IRC-Galleria

tyttö_vain

tyttö_vain

''Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudelleen ohi?" fuck the fitness, feel the fatness

totta!Maanantai 26.10.2009 15:45

SKORPIONI (SCORPIO) 23.10. - 21.11.
Eläinradan kahdeksas merkki.
Hallitsevat planeetat: Pluto ja Mars
Symboli: skorpioni
Elementti: vesi
Onnenkivet: malakiitti, topaasi
Metalli: teräs
Onnenluku: 9
Onnenväri: tummanpunainen
Onnenpäivä: tiistai
Onnenkukka: punainen neilikka, krysanteemi
Syvät tunteet antavat Skorpionille sisäistä voimaa, joka näkyy myös ulospäin. Skorpioni on kiihkeä ja kiivas ja hänen on helppo saavuttaa tavoitteensa. Salaperäinen ja peloton Skorpioni on tarvittaessa valmis käymään läpi täydellisen muodonmuutoksen.
Skorpioni on hyvin tarkkavaistoinen ja hän tutkii aina, mitä pinnan alla piilee. Hän voi olla totuutta etsiessään armottoman itsekriittinen ja hän tietää hyvin, mikä hänet saa suuttumaan. Huomiokykyinen Skorpioni tarkastelee mielellään kaikkea ihmiselämään liittyvää, myös monia tabuina pidettyjä asioita. Hän tiedostaa hyvin omat motiivinsa ja suhtautuu muihin järkevän epäilevästi; tosin joskus epäily menee äärimmäisyyksiin, ja hänen on vaikea luottaa kehenkään.
Skorpioni muistaa erinomaisesti, miten eri asiat ovat saaneet hänet tuntemaan. Hän on luonnostaan oikeudenmukainen ja lojaali, ja kiinteänä merkkinä hänen on vaikea unohtaa kokemiaan loukkauksia ja petoksia. Syvään juurtunut katkeruus voi estää kostonhimoisten ajatusten karkottamisen, ja kostoa hautoessaan Skorpioni on kärsivällinen ja salaperäinen.
Skorpioni on hyvin ehdoton ja sitoutuessaan johonkin hän lupaa antaa kaikkensa ja myös pitää sanansa. Skorpionin täytyy tuntea tekevänsä oikein ja selkeäät päämäärät ovat hänelle äärettömän tärkeitä. Myös emotionaalinen tyydytys on erittäin tärkeää, ja ellei Skorpioni saa sitä jollain elämänalueella, hän etsii sitä toisaalta.
Skorpionin olemus on karismaattinen ja magnettinen ja hän vetää yleensä muiden huomion puoleensa. Hänen kiihkeä seksuaalisuutensa on valtava energialähde, mutta yksin hän voi ratkaista, käyttääkö hän luovaa voimaansa hyviin vai pahoihin tarkoituksiin.
Tyypillisellä Skorpionimiehellä on voimakkaat kasvonpiirteet ja läpitunkeva, hypnoottinen katse. Hänen kehonsa karvoitus on yleensä runsasta ja hänen kulmakarvansa kasvavat usein yhteen. Hän kävelee itsevarmoin askelin, ja hänellä on tavallisesti leveä, lihaksikas rintakehä. Skorpionimies on sangen seksikäs ja naisten on vaikea olla vilkaisematta häntä, kun hän kävelee ohitse.
Tyypillinen Skorpioninainen on tulinen ja hyvin tietoinen seksikkyydestään. Hänellä on magneettinen katse ja kurvikas, voimakas vartalo. Skorpionilla on kuudes aisti, ja hän osaa lukea muiden ajatuksia, mikä tuntuu joistakin ihmisistä pelottavalta.
Skorpioninainen uhkuu itsevarmuutta ja itsehillintää. Hänen sisällään voi vallita oikea tunteiden myllerrys, mutta hän varoo näyttämästä sitä ulospäin. Mietteliäs ja intuitiivinen Skorpioni pohtii mielellään syvällisiä aiheita, eikä hän kestä pinnallista ajattelua ja käytöstä. Hän ottaa täyden vastuun teoistaan, eikä hän kuuntele kenenkään määräyksiä.
Kiihkeä ja lahjakas Skorpioninainen on kiinnostunut monista asioista ja hänen voi olla vaikea päättää, mihin keskittyä. Mutta kun hän on vihdoin lyönyt lukkoon päämääränsä, hän tavoittelee niitä hyvin sinnikkäästi.
Vaikka Skorpioninainen on oikea sisupussi, hän on samalla äärimmäisen naisellinen ja tämä ainutlaatuinen yhdistelmä erottaa hänet muista naisista. Skorpioninainen saattaa olla hyvin valikoiva etsiessään kumppania. Hän on dominoiva ja itsevarma, ja hän haluaa pysyä tunteidensa herrana. Oikean miehen löydettyään hän uskaltaa kuitenkin paljastaa sisimmät tunteensa.
Skorpioni ei kerro mielellään muille ajatuksiaan ja hän tuntee olonsa hyvin tukalaksi tilanteissa, joissa hänen on pakko paljastaa henkilökohtaisia asioita itsestään. Hän ei kuitenkaan epäröi udella muiden salaisuuksia, ja hän nauttii saadessaan tilaisuuden esittää johdattelevia kysymyksiä.
Skorpioni tuntee voimakkaasti, mutta hän haluaa pitää tunteensa kurissa, Hän masentuu, jos hänellä ei ole mitään tekemistä, sillä hän kaipaa vilkasta, toiminnantäyteistä elämää.
Rakkaus ja yhteensopivuus
Kiihkeä Skorpioni rakastuu aina sydämensä pohjasta.
Hänen mottonsa on "kaikki tai ei mitään", eikä hän jaksa olla kiinnostunut, ellei suhteessa ole mukana sekä vartalo, mieli että sielu. Syvästi tunteva Skorpioni odottaa, että hänen kumppaninsa ottaa hänet aina huomioon. Hän myös odottaa suhteen kestävän ikuisesti.
Rakkaus ja intohimo
Useimmille Skorpioneille tyydyttävä rakkauselämä on välttämätöntä. Skorpioni haluaa kiihkeästi jakaa tunteensa kumppanin kanssa, ja vastakkaisen sukupuolen edustajat pitävät hänen aistillisuuttaan hyvin puoleensavetävänä. Ihastunut Skorpioni osoittaa kiinnostuksensa erittäin selvästi, ja häntä voi olla vaikea torjua - sitä paitsi torjuttu Skorpioni saattaa joutua pakkomielteen valtaan.
Skorpioni ilmaisee syviä tuntojaan seksin avulla ja seksi onkin hänelle varsin tärkeä osa suhdetta. Skorpionista on hauskaa käydä huvittelemassa kumppaninsa kanssa, mutta jos rakkauselämä ei toimi, suhde ei yleensä kestä pitkään. Skorpioni on erinomainen partneri, joka auttaa usein muita pääsemään eroon estoistaan. Myrskyisän Skorpionin kumppanin pitää olla melko joustava; muuten hän ei kestä Skorpionin mielialan vaihteluja. Kärsivällisyys palkitaan kiihkeällä rakkaudella, jonka vertaista on vaikea löytää.
Avioliitto
Skorpioni on harvoin valmis avioitumaan kovin nuorena. Hän haluaa ensin huvitella aikansa, ja ennen avioliiton solmimista monet Skorpionit ovat uskottomia kumppaneilleen. Naimisiin mentyään useimmat Skorpionit ovat kuitenkin hyvin uskollisia ja rakastavia puolisoita ja he tukevat kumppaniaan tarmokkaasti.
Sekä mies- että naispuoliset Skorpionit ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen ja heidän olisikin hyvä opetella luottamaan puolisoonsa. Skorpioni jakaa puolison kanssa elämänsä henkisen, fyysisen ja taloudellisen puolen ja hän on valmis taistelemaan avioliittonsa puolesta. Vuosien mittaan suhde vain paranee.
Skorpionivaimo on tarkka, nokkela ja kunnianhimoinen. Hänellä on riittävästi tarmoa yhdistää ura ja perhe-elämä onnistuneesti. Skorpionimies on vahva ja erittäin lojaali, mutta silloin tällöin hän haluaa olla jonkin aikaa omissa oloissaan.
Yhteensopivuus
Skorpionin kiihkeä tunteellisuus ei tuota ongelmia muille veden merkeille, ja monissa onnellissa liitoissa on tällainen yhdistelmä. Veden merkit ymmärtävät toisiaan ilman sanojakin. Skorpionit tulevat hyvin toimeen myös maan merkkien kanssa ja he pitävät näiden vakaata, käytännöllistä elämänasennetta rauhoittavana. Skorpionin ja maan merkin liitto on usein tasapainoinen ja rento.
Ilman merkit haluavat aina järkiperäistää tunteensa ja siksi he voivat olla hyvin epäsopivia kumppaneita suoraa ilmaisua suosiville Skorpioneille. Tämän vuoksi heidän liittonsa ovat harvoin pitkäikäisiä. Skorpionit rakastavat tulen merkkien energistä kiihkoa ja heidän välillään vallitsee usein suuri vetovoima. Seurauksena voi olla myrskyisiä suhteita, mutta ne eivät yleensä kestä pitkään, sillä vesi ja tuli eivät sovi ongelmitta yhteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.