IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ugligugli

ugligugli

21082008 Janne <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 23:18

Voi että!!!! Miten helvetissä voi vituttaa näin paljon!!!!!!!!!!!? EI PERRRRKELE!! JOS EI KELPAA NI SIT EI KELPAA, MUT EI SIITÄ TARVII VITTUILEEN TULLA! OLLAAN KAIKKI VAAN NII SAATANAN HILJAA JA NAURETAAN KAULUKSIIN!

Pitäs varmaan muuttaa pois, myydä kaikki ja lopettaa syöminen. Olla niin ettei kukaan näe, eli elää vain öisin, puhua niin hiljaa ettei kukaan kuule, käyttää vaatteita joissa kukaan ei huomioi. Avata ikkunan verhot vain kerran vuodessa, jos edes silloin. Ostaa jokin ostosteeveen huippu lihas trimmeri ja maata vaan sohvalla hiljaa säkki päässä ja kuunnella hiljaisuuden kaunista säveltä.

Peilitkin pitäis poistaa. Ja jos on nudisti niin helpottuu vaatteiden hankkiminen tai hankkimattomuus, eipähän ole ongelmaa siinä että ostaa aina vääränlaisia vaatteita. Kengät voin pitää, ettei varpaat palellu, AH MITEN RAKASTANKAAN MUN TENNAREITA, harmi että alkaa hajoomaan! kuka haluu ostaa mulle uudet??

Must tulee erakko, tai voi mulla olla paljon eläimiä. Oon vaan omas pikku mökissäni ja kudon villasukkia kehitysmaiden lapsille. Kaikille tasapuolisuuden nimissä. Ja elän ilmeisesti yhteiskunnan rahoilla, kun en kait hei voi töihin mennä, ku oon niin epäsosiaalinen...

Heippa hei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.