IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

KOSMINEN TIETOISUUS:UNIVERSAALI YHTEYS TEOKSET SYNTYI 1980 LUVULLA !


KOSMISEN ENERGIAN KONEET: JA KOSMINEN ENERGIA ON AINA JA VUOSINA 1983 - 86 NE SAI LASISISEN MUODON!

Erilaisuutta kohdellaan todella asiana jota voi aina vain pilkata olen vallinut tämän osakseni ja sillä hyvä ei ole väärin?


SAMA ON AJATUS:KOKONAISUUTENA KAIKESSA MITÄ OLEN TEHNYT?TAPAHTUMIA JA PIENIÄ TAPAHTUMIA KOTIPIHALLANI .......KERTOKAA TÄMÄ IHMISKUNTAA MULLISTAVA TIETO:NYT KAIKELLE MAAILMALLE TÄLLÄ PLANEETALLLA ....IHMISKUNTA EI TIEDÄ TÄTÄ MITÄ MINÄ NYT KERRON !?
Nyt saunomaan kunhan sauna on valmis ?


ANNA ADREU JA JENNI VARTIANEN KELPAA ISÄNNÄN EMÄNNÄN SELÄN PESUUN VANHA SUOMALAINEN TAPA ...

PYHÄLLÄ VUORELLA : KOMPOSTIVUORELLA 2013 SIVISTYKSEN HUIPULLA ?!


VÄLILLÄ KOMPOSTIVUORELLA:PYHÄLLÄ VUORELLA JOLLA PUHUU SUURI VIISAUS ÄITIMAAN JA KOMPOSTIN HENGESSÄ MUKANA ....


RAKENNETAAN JA SISUSTETAAN RÖLLIKYLÄÄ : ULKOISIA PUITTEITA JOITA...


Kierrätys tavaraa ja poistomateriaalia röllipeikon mökki on sisustus ja sen jälkeen vielä yksi ulkovuoren kuoren ehostus?

[Ei aihetta]Perjantai 09.08.2013 22:23

[Ei aihetta]Perjantai 09.08.2013 22:22ARVOT PEHMENEE PEHMENEE PÄÄTKIN PÄSILLÄ JA ALKAA TAPAHTUA HURJIA JUTTUJA ....

PEHMEÄT ARVOT : JA KOVAT ARVOT YKSI LYSTI JA KAKSI MUULIA ...ITE - TEHTY ELÄMÄ JA SE OLEVA TULEVA TARINANI JOSSA MONTA OLEVAA TAITEKOHTAA ..


TAIDE ON MONIMUOTOISEMPAA KUIN LUULETKAAN ......JA SE "PEHHOMO"PEHMOILU: UHKAA YHTEISKUNTAA JA JÄRJESTYSTÄ NORMIEN VARTIJAT ON IRRALLAAN NYT KUIN NE KOIRAT?
KOTONA ILTASELLA ON LEPPOISAA OLLA AUVOISAA ELOA JA ELÄMÄÄ TÄYNNÄ ?
MINÄ KOKEILEN : Digikameran ja ihmisen yhteityötä joka nyt takkuilee vähän tässä ja tuossa asiassa .....


Tapahtumia ja merkintöjä kansioista ja ...

SYRJÄYTYMISEN SYYT JA PERUSTEET : ALKAEN 1974 - 1990 ASTI ON ELETTY JA KOETTU ASIAT NÄIN KUIN NE ON ...


AJATONTA ELÄMÄNKIERTOA 36 VUODEN AJALTA KATSOEN JOPA TÄHÄN NYKYHETKEEN ASTI ....

Alkeelliset rakennukset on helppo korjata aitat ulkorakennukset ne on sitä luksusta tässä kylässä ........


PIHAN PERÄLLÄ ON JOTAKIN OUTOA ...

SYRJÄYTYMINEN ON MONIMUTKAINEN PROSESSI:HALLINTO JA IHMISET YLLÄPITÄÄ KÄYTTÄÄ SOKEAA VALTAA .........


MERKINTÖJÄ JA REISSUJA 1980 LUVULLA JA TÄMÄN 1990 LUVUN ALKUPUOLELLA ...

Liittyy taiteeseen: Ja ajatuksiini valokuviini sivustoilla yksi ja sama tarina jolla on monta muotoa ja aikaa ja tila on ..SYRJÄYTYNEEN PÄIVÄKIRJA : SYRJÄYTYMISEN SYRJÄSTÄ KIINNI TIUKASTI JOTTA OLISIN NIIN HYVÄ IHMINEN ..........


AJATTELUNI SYNTY : ALKAA JO 1970 LUVULLA JA JATKUU AINA 1980 LUVULLE ASTI SIINTÄ 1990 LUVULLE ....

SYRJÄYTYMISEN SYYT JA PERUSTEET : ALKAEN 1974 - 1990 ASTI ON ELETTY JA KOETTU ASIAT NÄIN KUIN NE ON ...


TUOTOKSIA 1980 LUVUN ALUSTA ALKAEN 1990 LUVULLE ASTI NE ON OLLEET PIILOTETTUINA ARKISTOITUINA ....Planeetta on muuttumassa saastuneeksi ja ruttoplaneetaksi! Ja sitä ei hyväksytä minun kotimaailmoissani: Ja joissa elin aiemmissa elämissäni olin maailmojen keskushallinossa ja sen ikivanhan perinteen vuoksi auringon poika tarkoittaa maapallolla hallitsija sukua?
Keskusmaailma tuhoitui: Osin onnistuttiin evakoimaan uuden auringon alle. Ja uuteen maailmaan syntyi uusi keskus : Hallinto on temokratian alkumuoto ihmisenkaltaisissa elämänmuodoissa. Ja siintä syystä olen täällä:Evakointivaiheessa haaksirikkoouduin tänne ja tulin osaksi tätä kiertoa täällä ..Kaikkialle leviävää ahneutta ja sitä rikollisuutta ja saatuttamista elämä muuttuu täällä saatuneeksi! Siis rutto planeetaksi en voi hyväksyä millään muotoa enään ....Uhkaa myös niitä aikanaan olevia ja tulevia syntyviä siviilisaattioita?


HEILALALAN SAAREN HUUSSI : JA MAKKARANPAISTO PISTE SAARI SIIKAJOKI ON KANTAVIEN JÄIDEN AIKAAN YLEINEN AJAVIETTO JA ULKOILU JA JOKIPUISTO....


Tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö: Neuropsykologinen ongelma jota ei voi poistaa terapialla tai auttaa pelkällä kuuntelu terapialla ....

Tyhmä ja tietämätön psykologi kaksisuuntaisen ymmärryksensä ja tyhmyytensä häiriinnyttämät käsitykset asioista?

Kaksisuuntainen yhteys katkos:Ja kaksi puhuu mutta kumpikaan ei voi olla tietoisia toinen ei käsitä eikä ymmärrä tätä toista?!Todellisuudet ja yhteiskunnalliset syyt ja seuraukset eroavat toisistaan kuin yö ja päivä ei käsitä syitä niskuroinin ja kapinoinnin jatkumiseen?Ylitän rajoja enkä noudata sääntöjä joita on turha asettaa! Ja ei ole mitään syytä edes niitä noudattaa pakko tilanne elämäni on jo tämän tyhjän auttamisjärjestelmän pois pilaama.Normaali nuori kapinoi näin:Psykologin käsitteellistämä normi nuori on näin ja noin noudattava sääntöjä joita on asetettu hänelle ...
Luonnollinen tapa kapinoida ja rikkoa sääntöjä:Toimii kuin toimii ne muut joilla tarve kapinoida soveliasta olla yhteisöllinen ...