Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 17:54

miksi, voi miksi mä en oo tehny matikan eteen hommia !!? nyt harmittaa. jos joku alokaslukiolainen lukee tätä ni voi sua.

tehtiin helkan ja jopon kans joulutorttuja, vähä tunnelmaa! ja oman säväyksensä toi : helka: mä voitelen! jopo: et sä osaa ku oot niin hidasälynen. helka: ite oot! tyhmätyhmätyhmä iliootti PAAKANEN! potk potk. pauk. yäää !!

mut on ne siis kuitenki ihan jees :--D

eilen hengattiin helkan kans mun huoneessa; mä kudoin ja helka jotai piirteli. on oltu hiljaa ja yhtäkkiä helka toteaa: "siellä oli koulutettuja hyljeniä." mä: "siis mitä?" helka: "no nii-i, siellä oli koulutettuja hyljeniä!" mä: "no missä niitä oli?" helka: "nooo siellä.. ei vaasalandiassa vaan.. SÄRKÄNNIEMESSÄ!" -hmm öö tota siis?. sit välähti että jaa, se tarkotti delfiinejä. hajosin

tein miellyttävän sydämen pupskille. lisäks paketoin muutamia lahjoja eilen :> illalla pitää hakea maikki seinäjoelta, se tulee viikonlopuks kotiin. joo, mutta lähempä kaupphan nottaaaaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.