IRC-Galleria

tyrmääjäsieni

tyrmääjäsieni

skitrofenisesti lumiukko

do diiSunnuntai 03.08.2008 15:31

Elikkäs nyt kaikille vaa iha niiku tiedoks et oon eilen tullu NORJASTA! Ja arvatkaa mitä, olin siel kälässä.

Ekan päivän, siis sillo ku oltii matkattu semmosseet 14 tuntii autos nii mentii testaa yks pikku lampi et onko siel mitää elämää ja hähää kukaa muu ei sieltä saanu kalasen ku minä ja se kyl oli pikkane haaki mut kala kuitenki :D Nii semmone lyhyt eka päivä.
Sit toisena päivänä mentii jollekki järvelle jolla piti olla rautuja mut mie kyl saati sielt pelkkii tammukoita. Ja mää sain kolme kälää ku muut sai vaan yhen ^^ Meil tosiaa oli joka päivä 'pieni' muotoinen kisailu siit et kuka saa eniten ja isoimman kalan.
Päivä numero kolmena mentii jollekki lammelle jossa piti olla järkäleen kokosii ahvenii ja viel isompii haukia ja kyl ne ahvenet ihan kivoi oli ku kolmannella heitolla nappas semmone 505grammane ahven :D Mut oli kyl reiluu ku multa vietii kaks ruohikkouistinta siellä! Eka meni sillee et olin jossai ruohikon reunassa ja sit sielt ruohikost tulee kämälällä vauhilla iha hullun kokone hauki ja se vaa tuli siihe ja otti sen vieheen suuhu ja huuatti jarrua ihan ehkä sekan ja sit heilautti pyrstöään ja "NAPS" mun siima meni poikki. Ja vittu sen piti olla mukamas kestävää siimaa. Nii ja koko session aikana sanoin vaan "Hui kamala" ku säikähin sitä iha hulluna ja sit ko olin sanonu sen nii se oli jo poissa. Noh ei siinä meen pistää uutta peruketta ja uistinta kehii ja meen heittelee uuestaa. Ja hähää toisella heitolla nappaa taas hauki! Mut nyt se on semmone pieni ja saan raahattuu sen siihe melkee rantaa ku ei ollu haavia mut sit jeeejee lukko pettää perukkeesta ja hauki jää ihan siihe rantaa vaa paikallee vittu mun úistin suussa. Sit siinä järjen jättiläisenä päätän kokeilla ottaa sitä niskasta ja pyrstöstä kii mut en eka ees meinannu saaha sormii sen niskan ympäri yltämää ja ku sit koskin siihe lopulta nii se lähti aika hullulla vauhilla karkuu ja möömöö. Semmone päivä oli se.
Nelos päävänä kalasteltii joltai joelta jolla piti olla taimenta ja siikaa ja harjusta mut häähää meikäpoika saa ahvenen! Sille sit naureskeltii jonki verra. Muuta sillo ei oikee tapahtunu paitsi sit et ku olin saanu perattuu sen kalan ja jätin sen rannalle ja lähin kalastelee vähä kauemmas nii ko tuun takas hakee sita kalasta nii se ei oo siinä enää. Kettu tai joku sen kaveri oli käyny hakkee sen siittä.
Sit viientenä päivän mentii kattoo yhtä jokee ja sit kahta lampee ja sielt joesta sain kolme taimenta mut niis lammis ei ollu nii mitää elämää.
Vikana eli kuuentena päävänä mentii sit viel jollekki järvilammelle jolla piti olla myös isoi ahvenii ja olihan siel ku isoin minkä sain oli sellane 595 rammanen ja se oli oikeesti ihan hullu mörkö! :D Sit sain siel semmose 1.825kilosen haaen ja se oli nii tyhmä hauki et nappas kaks kertaa melkee peräkkäi ja samassa kohtaa :D Nii ja se oli sillee et se oli eka otettu maalle ja punnittu ja päästetty pois ja sit viien minuuti päästä iskee uuestaa. Siitä tiietää et oli sama ku oli saman painone ja et se oli väsyny jo valmiiks sillo ko se nappas sen toisen kerran. Jos oltas tollo otettu kaikki kalat ylös nii oltas saatu kutakuinki 37 kiloo ahventa ja muutama kiloo haukee :D Et sillee.

Nii ja mää olin hemmetti joka päivä mein suurin kala -kisas toisena paitsi sillo vikan päivän ko sain sen haaen ja muut ei :D Ja niitä kaloja myö ei ain jaksettu laskee ku niit ahvenii kalasteltii ku niit ois tullu iha hullusti muute mut sillo ko oltii joel tai jossai missä jakso laskee nii miä voitin :p oon hyvä lähes hei ^^
Ja tosiaan olin isukin ja sen kaverin ja sen kaverin pojan kanssa siel. Oli mukava reissu vaikka lämpötila oli sillee 3-9 astetta ja vaa yhten päivän paisto aurinkoa sillee puol päivää ja muute sato tai tuuli tai oli muute kylmää. Nii ja voin kertoo et hyttysii oli vähintää tarpeeks :D Meinas pää välil räjähtää niihi. Nii ja oltii Kautokeinos.


Hui ku tuli tarina :D ootte sekopäisiä jos luette. Voin kertoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.