IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Jokainen teos on itsekustannettua työtä..

Ja minä moni muu todella maksaa sen työnsä materiaalit ja välineet on maksettu omalla siis eläke ja sosiaaliturvallani..

Ja kuten ne muut on tehneet..

Ei koskaan minulle ole annettu muuta mahdolisuutta jos ei ole rahaa en tee mitään ei ole sitä taloudellista resurssia tehdä mitään..

ÄLÄKÄ SÄ HÖPÖTÄ ...................


Minulle ei mitää tulla silti koskan maksamaan siintä että minä teen työtä ylläpidän yhteiskuntaa ja siis elämälläni ylläpitämällä omaa talouttani..

Kokeilu jatkuu on nyt kasvulaatikko jätös materiaalista alla metalli ritilöitä pahvia sanoma lehtiä ja siis sitä multaa ....


Vammaisena ja Työttömänä sekä Mielenvikaisena kohtelun taloudellinen hallinollinen todellisuus on tästä ei voida puhua millään tasolla..

Minua ei oteta enään vastaan..

Mielenterveystoimistossa psykologi ei halua kuulla tätä alkaa lopulta tätä vain siis rasittamaan sama on..

Psykiatrin pohjimainen syy he ei ole minun sosiaalinen verkosto joka on tehty korvaamaan puuttuva sosialinen verkosto on totta mutta..

Iisalmessa olin reisulla tämän aiheen sisälläni toistuvana ......


Vanhat kuolee pois nuoremmat sukulaiset ei enään pidä yllä sosiaalisia verkostoja..

Minä myös todella jään yksin sosiaalinen verkosto on talouden elämän tukiverkostoa ylläpitävää elämääni tukevaa yhteisöllisyyttä ei ole..

Jos haen apua toiselle jo 2000 luvulla reaktio oli tämä ?



Oletteko te itse avun tarpeessa ammattiauttajat hätääntyivät katosi se kaikki ammatillisuus pakko poistua jättää lähimmäinen heitteille...

Itseasiassa lait asetukset jo estää aidon todellisen siis sen ihmisen siis auttamisen muissa kuin lain asetuksen puitteissa lakisääteistä..

Mitä voi tehdä ja siis mitä ei voi tehdä..

Siellä ei ole aitoa mielenkiintoa edes minua kohtaan he tekee työtä siis itselleen saa siintä palkan ei heillä ole aikaa ihmiselle ongelmineen..

Reaktio oli jos ette olen avun tai hoidon tarpeessa poistukaa..

Antoivat itsemurhaa hautovan jatkaa sen hautomista minua he on jopa sätinet olen heille häiriö avuntarpeessa olevan pitää sitä pyytää..

Minun ei pidä sitä tehdä hänen puolestaan sekaantua siis toisen ihmisen yksityisyyteen josta syystä minua on jopa elämäni aikan uhattu..

Polisitoimilla ja lailla yksityisyydestä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.