IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjäMihin on kahden vakuuseläkkeellä varaa ryhtyä asua asemakaavan ulkopuolella jossa voi vielä elää osin omaa elämää?

Halino ja lastensuojelu sosiaalihallinto katsoo sitä olevaa siis elämän monimuotoisuutta " mielenterveysongelmana " ei mahdollisuutena...Ekologinen monimuotoisuus karpästen pörinä elämän haju ei ole sitä mitä halutaan edistää...Kahden vakuuseläke ei riitä kompostoriin vastaa perustoimeentuloa ei ole varaa ostaa pitää uusia 10 vuoden välein..

Ja jos siis muutoin jo asemakaavassa naapuri panee viranomaiset niskaasi hönkäämään voit joutua liriin...

Jos on lapsia ne viedään jos on elämiä ne viedään ei voi elää hyvää elämää olet " mielenterevysongelma " se siinä haisee pörisee ja jopa suriseen naapurin nokassa ja se ekologia pitää lääkitä pois...

MINÄ LAPSENA ...Perjantai 11.03.2016 00:46Olin lapsena aika vilkas tekemään vähän sitä ja tätä ..

Lapsena tein vähän kaikkea mahdollista mitä elinpiirini sisälsikin olin käyttänyt evakkojunasta tulleita vaatteita varusteita..

OLEN TEHNYT NÄMÄKIN ....Perjantai 11.03.2016 00:42Olen tehnyt nämäkin esineet 1980 luvulla....Solmitaan vuorovaikutus jossa monivaihtoehtoiset kuviot he ei enään no käytä rahaa vaihtokauppaa..

Tästä on hyvä ottaa maailmaasi avartava matka suunitelma joka ei vaadi rahaa eikä pakkilainaa sillä he sitä käytä ?


Elämänmuotoja on aina siis ihmisen tuntemasta tieteemme mukaisista kehitystasoista..

Ketään ei voi vaatia ymmärtämään kehitystasoja joihin ei henkilön siis oleva ymmärrys ja vapaa tahto yllä..

Tarkoitan pois menollani tätä elämäni olen tänne haaskannut kokematta koskaan täysin tänne kuuluvani tämä on sitä....


Siis aina siis toisissa ulottuuvuksissa eläviin enegiaolentoihin...

Matka suunitelma joka ei vaadi pakkilainaa joka on rahaan perustuvan taloutemme suhteen perusteiltaan jotakin muuta ?MATKASUUNITELMIA!

MATKAILU AVARTAA ELÄMÄÄSI JA MAAILMANKUVASI ON SAAVA UUSIA VAIKUTEITA....
Vaihtoehtoiset moniarvoiset moniseliteiset aivovoimistelua lisäävät siis mahdollisuudet osottavat utelista kaikeutta kaipaavaa tutkijaa..

Tietoisuus tasoja on lukematon joukko vaintoehtoja on aina moneksi ja hyvin monelle tasolle meneviin yhteyksiin asti..

Ruokolahti 3.8.2019... Mitä kameran kuva ja ohjelma havaitsee tällä tasolla otetaan ja julkaistaan siintä syystä.....

HISTORIA ?Maanantai 07.12.2015 06:46
Maailma jossa on neliulotteisia rakenteita ja oivalluksia ajasta ja tilasta väreistä .............


Rajatieto ja parapsykologia ufoilmiö muuttunut taiteeksi kulttuuriksi aikoja sitten ne vaikuttaa yhteiskuntaamme aikaamme ..TILAN MUUTOS AVAA UUSIA MAHDOLLISIA MUUTOKSIA MITEN SITÄ VOI MUOKATA MUUTTAA VÄHITELLEN UUSIA IDEAT JA AJATUKSET...AIKA JA TILA VOIDAAN MUUTTAA JA MUOKATA : VOI OLLA VUOKRA ASUNOISSA SITÄ EI VOISI OMIN PÄIN TEHDÄ ..OLIN RAAHESSA ELOKUUSSA..Sunnuntai 13.09.2015 21:13

VIDEOLEIKE KOKEILUT OLIN VIENYT RAAHEEN ELKUUSSA TEIN MYÖS KUVIA SIINTÄ MITÄ OLIN SIELLÄ TEKEMÄSSÄ!OLIN TIENVARSILLA...

JA OLEVANA TEOKSENA RAAHESSA SEN PUOLI TUNTIA JA NE SIIS RISAT..

JOINAKIN AIKOINA TUNTEJA KULUI OLLA SEN HUOMION KOKAVANA SIIS ESINEENÄ NE ENERGIAT KOOTA ITSEENSÄ..

Välittää energiaa ja tietoisuutta vastaan tulevat voivat kokea monia siis todella hetkauttavia hetkiä ajassa ja tilassa jossa ovat..MAGNEETTISIA RAKENTEITA..

VAIKUTUKSIA ON SIINÄ SIIS NUPPISSANI ON MUTTA VIELÄ NE EI OLE ILMENTYNEET JA ..Mutta moni on kieltäytynyt tekemästä samoin rajoite on resurssi raha ja matkustaminen..
Raahe on jonkun sanoma kylmä ja ilmastoltaan merellisen viileä paikka jossa ihmiset on juroja ja yksikertaisia..

Joillakin on tämä raahessa on ahdistavaa olla ei he silti osaa sieltä pois lähteä..

Jumiutuneet sinne perinjuurin raahelaisia..Raahessa on myös joinakin minitsemattomina aikoina nähty ja jo koettu vaikka mitä satama kaupunki..

Ja joka on elänyt monia historiallisia vaiheita..Joka selviää elossa raahesta ei selviä koskaan sieltä pois..Raahe on mielenterveydenpääkaupunki pohjoispohjanmaan kokoontuma
hulluille on jopa mestauskivi jossa päät tasataan kerta kaikkiaan pois..Paikka josta ei voi pois lähteä sinne voi tulla ei voi silti poistua koskaan..
TUOTTEET JÄÄVÄT PROTOTYYPPEINÄ NURKKIIN:JA KETÄÄN EI OLE EDES KINOSTANUT MITÄ SIELTÄ LÖYTYY ..

Työtä ja tuotteita ei kannata tehdä suomalaiset ei niistä maksa ja se että he ostaa ylkikansallisia palveluja tuotteita kaataa talouden .......SUOMESSA KOHTA PITÄÄ KANTAVÄESTÖN MAKSAA VEDESTÄ JA VILJELYMAASTA JA YLIKANSALLISILLE YHTIÖILLE..UUSI HALLITUKOKOONPANO AJAA TÄMÄN TUOTANNOTEHOSTUKSENA LÄPI: SINÄ MAKSAT KOHTA ELIOIKEUKSISTASI YLIKANSALLISELLE YHTIÖLLE.....Maksat elät omassa maassasi kuin resevaatissa köyhänä osattomana sitä tarkoittaa tuotannon tehostaminen...OSTAT ULKOMAILLA VANKITYÖVOIMALLA TEHTYJÄ TUOTTEITA OMAT ELINEHDOT EI TOTEUTUNE KOSKAAN..Suomi on nukkavieru se tapaa taiteilijat luovat ihmiset pois ei myönnä apurahoja ei tue luovuuttasi koskaan...
Synnyin tähän maahan ei se ottanut vastaan omakseen erilaisuuta sitä mitä piti tämän maan ja kansan olla sitä se ei ole..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Suomen piti olla edelläkävijä monessa mielessä mutta siinä olikin tämä ikävä kääntöpuoli joka on armoton kaikkea erilaisuutta kohtaan..
Tähtiportit ja väylät galaktiset reitit ja keinot matkustaa tähtiin olin sitä mieltä siellä on elämää ...
Elin tuolla kotini siis ullakolla 1980 -93 asti..

Vuonna 1979 vieraassa aurikokunassa kuissa on elämää supermaalolla on elämää joka on erinlaisat elämää kuin tämä .....


Kirjoituskone ei tietokonetta välineet olivat sillä tasolla olin lapsi ja nuori joka kuvaili nykyaikaa vuotta 2015 ..

SAMA KIRJOITUS PÖYTÄ OLI JO 1975 KÄYTÖSSÄNI.. JA NIIN PITKÄ ON TUOTTEEN KÄYTTÖ IKÄ 1960 JA LUVULLA TEHTY PÖYTÄ ...

On käytössä vielä koko 1980 luvun ajan..

Ja huonekalut on todela kierrätystä sitä perusteltu talouden ja resurssin riittämisen ehtona...

Mutta ei ekologisena arvona käytin kaiken ylijäämätavaran kotonani sitä taustaa vasten tulee tämä kierrätys ajatteluni esille..

Kaksi ensimmäistä telvisoita olivat avonnasta ja kilpailusta voitetut siis ne väritelvisiot..

Minun telvisio oli sitä taustaa vasten kierrätystä en ostanut uutta..

Toinen telvisio vaihdettiin uuteen vanha toimi noin 5-10 vuotta hyvin ja ne telvisiot toimivat aina 2000 luvulle asti hyvin..NIKOLAI TELSAN SIIS SE UFO JA TUO KEKSINTÖ ON EDELLEEN SIIS NYT VIELÄKIN HISTORIAN SUURIN KIISTA..

On mahdolista..

Yhdysvallat ja Neuvostovaltio on kehittäneet teknologian jolla ne pääsee jo nyt todella siis sinne mars planeetalle käyttämättä kantorakettia..

JA VIELÄPÄ 1900 LUVULTA SITÄ ON JOSTAKIN SYYSTÄ VÄHÄTELTY JA JOPA SIIS TODELLA VIELÄKIN OSIN SIIS SALATTU..KAUKO KATSOJAT: JOILLA NÄKEE KOHTEEN LÄHELLE AIKA AVARUUDEN JA SEN HAVAINTOHORISONTIN HYPPYPISTEEN YLITSE

sama kirjoituspöytä 1970 ja 1980 luvulla ja nyt ...


Tiede ja tutkimus kehittyy sitä kuvailin jo 1970 ja 1980 luvulla ihmisille enkä ole erehtynyt siinä asiassa ...Suomessa on minun sukupolven aikana vielä psykiatrian avulla hyvinkin tietoisesti ylläpidetty historian kuvaa...

Ja sitä mielikuvaa edistyksellisestä maasta jota me emme todella siis ole meillä on vielä 1980 luvulla eletty sotien jälkeisessä..Pyrkimyksessä poistaa ja siis jopa vain vaientaa kakki jotaka ei kunnioita auktoriteettia..