IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Olen tietoinen olen aina tietänyt nyt on aika alkaa avautua tämä tietoisuus siintä me emme ole yksin maailmankaikkeudessa..

Tiede ja tutkimus löytää aivan pian joitakin selkeitä todenteita mikäli mars on joko alkellisemman tai vähemmän alkeellisen elämän..

Ja fossiileja voi olla soran päällä tai alla...

Mars on elämän perimän tuleva säilytyspaikka tulevina vuosituhansina on näin oleva tuleva on elämän siis kotiutuminen !


Mikäli ei ole salattu tieteelistä teknologista tietoa siintä riippumatta on jo voitu armeijan tukokohdista laukaista luotaimia mars planeetalle..

Jos on herännyt tämä ajatus sielä voi olla jotakin jota on syytä tutkia jopa ennen tieteellistä avaruusohjelmaa..

Ja armeijalla on teknologisesti jo nyt edellä meneviä muista riipumattomia avaruusohjelmia joita on ollut niin ollen jo..

Koko siis sen 1900 luvun ajan...

Yhdysvalloilla ja Neuvostoliitolla ja niitä on edelleekin olemassa näillä siis tahoilla jopa nyt siis toiminta valmiina..

Planeetta alkio on marssin uusi kuu joka ohjataan radalle teknologisten keinojen avulla joka on pyrämiideissä .............


On keinoja siirtää jopa protoplanneettoja..

Ja vaikka siirtää sopiva planneetta siis tämän mars plannetan kuuksi ja aiheuttaa jopa planneetan sähkömagneettisen kentän palautuminen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.