IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Mielentilatutkinta psykologinen tutkinta psykaitrinen siis se minun tehty ja vieläkin osin pätevä psyykkinen sairausmääritelmä..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Muutama lyhyt perustelu psykiatriselle hoidolle ei edes 1974 - 79 ole noin tietämättömiä tyhmiä ole oltu ja jo...

Kouluttamaton tämän ymmärsi oikein hyvin näin..

Tämä aihealue oli jo 7-8 vuotiaana osin aikuisen tasolla lapsen puhumana esille tuomana ajatuksena historiastamme ...


Psykologinen tutkinta tehtiin kuvista kuvakkeista minä vain toin ajatuksiani vain esille jo 7-10 vuotiaana lapsena..

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Maailamankatsomus ja näkemys ei ole psyykkinensairaus jota voidaan siis lääkitä hoitaa mielisarautena..

Yhdysvallat ja Neuvostoliitto kehittänyt tätä jo 100 vuotta siintä syystä yhdysvallat luopui avaruussukulasta ei ole ufo...


Kirjasta on kirjattu asiakirjoihin sairautena märiteltyjä asioita tulee siis siintä lähteestä lähde tieto on julkista tieteen siis toisinajattelua..Avaruusohjelma ja tieteen toisnajattelija..Nikolai Teslan ajatuksia teknologian tulevasta siis jo nähtävissä olevasta kehityksestä..Seuraava syy tähän historiasta otettuna kuvasarjana joka tunnetaan ja tiedetään hyvin nyt jopa siintä on tehty tiede ohjelmia..

Pyhä kolminaisuus tieteen ja historian tulkinta jolla sai meielenterveysmerkintöjä 1970 ja 1980 luvulla aika monia ....


Toisinajattelun historia tieteessä epävirallinen vaihtoehtoinen historia ja näkemys ihmiskunan kehityksestä ja historiasta..

Tämä kuvake oli minun tulkinta uskontojen synnystä ja historiasta jonka esille ottaminen oli jo mielenterveystietoa ....


Uskontojen synty ajateltu täysin toisn kuin virallisesti on opettettu aina toisin peruskoulussa..

Ja jossa yritin sitä opettaa opettajille ja oppilaille..

Tämä on sitä mitä on joissakin tapauksissa käytetty jopa harhaisuuden ja psykoosin kitsofrenian tutkinassa 1970 luvulla ?


Olin tuonut näitä ajauksia esille todella siis monimutkaisesti alasteella ja seurakunassa opettanut aisna toisin kuin kirkko sen opetti täysin toisin..Uskonon opettajat näitä näkivät todella koulussa..

Juuri myös siintä alkoi sosiaalihallinossa koululautakunissa lähtölaskenta pöpilään negatiivista kohtelua olla toisn ajattelija pohjoispohjanmaalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.