IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

uuhTiistai 08.08.2006 15:19

en oo pitkiään aikaan ehtiny mitään tänne kirjottelemaan, mut sitäkin enemmän kaikkea kyl sattunut. yritän vähän jaksotella täl kertaa, mut jos ei jaksa lukea, niin lyhyesti: Menee ihan mielettömän lujaa!!!!!!!!

NO MORE BERRIES

mansikkahomma alkoi todella risoa viimeistään torstain 13h työpäivän jälkeen. siinä ei paljon nukkuakaan ehtinyt. tai itseasiassa siinä työssähän ei mitään vikaa ollut. kovatempokin hellitti loppuviikosta selvästi ja kahvitkin ehti juoda lähes aina rauhassa. ja kovin mielenkiintoista ja kirjavaa ja mukavaa sakkia ne kaikki ulkomaalaiset. vapaa-ajan puute tosin söi miestä, mutta lupaavien bileiden peruunnuttua luovuin aikeistani saada sunnuntai vapaaksi ja olin asennoitunut vääntämään samaa settiä pari viikkoa putkeen (herätysääneksi oli lopulta pakko vaihtaa trollhammaren). homma kuitenkin loppui yllättävän lyhyeen kun mansikat loppuivat pellosta. :( helle aalto oli kypsyttänyt niitä hiukka turhan nopeaan tahtiin, joten yllättäen lauantaiaamuna sain tietää että pääsisinkin samana päivänä viikonlopun viettoon.

FORESTRY BUSINESS

rahaa ei kuitenkaan vielä aivan tyydyttävää summaa tullut kasaan, joten muita töitä oli saatava. aiemmin puhuttu pensasmustikanpoimintasesonki olisi kyllä kuun vaihteessa edessä, mutta poimintapalkoillahan ei paljon leijuta ja tyhjää oli väliin jäämässä joka tapauksessa, joten aktiivisena työnhakijana soitin varamiespalveluun, josta mitään ei ollut puoleen vuoteen kuulunut, ja kyselin olisiko mitään sopivaa sattunut ilmaantumaan ja ylättäen raivausprojektiin oli juuri kyselty johtamistaitoista miestä risunpoimintaan :) korni yhdistelmä eikö.

johtamista hommassa loppujen lopuksi ollut nimeksikään. mutta sen sijaan johtamisen tarpeellisuuden työssä kyllä on huomannut. pomo kun käy paikalla sen kerran kahteen päivään ja sluibaaminen on aivan fenomenaalista luokkaa. ja minä kun luulin että työmoraalittomuus on rajoittunut vain pv:n pakkotyölaitoksiin.

parin viikon jälkeen esimies oli paikalla lähes yhden koko päivän ja kahvitaukoihin tuli joku tolkku, mutta samalla tuli raivurin varteen pahimman kerääjänysvääjän isoveli. jos venäläisten kanssa tulin edellisessä hommassa hyvin toimeen niin noiden hankasalmen ääriamiksien kanssa en sitten ollenkaan. uusien kerääjien kanssa alettiin sentään saada jotain aikaan, mutta veljekset kolmannen metsuriamiksen kanssa muodostivat sellaisen troikan että eteneminen suorastaan huimasti päätä. kerran kun kävin katsomassa poikien makoilua heinikossa ja kyselin työn kulusta ni pistivät mulle puolväkisin raivurin kamppeet niskaan ja pääsin ite kokeilemaan :D tosin kyllästyivät kun en malttanu lopettaa. eihän se niiden työnteko mitenkään mun vastuulla ole, mutta yllättävän paljon ketuttaa yrittää olla tunnollinen työntekijä kun toiset ei tee sit mitään. ja ehkä vielä enemmän se kun pojat eivät vain puhu paskaa toisten työnteosta keskenään vaan menevät vielä työnantajalle suolaamaan siitä, vaikka oma toiminta on olematonta. ajattelin et kyl tätä tämmösen kattelua pitää viel pari viikkoa sietää ni saa kuukauden näkösen työkokemuksen todistukseen.

HOME SWEET HOME

in other news: sain kämpän! ja vielä ihanteellisen sellaisen. onneksi HOAS:in tarjous ei tullut ennen TKY:n tarjousta, koska sen vastaanottaminen olisi ollut pahapahaPAHA virhe. jossain kilossa :D. TKY:n kämpän vuokra juuri täyden asumislisän rajoissa, kolmen hengen solu, huoneen pinta-ala 18m^2, sähkö vesi ja netti vuokrassa mukana. ei voisi parempaa toivoa. ja vielä jämeräntaipaleelta, joka tutkimusmatkallani näytti oikein mukavalta tien pätkältä. valitettavasti en vielä päässyt tutustumaan henk. koht. kun kaverit raahas pääkaupunkiseudun reissulta pois jo su.. siitä lisää seuraavassa

DUCK ROCK N ROLL

pitkään miettinyt että kun kaikki alkukesän festarit jäi väliin ja ilosaaressakin oli mitään sanomattomat esiintyjät että ankkarockiin ois pakko saada porukka kasaan. kaks lähtijää löyty aika nopeasti, mut neljättä ei sit irronnu mistään. lopulta päätettiin kuitenkin lähteä Virtun ja Jonezkyn kanssa ihan kolmestaan, eikä ratkaisu kaduta missään. lompakossa kaduttais jos ei ois töitä mutta TÖITÄHÄN MULLA ON muHAHAHAHAA!

kerrassaan käsittämättömän hieno reissu. aurinko paisto ja naiset oli kauniita ja musiikki hyvää ja "maitoa" (suom. valmiiksi lantrattuja villevallattomia ja valkovenäläisiä) kului. mahtavaa settiä mm. DJBB:llä, PMMP:llä, Timo Rautiaisella, Rasmuksella ja varmaan muillakin jos oisin tarkemmin seurannut. aivan omaa luokkaansa keikkoina olivat kuitenkin Eläkeläiset ja Flogging Molly. Kummastakaan en paljon muista bändistä, mutta yleisö olikin ihan omaa luokkaansa. Jos olette eläkeläisten keikalla koskaan olleet niin tiedättä varmaan sen tuhannen letkajenkan seka melskan - paha sanoa mistä yks letka alkaa ja mihin loppuu. aivan mahtavan villiä settiä. mutta sekään ei ollut viel mitään flogging mollyyn verrattuna. mitä lie jigiä soittivat, mutta sille yleisölle en adjektiivia löydä. sopivin vertauskuva vois olla lottopallot siinä missä lie kuplassa. kun musiikki alko kaikki vaan rupes pomppiin ja töniin ja riehuun niin pirusti! sai olla kiinni sidottu jos meinas ketään pitää siel tallessa. välillä auottiin sellasia pyöreitä rinkejä sinne mereen, mut seuraavassa riffin vaihdossa kaikki taas ryntäs ottamaan tilan haltuun. jos ois loppuun asti jaksanu jigata ni ois turha toivoa että jaloissa riittäs enää yhtään kynttä..

anyways pojat raahas pois sunnuntain viimesen keikan jälkeen ni ei ehditty maanantaita shoppailla helsingissä ja käydä tsekkaa kämppää, mut ehdin onneksi vastaanotot hoitaa kirjeitse. seuraavat pari työpäivääkin oli viel ihan älytön bilemeininki päällä. ihan mitä vaan musiikkia tuli radiosta ni pakko alkaa jigaamaa tai moshaaamaan tai ihan mitä vaan. melkein rikoin nilkkani kun aloin napit päässä pomppia soratiellä tasajalkaa ja heittämään ilmakitaraa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.