IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä
Maailma jossa on neliulotteisia rakenteita ja oivalluksia ajasta ja tilasta väreistä .............


Rajatieto ja parapsykologia ufoilmiö muuttunut taiteeksi kulttuuriksi aikoja sitten ne vaikuttaa yhteiskuntaamme aikaamme ..TILAN MUUTOS AVAA UUSIA MAHDOLLISIA MUUTOKSIA MITEN SITÄ VOI MUOKATA MUUTTAA VÄHITELLEN UUSIA IDEAT JA AJATUKSET...AIKA JA TILA VOIDAAN MUUTTAA JA MUOKATA : VOI OLLA VUOKRA ASUNOISSA SITÄ EI VOISI OMIN PÄIN TEHDÄ ..OLIN RAAHESSA ELOKUUSSA..Sunnuntai 13.09.2015 21:13

VIDEOLEIKE KOKEILUT OLIN VIENYT RAAHEEN ELKUUSSA TEIN MYÖS KUVIA SIINTÄ MITÄ OLIN SIELLÄ TEKEMÄSSÄ!OLIN TIENVARSILLA...

JA OLEVANA TEOKSENA RAAHESSA SEN PUOLI TUNTIA JA NE SIIS RISAT..

JOINAKIN AIKOINA TUNTEJA KULUI OLLA SEN HUOMION KOKAVANA SIIS ESINEENÄ NE ENERGIAT KOOTA ITSEENSÄ..

Välittää energiaa ja tietoisuutta vastaan tulevat voivat kokea monia siis todella hetkauttavia hetkiä ajassa ja tilassa jossa ovat..MAGNEETTISIA RAKENTEITA..

VAIKUTUKSIA ON SIINÄ SIIS NUPPISSANI ON MUTTA VIELÄ NE EI OLE ILMENTYNEET JA ..Mutta moni on kieltäytynyt tekemästä samoin rajoite on resurssi raha ja matkustaminen..
Raahe on jonkun sanoma kylmä ja ilmastoltaan merellisen viileä paikka jossa ihmiset on juroja ja yksikertaisia..

Joillakin on tämä raahessa on ahdistavaa olla ei he silti osaa sieltä pois lähteä..

Jumiutuneet sinne perinjuurin raahelaisia..Raahessa on myös joinakin minitsemattomina aikoina nähty ja jo koettu vaikka mitä satama kaupunki..

Ja joka on elänyt monia historiallisia vaiheita..Joka selviää elossa raahesta ei selviä koskaan sieltä pois..Raahe on mielenterveydenpääkaupunki pohjoispohjanmaan kokoontuma
hulluille on jopa mestauskivi jossa päät tasataan kerta kaikkiaan pois..Paikka josta ei voi pois lähteä sinne voi tulla ei voi silti poistua koskaan..
TUOTTEET JÄÄVÄT PROTOTYYPPEINÄ NURKKIIN:JA KETÄÄN EI OLE EDES KINOSTANUT MITÄ SIELTÄ LÖYTYY ..

Työtä ja tuotteita ei kannata tehdä suomalaiset ei niistä maksa ja se että he ostaa ylkikansallisia palveluja tuotteita kaataa talouden .......SUOMESSA KOHTA PITÄÄ KANTAVÄESTÖN MAKSAA VEDESTÄ JA VILJELYMAASTA JA YLIKANSALLISILLE YHTIÖILLE..UUSI HALLITUKOKOONPANO AJAA TÄMÄN TUOTANNOTEHOSTUKSENA LÄPI: SINÄ MAKSAT KOHTA ELIOIKEUKSISTASI YLIKANSALLISELLE YHTIÖLLE.....Maksat elät omassa maassasi kuin resevaatissa köyhänä osattomana sitä tarkoittaa tuotannon tehostaminen...OSTAT ULKOMAILLA VANKITYÖVOIMALLA TEHTYJÄ TUOTTEITA OMAT ELINEHDOT EI TOTEUTUNE KOSKAAN..Suomi on nukkavieru se tapaa taiteilijat luovat ihmiset pois ei myönnä apurahoja ei tue luovuuttasi koskaan...
Synnyin tähän maahan ei se ottanut vastaan omakseen erilaisuuta sitä mitä piti tämän maan ja kansan olla sitä se ei ole..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Suomen piti olla edelläkävijä monessa mielessä mutta siinä olikin tämä ikävä kääntöpuoli joka on armoton kaikkea erilaisuutta kohtaan..
Tähtiportit ja väylät galaktiset reitit ja keinot matkustaa tähtiin olin sitä mieltä siellä on elämää ...
Elin tuolla kotini siis ullakolla 1980 -93 asti..

Vuonna 1979 vieraassa aurikokunassa kuissa on elämää supermaalolla on elämää joka on erinlaisat elämää kuin tämä .....


Kirjoituskone ei tietokonetta välineet olivat sillä tasolla olin lapsi ja nuori joka kuvaili nykyaikaa vuotta 2015 ..

SAMA KIRJOITUS PÖYTÄ OLI JO 1975 KÄYTÖSSÄNI.. JA NIIN PITKÄ ON TUOTTEEN KÄYTTÖ IKÄ 1960 JA LUVULLA TEHTY PÖYTÄ ...

On käytössä vielä koko 1980 luvun ajan..

Ja huonekalut on todela kierrätystä sitä perusteltu talouden ja resurssin riittämisen ehtona...

Mutta ei ekologisena arvona käytin kaiken ylijäämätavaran kotonani sitä taustaa vasten tulee tämä kierrätys ajatteluni esille..

Kaksi ensimmäistä telvisoita olivat avonnasta ja kilpailusta voitetut siis ne väritelvisiot..

Minun telvisio oli sitä taustaa vasten kierrätystä en ostanut uutta..

Toinen telvisio vaihdettiin uuteen vanha toimi noin 5-10 vuotta hyvin ja ne telvisiot toimivat aina 2000 luvulle asti hyvin..NIKOLAI TELSAN SIIS SE UFO JA TUO KEKSINTÖ ON EDELLEEN SIIS NYT VIELÄKIN HISTORIAN SUURIN KIISTA..

On mahdolista..

Yhdysvallat ja Neuvostovaltio on kehittäneet teknologian jolla ne pääsee jo nyt todella siis sinne mars planeetalle käyttämättä kantorakettia..

JA VIELÄPÄ 1900 LUVULTA SITÄ ON JOSTAKIN SYYSTÄ VÄHÄTELTY JA JOPA SIIS TODELLA VIELÄKIN OSIN SIIS SALATTU..KAUKO KATSOJAT: JOILLA NÄKEE KOHTEEN LÄHELLE AIKA AVARUUDEN JA SEN HAVAINTOHORISONTIN HYPPYPISTEEN YLITSE

sama kirjoituspöytä 1970 ja 1980 luvulla ja nyt ...


Tiede ja tutkimus kehittyy sitä kuvailin jo 1970 ja 1980 luvulla ihmisille enkä ole erehtynyt siinä asiassa ...Suomessa on minun sukupolven aikana vielä psykiatrian avulla hyvinkin tietoisesti ylläpidetty historian kuvaa...

Ja sitä mielikuvaa edistyksellisestä maasta jota me emme todella siis ole meillä on vielä 1980 luvulla eletty sotien jälkeisessä..Pyrkimyksessä poistaa ja siis jopa vain vaientaa kakki jotaka ei kunnioita auktoriteettia..

Suomi on sittemmin taantunut monin tavoin meillä on yritetty palauttaa kontrollia turvallisuutta siis lastensuojelun nimessä..

Nostamalla esille epäkohtia olet joutunut siintä kärsimään..

Lapsia ja nuoria suojellaan erinlaisuudelta ja jopa siinäkin tapauksessa se ei mitään uhkaa..

Ja koskapa ne monet siis ammattiauttajat kokee sen heitä haittaavana heidän työllistymistä mitätöivänä toimintana..Lasten ja nuorten Itse - tehty taide on nyt nähtävissä ...
Omana aikana piirsin näitä juttuja...Olin lapsi ja nuori tein näitä piirrustuksia opetin sitä lapsille nyt kun olen aikuinen värit ja menetelmät....Kuka hyvänsä ei voi olla se joka opettaa ja ohjaa siintä syntyy asetelma yritettään osoittaa tämä on mahdotonta lait normit säätely on aina..

Kaikella on lokeronsa joka rajaa muun muut mahdollisuudet pois..Hallinon ja teknoratia kautta pyrökraatisin keinon luomaan..

Näennäistä turvalisuutta joka ei sitä todella ole koskaan vahvistanut tai juuri ylläpitänyt..

Luomassamme kuvitteellisessa ihanne maailmassa...

Ja siis niissä todella väärissä käsityksissäme se on todella vain ollut sitä harhaan johtavaa mielikuvaa oletusta miten asiat on tai ei ole..

Ruokolahti 2015 elokuussa ...Torstai 10.09.2015 01:22Kotonani on veranta jolla on aina pieni muutos käynnissä ja sisko uhkasi viiltää sohvan palasiksi vihaa sitä romua...


Sivustolle en voi ladata nyt fideoleikettäkään ..

Maisema on kaunis ja viihtyisä elokuussa alkaa olla syksyn merkkejä ilmassa ja luonnossa ..
Huoneeni on muutoksessa nyt pitää maalata se lattia ja rakentaa uusi työtaso myöhemmin syksyllä...JULKISUUS JA ARTISTI KUVASSA MUKANA ..
Saan välineet diakuvat muu materiaali on satoja kuvia lisää paikallista siis historiaa...
MAAILMOJEN KIRJA...

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....


Maailmojen galaktinen historia kehityskertomus aikakirjat ja maailmojen historiat ?OLET MUISTA MAAILMOISTA...

JA NE SIIS MONET HAAKSIRIKKOISET JA SATUNNAISET VIERAILIJAT JA KOHTALOT ..Kadonneet kulttuurit sivilisaattiot evakoidut ja uudelleen asutetut maailmat ja monet kertomukset ...

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......


Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........
Tulevaisuus 1970 luvulla: Olin lapsi nin minä sen olen ajatellut olevan ja vallan talouden rakenteet murenevat monta kertaa ...TULEVAISUUS 1970 LUVULLA NÄITÄ AJATUKSIA TÄYNNÄ PUHUIN SIINTÄ MITÄ ON VOI OLLA IHMISILLE ?


Näin siinä on käynyt aikuiset tekivät tämän minulle olin erinlainen ja en voinut olla puhumatta siintä mitä minä ajattelin ...Näkemykseni oli sairaus elikä tauti jota piti lääkitä siintä syystä että ajattelin näin paljon asioita jo lapsena ...Mars oli maailma jonka voi asuttaa uudelleen elämälle joka tekee siintä maan kaltaisen paikan elää ja olla ihmiselle ...

Tiede löytäsi elämää ja planeettoja : Kehittämällä välinetä teknologisia menetelmiä gravitaatiolinnsejä ja kvanttipeilejä...

KAUKOKATSOJAN JOKA NÄKEE 9999 9999 9999 VALOVUODEN SÄTEELLÄ KAIKKI MAAILMAT ...Tieteen tulevat näkökulmat kiehtoivat minua 1970 luvulla ja jo lapsena ajattelin näin tähdillä planeettoja ja sielä on elämää ..


Taideteos polkupyöräilyä ...Tiistai 17.02.2015 21:52

Otetaan uusi aihe käsittelyyn: Tämä on seuraava aihe jossa on taideteos polkupyöräilyä .....

Uusia aiheita: Vanha kerros uusitaan entrataan uudeksi aiheistoksi nyt ...