IRC-Galleria

ONTMaanantai 07.11.2005 02:23

Meitsi palauti just opinnäytetyön esitarkastukseen. Tilannehan on se, etten saanu sitä kasaan vuosi sitten, enkä oo sen koommin siihen kajonnu ennen kuin nyt lokakuussa. Ja kaiketi valmista tuli. Ehdotonta. Vaikkei kyllä pätkääkään innosta, mutta sillä saa ammatin kuitenkin. Ammatin, jota ei tuu koskaan harjoittaan. Loistavaa!

Marraskuu etenee lujaa vauhtia. Ulkona on pimeetä ja elämä on kiireistä - ei hyvä yhdistelmä. Sain tänään tehtyä viimeisen rästissä olleen tehtävän tulevaa Etelä-Afrikan lomaa varten: varasin auton Kapkaupunkiin uudeksivuodeksi. Toyota. En kehdannu ottaa vain vähän kalliimpaa mersua, kun se herättäis siellä kuitenkin närää ja ei-toivottua huomiota varkaiden silmissä.

Sanna lähti tänään Tukholmaan huomista Coldplayn keikkaa katsomaan. Ois ollu ehkä aika tosi hienoa jos olis voinu lähtee mukaan. Sekä että - bändin ja tytön takia. Mutta sen lisäks ettei mulla oo konserttilippua, mää lähden huomenna Enoon juttumatkalle. Matkustan (taas) junassa koko päivän ja illalla keksin kysymyksiä joillekin seurakuntanuorille ja otan kuvat. Sitten saankin onneks jäädä Joensuuhun hienoon neljän tähden huoneeseen yöksi, kunnes taas istun junassa tiistain. Käyhän se näinkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.