IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjäARVOT PEHMENEE PEHMENEE PÄÄTKIN PÄSILLÄ JA ALKAA TAPAHTUA HURJIA JUTTUJA ....

PEHMEÄT ARVOT : JA KOVAT ARVOT YKSI LYSTI JA KAKSI MUULIA ...ITE - TEHTY ELÄMÄ JA SE OLEVA TULEVA TARINANI JOSSA MONTA OLEVAA TAITEKOHTAA ..


TAIDE ON MONIMUOTOISEMPAA KUIN LUULETKAAN ......JA SE "PEHHOMO"PEHMOILU: UHKAA YHTEISKUNTAA JA JÄRJESTYSTÄ NORMIEN VARTIJAT ON IRRALLAAN NYT KUIN NE KOIRAT?
KOTONA ILTASELLA ON LEPPOISAA OLLA AUVOISAA ELOA JA ELÄMÄÄ TÄYNNÄ ?
MINÄ KOKEILEN : Digikameran ja ihmisen yhteityötä joka nyt takkuilee vähän tässä ja tuossa asiassa .....


Tapahtumia ja merkintöjä kansioista ja ...

SYRJÄYTYMISEN SYYT JA PERUSTEET : ALKAEN 1974 - 1990 ASTI ON ELETTY JA KOETTU ASIAT NÄIN KUIN NE ON ...


AJATONTA ELÄMÄNKIERTOA 36 VUODEN AJALTA KATSOEN JOPA TÄHÄN NYKYHETKEEN ASTI ....

Alkeelliset rakennukset on helppo korjata aitat ulkorakennukset ne on sitä luksusta tässä kylässä ........


PIHAN PERÄLLÄ ON JOTAKIN OUTOA ...

SYRJÄYTYMINEN ON MONIMUTKAINEN PROSESSI:HALLINTO JA IHMISET YLLÄPITÄÄ KÄYTTÄÄ SOKEAA VALTAA .........


MERKINTÖJÄ JA REISSUJA 1980 LUVULLA JA TÄMÄN 1990 LUVUN ALKUPUOLELLA ...

Liittyy taiteeseen: Ja ajatuksiini valokuviini sivustoilla yksi ja sama tarina jolla on monta muotoa ja aikaa ja tila on ..SYRJÄYTYNEEN PÄIVÄKIRJA : SYRJÄYTYMISEN SYRJÄSTÄ KIINNI TIUKASTI JOTTA OLISIN NIIN HYVÄ IHMINEN ..........


AJATTELUNI SYNTY : ALKAA JO 1970 LUVULLA JA JATKUU AINA 1980 LUVULLE ASTI SIINTÄ 1990 LUVULLE ....

SYRJÄYTYMISEN SYYT JA PERUSTEET : ALKAEN 1974 - 1990 ASTI ON ELETTY JA KOETTU ASIAT NÄIN KUIN NE ON ...


TUOTOKSIA 1980 LUVUN ALUSTA ALKAEN 1990 LUVULLE ASTI NE ON OLLEET PIILOTETTUINA ARKISTOITUINA ....Planeetta on muuttumassa saastuneeksi ja ruttoplaneetaksi! Ja sitä ei hyväksytä minun kotimaailmoissani: Ja joissa elin aiemmissa elämissäni olin maailmojen keskushallinossa ja sen ikivanhan perinteen vuoksi auringon poika tarkoittaa maapallolla hallitsija sukua?
Keskusmaailma tuhoitui: Osin onnistuttiin evakoimaan uuden auringon alle. Ja uuteen maailmaan syntyi uusi keskus : Hallinto on temokratian alkumuoto ihmisenkaltaisissa elämänmuodoissa. Ja siintä syystä olen täällä:Evakointivaiheessa haaksirikkoouduin tänne ja tulin osaksi tätä kiertoa täällä ..Kaikkialle leviävää ahneutta ja sitä rikollisuutta ja saatuttamista elämä muuttuu täällä saatuneeksi! Siis rutto planeetaksi en voi hyväksyä millään muotoa enään ....Uhkaa myös niitä aikanaan olevia ja tulevia syntyviä siviilisaattioita?


HEILALALAN SAAREN HUUSSI : JA MAKKARANPAISTO PISTE SAARI SIIKAJOKI ON KANTAVIEN JÄIDEN AIKAAN YLEINEN AJAVIETTO JA ULKOILU JA JOKIPUISTO....


Tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö: Neuropsykologinen ongelma jota ei voi poistaa terapialla tai auttaa pelkällä kuuntelu terapialla ....

Tyhmä ja tietämätön psykologi kaksisuuntaisen ymmärryksensä ja tyhmyytensä häiriinnyttämät käsitykset asioista?

Kaksisuuntainen yhteys katkos:Ja kaksi puhuu mutta kumpikaan ei voi olla tietoisia toinen ei käsitä eikä ymmärrä tätä toista?!Todellisuudet ja yhteiskunnalliset syyt ja seuraukset eroavat toisistaan kuin yö ja päivä ei käsitä syitä niskuroinin ja kapinoinnin jatkumiseen?Ylitän rajoja enkä noudata sääntöjä joita on turha asettaa! Ja ei ole mitään syytä edes niitä noudattaa pakko tilanne elämäni on jo tämän tyhjän auttamisjärjestelmän pois pilaama.Normaali nuori kapinoi näin:Psykologin käsitteellistämä normi nuori on näin ja noin noudattava sääntöjä joita on asetettu hänelle ...
Luonnollinen tapa kapinoida ja rikkoa sääntöjä:Toimii kuin toimii ne muut joilla tarve kapinoida soveliasta olla yhteisöllinen ...


SUKUPOLVIEN KUILU:JA OMAN SUKUPOLVEN NUORTEN TEOT JA MUUT ASIAT RIENAA ÄRSYTTÄÄ MINUA TODELLA SYVÄLLE KÄYVÄSTI?


JUORUILU PAHAN PUHUMINEN: JA TÄMÄ TOIMINTA SELKÄNI TAKANA AUTORATIOPUHELIMET VÄÄRISTELY ASIOIDEN PANETTELU?Yksinäisyys ulkopuolisuus:On jopa yhteiskunan ja järjestelmien syytä
puoliksi jo totta olen aika lailla yksin näiden auttajieni kanssa?Tämä ilkeä peli jossa on motiivina:Tämän Tupakan ja viinan sekä kaljan toimittaminen alaikäisille?
Aikuiset nuoret pojat ja tytöt hallitsee tämän kuvion?
Minua ei oteta mukaan minu syytellään mitä nämä on tehneet:Se ja no nyt sitä on levitelty pitkin ja poikin kuntaa autoratio puhelimilla?


KÄSI JA TAIDETEOLLISET LINJAUKSET : NE ON PUUTYÖTÄ JA MUUTA SIIHEN SISÄLTYVÄÄ ?

Rehtoria luokanvalvojaa häiritsee vaatimus eritysopetuksesta joka on koulun ja kouluhallituksen kanssa tehty sopimus? On sitä erityisopetusta:Se on koulun opetus ohjelmassa? Ja syystä se on ongelma koulun opetuksellinen kykenemäömyys erityisopetukseen. Tämä edellinen opettaja lähti ouluun opettamaan?

Seuraava opettaja:Sanoi miksi minä sitä edellytän oppilailta jotka ei ole muuta kuin niitä jotka menee suojatyökeskuksiin? Nämä ei he tee sitä oikeaa työtä?

Luovuuteni ja taiteeni on mätä hammas jonka tämä haluaa nyhtää nyt suustani ulos hohtimilla joita tämä naksuttaa suuni edessä...


Psykologi ei ryhdy pohtimaan todellisia syitä ihmissuhde ongelmiini: Ja aiheuttaa lisää närää vastustamalla sitä protestoivaa mielen ilmaisuani? Tämän toiminnalle sen epäkohdille : Prökratia ja teknoratia yhteiskunta on erilaisuutta oppimisvaikeus ongelmasia vastaan?

Minua koskevia asioita on minulta salattu vuosia? Tämä alkaa aiheuttaa sitä vihamielisyyttä systeemiä järjestelmää kohtaan jota tämä aina vain pyörittää eikä pysty antamaan mitään apua?

Hahmotushäiriö ja tarkkaavaisuus häiriö ei korjaannu millään terapialla tämä ei sitä käsitä minä en tiedä mistä se johtuu?Psykologi ei pysty hoksaamaan tätä ongelmaa:Yksinäisyys ja erilaisuus eristää minut muista ikäisistäni ihmisistä?


Minä kirjoitan mutta se mistä syystä kirjoitus virheet toistuu samana en opi kertomataulua !?!

Syyttää minua minun ongelmistani:Ei näe realiteetteja ei vain nyt todellakaan osaa arvioida todellisia syitä....


Juoruilu pahanpuhuminen on saanut uusia hienoja keinoja ja teknisiä apuvälineitä ne autoradiopuhelimet 1980 - 86 ne oli uutta aikaa jona sitä käytettiin juoruiluun...

Joilla on autot: Sopii viinan ja tupakan jakelusta alaikäisille? Ja olen liian utelias: Ja ne pojat keksii keinot minua vastaan jotta ei se virkavalta hoksaa ihan sitä kaikkea mitä nämä puuhaa?

En pääse jaolle:Jaetaan sitä seuraa viinan ja tupakan voimalla pientä vilunkipeliä asioilla joita ei älytä ottaa tutkintaan?
Alaikäsitä seuraa:Saa kun antaa tupakkaa ja viinaa näille ne pojat ei halua päästää minua apajilleen?

Sitä mitä he tekee siintä he minua yrittää syyllistää ...

TIETOISUUS HERÄÄ ?!Perjantai 01.02.2013 15:31


TIETOISUUS HERÄÄ:SITÄ ON TAPAHTUNUT MONTA KERTAA AIEMMIN?
TIETOISUUS HERÄÄ 1970 -75 JO LAPSENA ALOIN MUODOSTAA SITÄ MITÄ NYT SANON IHMISILLE?

PSYKOLOKI KIRJASI SEN VÄHÄN VÄÄRIN?
Aika tila on nyt 2013 alkaa olla todella levotonta ihmisiä kometopöytien ja monittorien takana ilmassa on sotakoneita?
Öljysota ja öljyrähjähdyksiä: On levoton aika ja tila joka ei ota nyt vain ota loppuakseen ...

Yhtenä hetkenä avaruudesta saapuu vieras kulttuuri tai se kokonainen avaruustaso ja keino maailma 5 -100 kilometriä halkaisijaltaan...

Maailma pysähtyy : Ihmiset ja sotakoneet pysähtyy ?