastauisesti töitä joita määritelty ulkopuolisen siis tahon käskyn jaon mukaisesti vastoin omaa todellista tahtoa.



Isäni oli maanviljelijä sai kokea ja nähdä miten elikeinoa ja elämää oli siis pakotettu lailla ja asetuksilla joilla kaadettiin maatiloja yrityksiä..

Toinen oli hygenia ja terveysmääräykset oli ykisi keino masentaa tähän ja se alistaa toisaalta pientiloja ympäristö säädöksillä..

Ja se joka eniten käytti kasvinsuojeluaineita oli todella siis ekologisesti oikein toimiva tehokas ja terveydellisesti siis todella puhdas yritys..



Valheellinen ja poliittinen harhaanjohtava perustelu tälle millä tavalla oli pakotettu ihmisiä luopumaan elinkeinoistaan ja siis yrityksistään..

Nyt tämä tapahtuu ylikansallisen keinottelun ahneuden vallanhimon sekä on mahdolistettu tämä..

Jatkuva siis jopa talouden elinkeinojen alistaminen kovalle siis kilpailulle joka kaataa yrityksiä sirtää niitä ulkomaisiin käsiin..



Negatiivinen eliitti on positiivinen elliitti ja kääntöpuolena tuhoaa meidän siis taloutemme tulevan elämämme..

Kääntämällä huomio pakolaisongelmiin negatiivinen tahto voittaa tilaa ja vallan siirtoa ei huomata jotka lietsoo sitä tukee tätä muutosta..

Ei käsitä väestöllinen elämän siis nuorentaminen ei enää onnistu..

Satoja tuhansia ihmisiä on lähtenyt maasta ulkomaille vienyt osaamisen ja todellisen pääoman maasta pois..

Sosiaalinen poismuutto 1980 luvulla ulkomaille..

Siellä olit palkollinen työntekijä omassa maassa olit psykiatrinen tapaus joka ei työllisty koskaan monen kohtalo elinkautinen tuomio siintä.

Nyt työtön on sitä alempaa sosiaalista luokkaa oleva joka pitää pakottaa alistaa köyhyydellä leipäjonoilla puolinaiseen tahdottomuuteen..

Ja jopa orjuuteen ja pakolla tai väkipakolla alistumaan..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Joka sanoo tämä on oikein on suljettava mielestäsi ulkopuolelle..

Ja siis tehtävä tällä tavalla mitätättömäksi tuo ajatus ja tie kohti tätä siis kohtaloa alistumisesta pois et välitä enään siintä..

Väkivallaton vastarinta passiivisuus on hyvä keino tähän..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.