IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Toisille kuvat on aina tavallisen tarkstelun jälkeen tavanomaisia kuvia sitä mitä muut katsoo heijastumana tai luonnolisena kuvateknisenä virheenä..

Skeptisyys estää joskus ja toisinaan uuden löytymisen luovan ilon ja sen kaikki ei ole tieteellisen itsestään selvää ennakoitavaa..

Toisille jokainen digikuva ja kuva jossa on jotkin jota ei ole sitä ei tarkastella siinä olisi jotakin muuta kuin heijastuma ..


On itsestään selvyyksiä mitä voi olla mitä ei voi olla digikamera kuvaa tai löytää jotakin kuvaan kuulumatonta metafyysistä se on joko heijastuma..

Tai tulkinta virhe..

Ja jostakin täysin ei siis olevasta joka silti on siinä no kuvassa ja ajassa ja tilassa läsnä olevana silti se on ihmisille ei olemassa olevaa..

Ottanut kuvan pallo jossa on kyljessä monisärmiö ulkokehä ja sisäskehä siinä on särmiö sisällä ja tämä täthän sisältyy ?


Ihmiselle joka on skeptinen ja siintä syystä kiinni ajassa ja tilassa jossa on elänyt...

Ja hän ei vain voi siis huomata omaksua suhteellista todellisuus kuvaa..

Voi olla olevan sisällä jotakin joka ei ole hänen todellisuus käsityksensä mukaista ja ne monet siis realiteetit ei ole aina todellisuutta..

Tieteessä tämä on jopa siis haitaksi tutkimukselle joka polkee sukupolvia vallineiden käsitysten kautta niillä siis olevilla paikoillaan..

Tavallinen ihminen pilkkaa ihmistä joka kokee ja näkee sen toisin..

Väline on digikamera jossa on tietämys joka on osin avaruusohjelmata ja marssin pinnalle lähetetyn kuva ohjelman sovellus..

Kamera alkaa havaita ihmisen havaintojen tuolla puolella olevaa..

Jotakin joka kuitenkin siis loogista mutta metafyysistä todellisuus onkin monimutkaisempi kysymys mihin on voitu sitoutua..

Ja sitä tutkimaan esille ottamista pilkataan siintä syystä..

Ei muurhainenkaan voi ylittää muiden muurahaisten havaintokykyä olla muita fiksumpi systeemissä jossa elää on olemassa..

Olen tietoinen siintä syystä on pientä siis erilaisuutta..

Kukaan tämän siis maan kansalainen ja tässä ajassa näe tiedosta toisen merkitystä tai arvoa..

Siintä syystä saan käydä monologia..

Koska ajatukseni ja siis sanani on kuvieni kaltaisia syitä siis siintä ei ole sisäistettyä tiedostumista käsitystä olemassa edes nyt..

Dialogi edellyttää olla samalla aaltopituudella tiedostaa merkityksiä joita muut ei tiedosta tai koe näe sisäisesti totena arvona johonkin tietoon....

Muilla ei ole edellytystä siis vain tiedostaa aistia energiaa aikaa tilaa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.